V kolik dávat příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V kolik dávat příkrmy
Ahoj holky!
potřebuju poradit v kolik dávat příkrmy. Od ukončeného 4. měsíce dávám zeleninku, před týdnem jsme začli přidávat i maso. Po domluvě s dr. zatim nedávám ovoce, ale právě nevim jak pak budem jíst. Teď nám jídlo vychází +/- takhle:
kolem 1h v noci UM
7h UM
11h zelen.příkrm
15h UM
19h UM
nevim kam zařadit pak to ovoce, jestli ubrat jednu dávku UM nebo jen někam vtěstnat ten ovocný příkrm, jak to děláte vy? díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
já bych ovoce zařadila místo UM ve tři ![]()
Ale chci se zeptat - není v 5měsících na maso ještě brzo?
Nepřihlášená Gandelion
- Citovat
- Upravit
Začli jsme s masíkem po dohodě s pediatričkou
mělo by se dávat později?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, taky jsme začaly s příkrmy v necelých pěti měsících, po dohodě s Dr., a taky už i masové, problém v tom nevidím,,,,však to holka nejedla na kila
nepřihlášená Anik
- Citovat
- Upravit
Ahoj Naty,já dávám ovoce místo jednoho UM.Takže u nás asi tak :
7h UM
10h zelenina
13h UM
16h ovoce
19h kaše
Ukaž se někdy a jak je vůbec Samíkovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naty ja davam v 5h UM,pak neco vypije v 8,potom kolem 12h prikrm,potom v 16h UM,v 19 kasi a kolem 21UM.
Asi byt tebou tak davam ovoce v tech 15h ale myslim ze je na to jeste cas.Radeji zeleninka nez sladke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušela jsem mu taky přes den dávat jíst po 3h jako to děláš ty Paradise, ale jak ještě nemá tolik hlad, tak nejí. Kaši do něj večer přes lžičku nedostanu, tak nedáváme. V těch 15h by to ovoce bylo fajn, jenže jsme většinou pryč, mám sebou UM, neumim si představit, že ho budu někde na návštěvě krmit ovocem, vždycky to lítá všude kolem
Tami na kdy plánujete vy ovoce?my čekáme právě proto, že dělá u jídla hrozný scény, sní teda dost, že nedáváme už mlíko, ale je to boj…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naty dnes jsem byla s Emou v poradne a uz mame dopoledne treba kolem 10h davat presnidavku nebo ovoce..Takze vy:,–(ime to mlicko v 8h a dame az mezi 9-10hodinou.
Nastesti u jidla sceny nedela,ji moc hezky a kdyz ji nedam hned dalsi lzicku tak si to vyzaduje velmi hlasitym mrucenim.
Jinak vecer kasi davame pres flasku-jen jsem udelala vetsi dirku a to mas videt jak ji to jede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naty tak mu to zkusit jedině dát dopoledne nějak po sobě,jak ti to vyjde,aby ti to nezasahovalo do programu.A to Samíkovi dáváš naposledy v 19h?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paradise - jo papká naposled v těch 19h, pak se budí kolem tý 1h.
Tami já mu taky dávala kaši přes dudlík, udělala jsem jí řidší, ale fakt ho to víc nezasytilo, tak dáváme jen UM. Tak ať Emičce ovoce chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě napadá,když v ty tři to nejde jedině ráno ovoce pak zeleninku a pak dvě dávky mlíka a noční krmení.Tak snad to nějak zvládnete a kdy to ovoce budete zavádět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paradise - 15.12. jdem k dr., tak se domluvíme jak s tim ovocem. jinak jsem včera v 17h dala kaši lžičkou, poloviční porci než píšou na krabici, nějak nám blbě vycházelo krmení a asi měl malej po ní dost bolení, řval nám v noci 1,5h, to se stalo naposled snad v šestinedělí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naty neboj to se srovná,zkus jiný druh kaše,to měl Davča taky,a ze začátku jsem dělala řidší než si zvykl.Prý je lepší na začátek zkusit mléčnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit