Mnozstvi prikrmu, nechce bastit

1244
26.11.08 17:50

Mnozstvi prikrmu, nechce bastit

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak je to u va s prikrmy. Nase mala ma prikrm uz pres mesic, ale porad nesni vic nez 3 lzicky, vic proste nechce.Jednu dobu bastila tak cca jednu tretinu te male sklenicky, ale ted je to porad takhle malo. Jeste nechce vubec jist ze lzicky, tak ji to davam lahvickou, kde to ma smichane s UM, jinak by proste nesnedla z prikrmu vubec nic.
Kdyz ji chci dat prikrm samotny tak spusti uplne hystericky jekot, zacne plakat a neni chvili k utiseni, dokud ji nedam lahvicku s takhle hodne naredenym prikrmem.
Nemate nektera podobnou zkusenost, popr. jak jste to resily a zlepsilo se to jidlem casem?
Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1064
26.11.08 17:56

podle me nemusi byt na prikrmy jeste pripravena. ja jsem Jenikovi od mala davala na lzicce vitaminy a pak si ho s ni nechala hrate, takze to nebyla uplne neznama vec. s prikrmy jsem zacala na sestem mesici a zezacatku mu to moc neslo,ale casem se rozjedl a ted basti jedna radost. urcite nenutit a vynechat par dni a pak zkusit znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
26.11.08 19:09

Ahoj, překvapuje mne, že už tak malá a příkrmy. Je kojená nebo na UM?

Pokud kojíš, tak bych vůbec zatím příkrmy neřešila. Natož to ještě míchat do lahvičky s UM. Mám 2 kamarádky, u kterých prckové taky nechtěli příkrmy. Takže skutečně „jíst“ začli příkrmy v jednom případě až v 10.M a u druhého taky myslím tak nějak. Prostě až k tomu dítě dospěje, tak si vezme. Na tvém místě bych prostě na týden-čtrnáct dní příkrmy vy:,–(ila a pak zase zkusila.

A ještě k tomu míchání jídla do UM - vím, že to dost maminek dělá ve snaze dostat příkrm do dítěte. Ale mám jednu špatnou zkušenost - v létě s námi na dovolené byla rodina, malý měl 1,5 roku a nejedl nic, co nebylo rozmixované v UM. No hrůza - mixovali mu tam i rajskou s kolínkama :?

Neboj, všechny děti dříve či později začnou jíst :wink: :wink: Nebo znáš někoho, kdo je ještě ve dvaceti na UM :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
26.11.08 19:31

petrax: No mala je od narozeni na HA UM, na konci 4. mesice jsme presly na klasickou UM a k tomu prave mela zacit dostavat ty prikrmy. Take si rikam, ze se to proste jednou nauci. Me spis prekvapilo, ze predtim jedla trochu vic a sem tam i ze lzicky a ted to vypada jakoby v tom jidle udelala „krok zpet“, no tak snad se to casem zase srovna.
Kazdopadne moc dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
26.11.08 19:42

Ahoj Jeni, koukam, ze s prikrmama bojujete…

Klara do ted nesni ani celou malou sklenicku cehokoliv, i kdyz ji jidlo ocividne chutna. Takze bych radila vytrvat, i tri lzicky jsou dobry, a proste dokrmit mlikem. Casem treba bude jist vic. Taky muzes zkouset ruzna jidla, treba ji neco nechutnalo… Mmch samotnou mrkvicku, kterou se zacina mi Klara nejedla nikdy nadsene…dobra je bramborova kase s mlikem, na ktere je zvykla, a treba pridat tu mrkev nebo kvetak apod.

Jinak je Klara ted nemocna, takze prochazky omezuju, ale zitra bysme sly do parku…Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.11.08 10:45

Ahoj Endy,diky moc za rady, tak ja to budu zkouset a snad se to fakt upravi.
Copak je Klarce? Je nachlazena?
Ja dnes prochajdu nestihnu, ale co treba pristi tyden, to bych mela mit uz celkem volno. Ted jsem mela dost prace, takze se prochazky omezily. Napisu do „stejneho mista“ a domluvime se tam, jo?
Zdravime Klarku, at je ji brzo lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko