Studené příkrmy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1197
10.11.08 23:05

Studené příkrmy?

Ahoj,
chtěla jsem se jen zeptat, jestli nemáte někdo nějakou dobrou radu - chodíme jednou týdně na plavčo s Adámkem, bohužel to časově vychází tak, že plavčo končí zhruba ve stejnou dobu, jako by měl Adámek obědvat - už přikrmujeme, takže řeším problém, jak na plaču ohřát příkrm, když tam opravdu není kde :( - není tam ani mikrovlnka ani žádná restaurace nebo bufet, kde by to ohřáli.....
Dnes jsme byli poprvé a já potom skoro dobíhala domů a dělala mu baštu doma trochu později, naštěstí usnul v kočárku, takže chvíli dýl vydržel, ale všechno to po plavání bylo narychlo a já letěla domů pomalu ještě s mokrou hlavou… :roll:
Tak jenom jestli někdo nevíte nějaký fígl - jestli mu to zkusit dát studené nebo ohřát doma a zkusit to nějak udržet aspoň trochu teplé (a může se to vůbec?)......budu ráda za každý tip. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3420
10.11.08 23:12

Januso a co takhle mu v klídku po plavču dát nějaký malý jogurtík nebo přesnídávku,trochu ne moc a pak doma oběd.My to tak děláme a v pohodě.Ten den sice obědvá Emmi později ale ničemu to nevadí,hlad nemá a já se nemusím hnát domů.
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
10.11.08 23:15

Ja jsem to delavala tak, ze jsem to doma hodne ohrala, zabalila sklenicku nebo misticku do alobalu a cele to dala jeste do termoobalu na lahev a vydrzelo ta uplne akorat. Nekdy jsem musela jeste foukat :-)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
11.11.08 06:57

Januso, nevím kam chodíte na plavčo, ale takhle by to být nemělo. Mimi má asi hodinku po plavcu jestě „stydnout“ v nějaké místnosti než jdete ven. Pozor na nastadnutí, stačí k tomu dýchat studený vzduch, když je rozpařený z vody.
S tím jídlem bych to řešila nejspíš tak, že mu dám nějaký jiný příkrm, přesnídávku nebo něco a teplé potom jako další jídlo doma. Myslím, že se nic nestane, řeším to tak, když jsem někde kde se opravdu nedá jídlo ohřát.
Jinak taky chodíme plavat, máme tam ale taky hernu a zázemí pro aklimatizaci, mikrovlnku, bufet. Takže po plavču se Janina v klidu napapá, já si dám kávu, pohraje si s dětmi a cca po hodince jdeme domů a trochu spinká v kočárku. Skvěle to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.11.08 07:51
Adela píše:
Ja jsem to delavala tak, ze jsem to doma hodne ohrala, zabalila sklenicku nebo misticku do alobalu a cele to dala jeste do termoobalu na lahev a vydrzelo ta uplne akorat. Nekdy jsem musela jeste foukat :-)A.

Jen potvrzuji - taky jsme to takhe řešili, když jsme chodili na výlety do přírody, kde nebyla šance na teplý oběd.

A ještě taky potvrzuji - po plavání by prcek měl zůstat nějakou dobu (četla jsem min. 30 min) v místnosti, kvůli aklimatizaci. U nás je naštěstí k dispozici velká herna, kavárnička pro maminky, mikrovlnka, židličky, lžičky, bryndáčky.....no prostě všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
11.11.08 08:18

Ahoj holky,
díky za tipy, udělám to jedním ze způsobů, které popisujete. U nás na plavču je taky místnost, kde se potom může posedět, ale bohužel vybavení veškeré žádné (snad kromě lavičky)..... :? Ale jinak to je moc super, tak bych to nechtěla měnit.
tak ještě jednou díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
11.11.08 09:08

Ahoj Janusko :D ,

já to většinou dělám tak,že po plavču Vítka nakojím a ten příkrm mu dám až doma.Tam co chodíme je kde posedět a nakojit,ale jinak nic.Navíc většinou na to není klid,protože manžel hlídá Jiřulku,čeká na mě a pak jde do práce.Zrovna zítra teda spěchat nemusím,ale stejně mu to dám až doma,je to větší pohoda :wink: Ale vychází to,než se vyhrabem,tak je tak třičtvrtě hodiny na aklimatizaci mimča :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
11.11.08 10:04

Jak už bylo napsáno výše - ohřát co nejvíc doma, dát do termoobalu na lahve a vydrží to teplé tak akorát - já to měla jednou horké i po 2,5 hod a to jsem s tím byla nejdřív půlhodiny venku v mrazu.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.11.08 11:44

mno tak já asi vyvolám rozruch, ale pokud má ta sklenička pokojovou teplotu, tak se přihřívat nemusí… Teda aspoň tak nám to říkala lektorka na kurzu pro miminka. Jasně doma to ohřej ale ono se nic nestane, když to jednou dostane „studený“

Další tip, je vzít si termosku s vařící vodou a pak to ohřívatž ve vodní lázni, ale komu by se chtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.11.08 13:43

Ahoj, já jsem taky pro normální teplotu, jednou se mu nic nestane. U nás nebylo plavčo, ale při přechodu ze 2 na jeden spánek denně mi u oběda řval únavou. A tak dostal v 11 nějaký ovoce nebo jogurt, to ještě zvládl a po vyspání teprve normální oběd. Takhle jsem to praktikovala asi 4 měsíce, teď už zvládá normálně oběd v poledne. Myslím, že mu to neublížilo. Resut a syn 20 měsíců, co měl zatím jen dvě třídenní rýmy, 92 cm a 14 kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.11.08 10:03

ja bych to neresila. Bud bych vzala neco normalni teploty - jogurt, presnidavku apod. nebo bych jidla dala studene. Ale dcera byla extrem - UM pila pokojove teploty - teple ho prskala a pokud by jo hladova a vyzhla ho, tak pak mela hrozne krece v brise a s prikrmy v podstate nastejno - k ohrati mi stacila pulminuta v mikrovlnce - bylo to vlazne a nez to snedla studene. Kdyz to mela teple, tak to proste nejedla a vydrzelo ji to do ted - 5 let. Jidlo sice teple ji, ale piti ani nahodou, takze kdyz teply caj ani omylem…

• Citovat
  • Upravit
3420
12.11.08 20:58

Ještě mě napadla další varianta-koupit kaši od Hippu,tu ve skleničce a dát ji studenou jako na oběd,já takl řešila večeře když jsme byly mimo možnost ohřátí…no a na véču bych pak dala teplý příkrm třeba…
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko