Mobilní internet O2

5533
16.9.11 07:58

Mobilní internet O2

Tak už jsem fakt dost vytočená. Před dvěma měsíci jsem si koupila mobilní internet od O2, z toho důvodu, že jsem přes prázdniny hodně cestovala, a kvůli práci jsem potřebovala být dostupná na internetu. Podle mapy pokrytí má ten jejich internet fungovat téměř všude, i mě o tom přesvědčoval pán, který mi to prodával. Jenže, přijeli jsme do Českých Budějovic, internet se připojoval půl hodiny, a nakonec spadl, jeli jsme na Orlík, nepřipojil se vůbec, jela jsem k ségře na Moravu (okr. Blansko) a zase nic :cert: :cert: :cert: . Ve finále jsem jela k našim (Praha), a internet se opět nepřipojil (trošku pršelo, takže to přikládám zhoršenému počasí) :cert: :cert: :cert: . Ale jsem už fakt vytočená. Dám skoro tisíc korun za tři měsíce občasného připojení a ono to nefunguje prakticky nikde :zed: :zed: :zed:
Máte taky takhle blbou zkušenost? Případně máte lepší zkušenost s jiným operátorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
16.9.11 08:07

taky ho máme, už asi rok a půl a zatim se připojil všude kde psali že se připojit má. Někde je to sice pomalejší, třeba u moji mamky mezi lesama.. Ale ta Praha, to je divný. Třeba je chyba v modemu, zašla bych do O2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
16.9.11 08:20

Tak službu reklamuj, platila si za připojení, které je nefunkční. Je to s nimi teda těžký, ale když si budeš trvat na svém, tak uspěješ. Mám podobnou zkuše ost s O2. Mě už tedy nikdy neuvidí, protože mi jenom lhali abych si koupila jejich služby a ve finále nic nebylo tak jak řekli a vracet prachy se jim pak nechtělo. Ale nakonec dali, neměli jinou možnost. O2 jsou jedni z největších podvodníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.9.11 08:23
mishka2 píše:
Tak službu reklamuj, platila si za připojení, které je nefunkční. Je to s nimi teda těžký, ale když si budeš trvat na svém, tak uspěješ. Mám podobnou zkuše ost s O2. Mě už tedy nikdy neuvidí, protože mi jenom lhali abych si koupila jejich služby a ve finále nic nebylo tak jak řekli a vracet prachy se jim pak nechtělo. Ale nakonec dali, neměli jinou možnost. O2 jsou jedni z největších podvodníků.

každá takováhle firma je banda podvodníků. Však se říká že kdo nekrade okrádá rodinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
16.9.11 08:25

:cert: :cert: :cert: :cert: JOOOOOOOOOOOOOOOOOO přesněěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! máme to a nemůžem odstoupit od smlouvy protože to že to nefunguje je náš problém a to jsme v HK kde je 3G pokrytí. Máme platit tři stovky měsíčně ale ted jsme platily 540 protože nám od nich mají chodit sms kdy to platit no a nepřišly.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101749
16.9.11 08:35

Já bych to taky viděla spíše na chybu modemu, takže reklamovat modem, protože obecně jim to funguje celkem slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
16.9.11 08:45

Nejlepší jejich služba je „Neomezený internet“ :cert: Zřizovala si ho mamka, my máme jiný a za pár kaček. Byla jsem u toho když si ho sjednávala. Nejsem technický tip (spíš analfabet). Chlapec za přepážkou mamce tvrdil, že si prostě může na netu dělat co chce, stahovat co chce a bude platit za to nějakou paušální částku. Tak se ho ptám jestli teda není omezena velikost dat, které může stáhnout a on že nee. Ptám se podruhé jestli tedy může celý měsícc třeba stahovat filmy, koukat na seriály atd. Jo jo jasně úplně v pohodě prý. No internet využívá mladší bratr a po týdnu už mu šel tak pomalu, že čekal na načtení stránky 10 minut, protože hodně stahoval :zed: Smlouvu jsme ale zrušili, ikdyž tvrdili, že to nepůjde, protože nás při jejím uzavření uvedli úmyslně v omyl. Nebylo to jednoduché, musela jsem psát několik dopisů na vedení O2, ale povedlo se. Jinak by mamka musela platit cca 800,– po dobu 2 let. Což znamená, že by jim narvala skoro 20 tis. do chřtánu úplně zbytečně. Mamka konečně poslechla :mrgreen: a udělala si stejný net jako máme my a za 2500,– ročně má :mrgreen: OPRAVDU neomezený a velmi rýchlý internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
16.9.11 08:48

Já mám taky šílenou rychlost netu teda, strašnééééé. Bohužel tu nemám jinou volbu internetu, jsme v dolíku na kraji Phy. Ale na načtení seznamu čekám i 8minut… Některé stránky se nenačtou vůbec. Internet v mobilu je tedy rychlejší :zed: :zed: :zed: :zed: … A ta cena, co za to 02 chce, naprosto nehorázné. jen využívá toho, že tu není konkurence. Jinak bych volila jednoznačně UPC, které jsme měli dřív v jiném bytě.

Já to tedy mám teď pomalé, protože jsem přečerpala ten jejich úžasný FUP limit, který člověk přečerpá ani neví jak:D. Ale i tak mi neříkejte, že v roce 2011 si nebudu moci ani prohlídnout fotky na netu a načítat se mi bude stránka hůře jak za dob pevného vytáčení.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
16.9.11 09:01

No, mně to fakt štve. Já ten „cestovní internet“ na stahování filmů nepotřebuji. Potřebuji jen e-mail, pár pracovních serverů, občas spojit hovor přes skype. Ale prostě to nejde, i kdybych se postavila na hlavu. Občas se připojí na chvilku, nebo stahuje stránku čtvrt hodiny. To je na vraždu :pocitac:
Zkusím to vyreklamovat, ale obávám se, že stejně nic moc nepořídím. Nejde mi o ty peníze, ale o princip. Člověk odjede na dovolenou s tím, že neošidí práci, a ve finále z toho nic není :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
16.9.11 09:07

Já se o O2 nebudu radsi vyjadrovat.. Jsou to potvory.. Mám u nich paušál a internet. vzdy, kdyz zavolam že to rusím, tak pridavaji volne minuty a davaji slevy.. :D Mam pausal za 250 kc + sms do o2 zdarma a 60 volnych minut.. Minuty pridaly na 120 a ted uz mam 200 min.. To už bych byla blba kdybych to rusila :) A internet stal 400 a po 9 mesicich uz 750.. Vratili mi to na 400 kc.. A kdyz jsem se 2 krat stehovala tak jsem nemusela platit ani prekladku internetu 1000 kc.. Zase stacilo rict jen, tak se vyplati to zrusit a poridit jinde.. :D A hend to slo zdarma :)

• Citovat
  • Upravit
16291
16.9.11 09:56
barbara21 píše: :cert: :cert: :cert: :cert: JOOOOOOOOOOOOOOOOOO přesněěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! máme to a nemůžem odstoupit od smlouvy protože to že to nefunguje je náš problém a to jsme v HK kde je 3G pokrytí. Máme platit tři stovky měsíčně ale ted jsme platily 540 protože nám od nich mají chodit sms kdy to platit no a nepřišly.. :zed: :zed:

Nám to v Hradci a okolí funguje normálně, dokonce i v Blešně, kde je připojení nula nula prd pro všechny operátory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
16.9.11 09:56

A nemas precerpanej limit Mb? Proto se ti to mohlo nacitat tak dlouho a pak uz vubec.. Za nejakejch 300kc mesicne za mobilni internet si prehrajes 2 videa na Youtube a konec zvonec, dal te to nepusti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
16.9.11 11:14

A já za 500 tedy 4videa? :lol: :lol: :roll: to je strašný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
16.9.11 11:27
Lakynka píše:
A já za 500 tedy 4videa? :lol: :lol: :roll: to je strašný…

No to podle toho, kolik ti za 500kc nabizeji Mb. Kazdou aktualizaci stranky stahujes data a to to naskakuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
16.9.11 12:09

2:D, což je opravdu směšné. Měla jsem od nich první 3 měsíce dárek ten rychlejší net, to bylo 10MB a taky jsem to překročila :roll: , to se prostě nedá v dnešní době snad ani nepřekročit.. Jsou to zloději… (už jsem jak stará důchodkyně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová