Šílená sousedka

3478
15.9.11 20:46

šílená sousedka

Ahoj všichni,dneska už jsem se tak vytočila,že si musim jit pro radu,nebo pro nazory.
Bydlim v panelaku,kde je to skoro samy duchodce,ale to mi nevadi,jen na jednu pani.
Loni v srpnu se nam narodila dcera,bydlime ve tretim patre,tudiz je nemozne tahat kocar domu.Kocarkarnu mame v bordelu a jsou tam mysi,lezou kocky,no hnus a pristup je k ni nelodicky po schodech,tudiz musim kocarek nechavat dole v chodbe,driv jsem stary davala aspon pod schody,ale tim sjizdenim jsem ho doslova rozlamala,davala jsem ho tam,protoze nase uzasna sousedka,jedina ze vchodu mela reci,ze se nedostane do sklepa s holema,podotykam ze jsme prevazne venku,ale ona prudila ze tam potrebuje vzdy kdyz jsme byli doma a meli tam kocarek.ale tam bylo mista ze by tam prosli dva lidi vedle sebe.
Koupili jsme si tedy novy a jelikoz nemame prebytek penez,tak ho nechavam v te chodbe,ale abych predesla problemum,napsala jsem dopis,ktery jsem dala na nastenku,aby se k tomu vyjadrili,komu to vadi atd,ze bych to pak resila s domovnikem treba udelanim najezdu,ale to odmitam platit a z fondu oprav to nejde,museli by souhlasit sousedi,coz pochybuji..ale dopis bez odezvy.
A dneska nasi drahou sousedku slysim na chodbe,jak rika druhe ze jsem nevychovana,nemam uctu,co jsem za fracka,achjo,ja uz nevim co delat,nikomu jinemu to neva,jen tyhle babce,nekolikrat mi dala kocar tesne pred dvere a nikdo nemohl projit a pak drzkovali na me.Jak by jste to resili??nebo mate zkusenosti??nechci problemy,ale asi uz mi dojde trpelivost a poslu pani nekam,kdyz to slusne nejde,,,dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
15.9.11 20:59

A co udělat pořádek v té kočárkárně :think: :nevim: Nevím, kolik tam teda vede schodů. Ale já bych se bála, že mi dotyčná kočárek nějak poničí nebo vystrčí před dveře a někdo ho ukradne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
15.9.11 21:01

takovou paní je opravdu potřeba poslat někam. My jsme to měli podobně, než jsme se odstěhovali. Vedle nás bydlela moc „milá“ sousedka, která hlídala každý náš krok a stěžovala si, že nevytíráme chodbu. Ano, jednou jsem ji nevytřela, byli jsme 14 na dovolené v Tunisu a zrovna na mě vyšla služba, ale sousedka si zřejmě představovala, že přilétím do ČR umýt chodbu a zase se pak budu moct vrátit nebo já nevím co. Došlo to až tak daleko, že požadovala po domovníkovi, aby kdykoli když vytřu chodbu, abych zazvonila buď na ni, nebo na domovníka, aby se šli přesvědčit a zkontrolovat mi to, zda jsem to opravdu vytřela. Což jsem rázně odmítla, nemám potřebu někomu ukaovat, jak vytírám. A když mě pak jednou viděla na vlastní oči, tak se jí zase nelíbilo, že jsem to jen setřela a měla za 5 minut hotovo. Ona byla zvyklá klečet na schodech a každej vlášť mýt nejdřív mokrým hadrem, pak ještě jednou suchým a čekala, že snadbudu dělat totéž..............no díky bohu že jsme pryč z toho příšernýho baráku - taky plnýho důchodců :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
15.9.11 21:02

já bych si nechala kočárek v bytě - taky máme minipředsíň ale je tam už 3 roky a člověk si zvykne…na chodbě by ho jistojistě někdo ukradl

Sousedů je lepší se na nic neptat a obrnit se…ale je mi jasný že je to těžký pak s nima žít pod jednou střechou - ta bába holt už neví co by, tak prudí, té se nikdy nezavděčíš - bude tě drbat i kdyby jí tovje děti místo pozdravu říkali „rukulíbám madam“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.9.11 21:09
jenny.fields píše:
A co udělat pořádek v té kočárkárně :think: :nevim: Nevím, kolik tam teda vede schodů. Ale já bych se bála, že mi dotyčná kočárek nějak poničí nebo vystrčí před dveře a někdo ho ukradne :nevim:

no na vyklizeni kocarkarny bych potrebovala kamion,stara vana,skrine,kola a podobny harampadi a nikdo se k tomu nehlasi,schodu tam je 12,kocar neunesu a kdyz tak nemam kam dat malou,nu toho se taky trochu bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
15.9.11 21:09

Ach jo, tohle MOC dobře znám… :-?
To jsou staří, nervozní lidé, kteří asi nemají jiné problémy, jinak by neřešily kraviny.
Brala bych kočárek buď domů, nebo zkusila udělat místo v kočárkárně.
Jak by si to jako baba představovala?? Kam máš kočárek teda dávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.9.11 21:11
Pájinka25 píše:
takovou paní je opravdu potřeba poslat někam. My jsme to měli podobně, než jsme se odstěhovali. Vedle nás bydlela moc „milá“ sousedka, která hlídala každý náš krok a stěžovala si, že nevytíráme chodbu. Ano, jednou jsem ji nevytřela, byli jsme 14 na dovolené v Tunisu a zrovna na mě vyšla služba, ale sousedka si zřejmě představovala, že přilétím do ČR umýt chodbu a zase se pak budu moct vrátit nebo já nevím co. Došlo to až tak daleko, že požadovala po domovníkovi, aby kdykoli když vytřu chodbu, abych zazvonila buď na ni, nebo na domovníka, aby se šli přesvědčit a zkontrolovat mi to, zda jsem to opravdu vytřela. Což jsem rázně odmítla, nemám potřebu někomu ukaovat, jak vytírám. A když mě pak jednou viděla na vlastní oči, tak se jí zase nelíbilo, že jsem to jen setřela a měla za 5 minut hotovo. Ona byla zvyklá klečet na schodech a každej vlášť mýt nejdřív mokrým hadrem, pak ještě jednou suchým a čekala, že snadbudu dělat totéž..............no díky bohu že jsme pryč z toho příšernýho baráku - taky plnýho důchodců :cert:

ježiš to je taky šílený,to je tím že maj ho… na práci a pruděj ostatní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.9.11 21:12
kostickaa píše:
já bych si nechala kočárek v bytě - taky máme minipředsíň ale je tam už 3 roky a člověk si zvykne…na chodbě by ho jistojistě někdo ukradlSousedů je lepší se na nic neptat a obrnit se…ale je mi jasný že je to těžký pak s nima žít pod jednou střechou - ta bába holt už neví co by, tak prudí, té se nikdy nezavděčíš - bude tě drbat i kdyby jí tovje děti místo pozdravu říkali „rukulíbám madam“ :roll:

jasně,ale do třetího patra bez výtahu to nedám :nevim: :nevim: jinak bych to řešila taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.9.11 21:13
Davdan píše:
Ach jo, tohle MOC dobře znám… :-?
To jsou staří, nervozní lidé, kteří asi nemají jiné problémy, jinak by neřešily kraviny.
Brala bych kočárek buď domů, nebo zkusila udělat místo v kočárkárně.
Jak by si to jako baba představovala?? Kam máš kočárek teda dávat?

to nevim,to je pry muj problem.....o kocarkarne a kocarku doma uz jsem psala,to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.9.11 21:15

asi ji podkopnu hole :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vtip!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.9.11 21:20

Mne napadá…koupit lehké golfky a při přesunu domů…hodit malou do nosítka, v případě nákupu vozit v golfkách batoh - s ním pak při přesunu na záda, golfky do ruky a jít. Sice se budeš tahat jako soumar, ale budeš mít klid od tý báby a nemusíš mít strach, že ti kočár někdo sekne.
Já to takhle dělám u babičky…tam vadí dvoum bábám jenom třeba hodina když přijedu na návštěvu :cert: :zed: :zed: :zed: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
15.9.11 21:22

Já bych si asi dala práci s tou kočárkárnou, koupila nějaké fošny na nájezd po schodech a vyměnila bych zámek, kočárkárnu bych si zamykala, případně se dohodla s jinou maminkou v baráku. Mohla bys tam pak ukládat i odrážedlo, kola, lyže…ale asi by to chtělo přes správce baráku a nechat si to od něj písemně odsouhlasit, ať máš čím argumentovat až se bude ohrazovat pani, že sis zabrala místnost… :wink:
My máme naštěstí výtah, kočár mám v předsíni, ale sousedi všecko parkujou na chodbě a sousedka už si mi stěžovala, jak jsou oráchlý…a nikoho se nezeptali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
15.9.11 21:23
xxxxxx píše:
Mne napadá…koupit lehké golfky a při přesunu domů…hodit malou do nosítka, v případě nákupu vozit v golfkách batoh - s ním pak při přesunu na záda, golfky do ruky a jít. Sice se budeš tahat jako soumar, ale budeš mít klid od tý báby a nemusíš mít strach, že ti kočár někdo sekne.
Já to takhle dělám u babičky…tam vadí dvoum bábám jenom třeba hodina když přijedu na návštěvu :cert: :zed: :zed: :zed:

Tak já bych teda kvůli hloupé bábě nové golfky nekupovala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
15.9.11 21:24
Brambůrka10 píše:
asi ji podkopnu hole :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vtip!!!!!

:oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mas to tezky, asi bych se spis dala do reci s domovnikem, od toho je domovnik :cert: nam taky nas byval nechtel dat klice ke kocarkarne, ale to jen proto ze tam mel haldu svych kramu a tak musel uklizet. Nebo se odstehovat, mi jsme se tedka prestehovali do baracku a ten klid :lol:
Taky jsme byli ve vchode plnym duchodcu, sousedka pod nama mi nakazala at vesim pradlo dovnitr a ne z balkonu ze jak to pleska o plexisklo tak ji to rusi 8-o :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.9.11 21:28
katulka.k píše:
xxxxxx píše:
Já to takhle dělám u babičky…tam vadí dvoum bábám jenom třeba hodina když přijedu na návštěvu :cert: :zed: :zed: :zed:
Tak já bych teda kvůli hloupé bábě nové golfky nekupovala :pocitac:

Jenže s těma starejma lidma se domluvit nedá. Domovník nic nezmůže …táta ho zrovna v jejich domě dělá a ta jedna bába je tak hráblá,že to nemá obdoby. Dělá pak naschvály :zed: . A domovník na ni bič nemá…musela by porušovat domovní pravidla a to blbý kecy nejsou.

Já to vyřešila golfkama, malej už stejně sedí , stejně jsme je kupovaly do auta na výlety a v nosítku nosím i po nákupech…mě to ani neobtěžuje. Navíc riskovat, že ta bába mi ho je schopná třeba zničit :cert: …já raději ustoupila.

Je to těžký…druhá možnost je jak píší holky…uklidit kočárkárnu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová