Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už jsem fakt dost vytočená. Před dvěma měsíci jsem si koupila mobilní internet od O2, z toho důvodu, že jsem přes prázdniny hodně cestovala, a kvůli práci jsem potřebovala být dostupná na internetu. Podle mapy pokrytí má ten jejich internet fungovat téměř všude, i mě o tom přesvědčoval pán, který mi to prodával. Jenže, přijeli jsme do Českých Budějovic, internet se připojoval půl hodiny, a nakonec spadl, jeli jsme na Orlík, nepřipojil se vůbec, jela jsem k ségře na Moravu (okr. Blansko) a zase nic
. Ve finále jsem jela k našim (Praha), a internet se opět nepřipojil (trošku pršelo, takže to přikládám zhoršenému počasí)
. Ale jsem už fakt vytočená. Dám skoro tisíc korun za tři měsíce občasného připojení a ono to nefunguje prakticky nikde
![]()
Máte taky takhle blbou zkušenost? Případně máte lepší zkušenost s jiným operátorem?
taky ho máme, už asi rok a půl a zatim se připojil všude kde psali že se připojit má. Někde je to sice pomalejší, třeba u moji mamky mezi lesama.. Ale ta Praha, to je divný. Třeba je chyba v modemu, zašla bych do O2
Tak službu reklamuj, platila si za připojení, které je nefunkční. Je to s nimi teda těžký, ale když si budeš trvat na svém, tak uspěješ. Mám podobnou zkuše ost s O2. Mě už tedy nikdy neuvidí, protože mi jenom lhali abych si koupila jejich služby a ve finále nic nebylo tak jak řekli a vracet prachy se jim pak nechtělo. Ale nakonec dali, neměli jinou možnost. O2 jsou jedni z největších podvodníků.
mishka2 píše:
Tak službu reklamuj, platila si za připojení, které je nefunkční. Je to s nimi teda těžký, ale když si budeš trvat na svém, tak uspěješ. Mám podobnou zkuše ost s O2. Mě už tedy nikdy neuvidí, protože mi jenom lhali abych si koupila jejich služby a ve finále nic nebylo tak jak řekli a vracet prachy se jim pak nechtělo. Ale nakonec dali, neměli jinou možnost. O2 jsou jedni z největších podvodníků.
každá takováhle firma je banda podvodníků. Však se říká že kdo nekrade okrádá rodinu ![]()
JOOOOOOOOOOOOOOOOOO přesněěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! máme to a nemůžem odstoupit od smlouvy protože to že to nefunguje je náš problém a to jsme v HK kde je 3G pokrytí. Máme platit tři stovky měsíčně ale ted jsme platily 540 protože nám od nich mají chodit sms kdy to platit no a nepřišly..
![]()
Já bych to taky viděla spíše na chybu modemu, takže reklamovat modem, protože obecně jim to funguje celkem slušně.
Nejlepší jejich služba je „Neomezený internet“
Zřizovala si ho mamka, my máme jiný a za pár kaček. Byla jsem u toho když si ho sjednávala. Nejsem technický tip (spíš analfabet). Chlapec za přepážkou mamce tvrdil, že si prostě může na netu dělat co chce, stahovat co chce a bude platit za to nějakou paušální částku. Tak se ho ptám jestli teda není omezena velikost dat, které může stáhnout a on že nee. Ptám se podruhé jestli tedy může celý měsícc třeba stahovat filmy, koukat na seriály atd. Jo jo jasně úplně v pohodě prý. No internet využívá mladší bratr a po týdnu už mu šel tak pomalu, že čekal na načtení stránky 10 minut, protože hodně stahoval
Smlouvu jsme ale zrušili, ikdyž tvrdili, že to nepůjde, protože nás při jejím uzavření uvedli úmyslně v omyl. Nebylo to jednoduché, musela jsem psát několik dopisů na vedení O2, ale povedlo se. Jinak by mamka musela platit cca 800,– po dobu 2 let. Což znamená, že by jim narvala skoro 20 tis. do chřtánu úplně zbytečně. Mamka konečně poslechla
a udělala si stejný net jako máme my a za 2500,– ročně má
OPRAVDU neomezený a velmi rýchlý internet.
Já mám taky šílenou rychlost netu teda, strašnééééé. Bohužel tu nemám jinou volbu internetu, jsme v dolíku na kraji Phy. Ale na načtení seznamu čekám i 8minut… Některé stránky se nenačtou vůbec. Internet v mobilu je tedy rychlejší
… A ta cena, co za to 02 chce, naprosto nehorázné. jen využívá toho, že tu není konkurence. Jinak bych volila jednoznačně UPC, které jsme měli dřív v jiném bytě.
Já to tedy mám teď pomalé, protože jsem přečerpala ten jejich úžasný FUP limit, který člověk přečerpá ani neví jak:D. Ale i tak mi neříkejte, že v roce 2011 si nebudu moci ani prohlídnout fotky na netu a načítat se mi bude stránka hůře jak za dob pevného vytáčení.. ![]()
No, mně to fakt štve. Já ten „cestovní internet“ na stahování filmů nepotřebuji. Potřebuji jen e-mail, pár pracovních serverů, občas spojit hovor přes skype. Ale prostě to nejde, i kdybych se postavila na hlavu. Občas se připojí na chvilku, nebo stahuje stránku čtvrt hodiny. To je na vraždu ![]()
Zkusím to vyreklamovat, ale obávám se, že stejně nic moc nepořídím. Nejde mi o ty peníze, ale o princip. Člověk odjede na dovolenou s tím, že neošidí práci, a ve finále z toho nic není ![]()
Já se o O2 nebudu radsi vyjadrovat.. Jsou to potvory.. Mám u nich paušál a internet. vzdy, kdyz zavolam že to rusím, tak pridavaji volne minuty a davaji slevy..
Mam pausal za 250 kc + sms do o2 zdarma a 60 volnych minut.. Minuty pridaly na 120 a ted uz mam 200 min.. To už bych byla blba kdybych to rusila
A internet stal 400 a po 9 mesicich uz 750.. Vratili mi to na 400 kc.. A kdyz jsem se 2 krat stehovala tak jsem nemusela platit ani prekladku internetu 1000 kc.. Zase stacilo rict jen, tak se vyplati to zrusit a poridit jinde..
A hend to slo zdarma ![]()
barbara21 píše:![]()
![]()
![]()
JOOOOOOOOOOOOOOOOOO přesněěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! máme to a nemůžem odstoupit od smlouvy protože to že to nefunguje je náš problém a to jsme v HK kde je 3G pokrytí. Máme platit tři stovky měsíčně ale ted jsme platily 540 protože nám od nich mají chodit sms kdy to platit no a nepřišly..
![]()
Nám to v Hradci a okolí funguje normálně, dokonce i v Blešně, kde je připojení nula nula prd pro všechny operátory ![]()
A nemas precerpanej limit Mb? Proto se ti to mohlo nacitat tak dlouho a pak uz vubec.. Za nejakejch 300kc mesicne za mobilni internet si prehrajes 2 videa na Youtube a konec zvonec, dal te to nepusti..
Lakynka píše:
A já za 500 tedy 4videa?![]()
![]()
to je strašný…
No to podle toho, kolik ti za 500kc nabizeji Mb. Kazdou aktualizaci stranky stahujes data a to to naskakuje..
2:D, což je opravdu směšné. Měla jsem od nich první 3 měsíce dárek ten rychlejší net, to bylo 10MB a taky jsem to překročila
, to se prostě nedá v dnešní době snad ani nepřekročit.. Jsou to zloději… (už jsem jak stará důchodkyně)