Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jak já jsem ráda, že jsme z toho baráku už pryč. 90 bytů-90 různých rodin. A do toho partička věčných stěžovatelek. ![]()
To musí být fakt hrozný žít v baráku s někým kdo dělá naprosto zbytečné problémy a řeší každou kravinu
Naši už si prý zvykli,ale taky nemohli rozdejchat argumenty proč nechtějí balkonové lodžie (vadí jim bílá, neuvidí na svoji rodnou ves), proč nechtějí plastová okna (prý je to vyrobeno z nekvalitních a toxických materiálů), anténa - že na TV nekoukají a světla na chodbě na čidlo kvůli úspoře el.energie - ať se prý nesvítí, že v noci nikam nechodí anebo, že si vezmou baterku
Táta říkal, že má vždycky sto chutí brát před schůzí lexaurin ![]()
xxxxx tak to se mu nedivim, u nas se taky nemohli dohodnou o spolecne antene, nikdo se na tv nekoukal a taky jim nikdo nevysvetlil ze analog konci a v doliku co jsme bydleli jim je antena k prdu…no to mas videt kolik tech na tv se nekoukajicich duchodcu ma satelit
![]()
když se klub čarodějnic dozvěděl, že se táta před xlety rozvedl, tak se o něj začal starat
Před schůzí dostávala chleba s řízkem a dopadlo to tak, že mu jedna nabídla i do svazku svou kolegyni z Ukrajiny, co spolu uklízely ve špitále ![]()
Jenže pak si se dal dohromady s naší současnou babičkou(mladší ženskou) a měl u ženských po pr@eli ![]()
Necetla jsem diskusi,ale zakladatelko,obesla byxh vsechny najemniky,a dala jim podeepsaat,komu vadi a komu ne zaparkovanej kocarek…pokud to pro tebe vyjde kladne tak to hod na nastenku a babka urco sklapne,a jestli ne,tak ji bez milosti posly kam slunce nesviti,miluji tyhle babky,jako by sami nemely nikdy deti
v jednom byte de jsem bydlela s ex,bydlela nad nami taky jedna takova,a poslala na me policajty,ze ji prej hazu psi hovna na balkon
v druhem byte zase byla stara pana,a ta mi jednou pribehla v noci zvonit na zvonek ze soulozime moc naahlas a ona nemuze poslouchat radio,a to byl chlap uz tyden na sluzebce
![]()
a s rizkama byl konec…ty jo my zensky jsme strasny dohazovacky
![]()
girlie sage píše:
a s rizkama byl konec…ty jo my zensky jsme strasny dohazovacky![]()
jo to jsme ![]()
marra píše:
Necetla jsem diskusi,ale zakladatelko,obesla byxh vsechny najemniky,a dala jim podeepsaat,komu vadi a komu ne zaparkovanej kocarek…pokud to pro tebe vyjde kladne tak to hod na nastenku a babka urco sklapne,a jestli ne,tak ji bez milosti posly kam slunce nesviti,miluji tyhle babky,jako by sami nemely nikdy detiv jednom byte de jsem bydlela s ex,bydlela nad nami taky jedna takova,a poslala na me policajty,ze ji prej hazu psi hovna na balkon
![]()
v druhem byte zase byla stara pana,a ta mi jednou pribehla v noci zvonit na zvonek ze soulozime moc naahlas a ona nemuze poslouchat radio,a to byl chlap uz tyden na sluzebce
![]()
no vidis jak jsi sikovna a jak umis hezky hazet
![]()
Ale všude je něco, i na tom venkově ![]()
Já se třeba o sobě dozvěděla, že jsem si koupila barák, o který se mi starají rodiče. Vůbec jsem tady nikomu prý neřekla odkud jsem se přistěhovala a největší terno je, že jsou podle zdejších tamtamů bez chlapa
Takže mně moc zajímá, jak si ženský vyložily původ naší 10m Aničky. Navíc, když je se svou ségrou jako přes kopírák
Jediným důvodem, proč mne tady některé řeší je to, že náš tatínek je víc v práci než doma a neukazuje se se mnou na vsi. Navíc většina akcí tady pořádaných se shoduje s dobou, kdy je
v práci. Takže tam většinou jdu s dětma sama ![]()
Takže, když jsme se co by rodinka objevili na skautské akci, tak lidi čuměli jako puci, že se moje děti objevily se svým otcem ![]()
jdu zalehnout
Přeji dobrou noc, pokud možno bez šílených sousedů ![]()
Já bych se nikoho neptala.Oni většinou důchodci vše odkývou a stejně pak pomluví.Kup si zámek a kočár si zamykej k zábradlí.
Další dobrý nápad je ta kočárkárna,je to sice práce ale budeš mít klid.Domluv se s domovníkem,Vyvěs třeba na měsíc ceduli,že se bude kočárkárna ten a ten den vyklízet aby se používala k účelům k jakým byla „stvořena“ a pokud tam někdo něco má at si dojde za domovníkem a věci si uklidí.Pokud ne tak se to vyhodí.Po měsíci bych si ten papír schovala aby někdo nemohl říct,že tam vyvěšen nebyl,samozřejmě aspon s minimálně podpisem domovníka ![]()
Oni tyhle babi myslí na všechno
![]()
girlie sage píše:marra píše:no vidis jak jsi sikovna a jak umis hezky hazet
Necetla jsem diskusi,ale zakladatelko,obesla byxh vsechny najemniky,a dala jim podeepsaat,komu vadi a komu ne zaparkovanej kocarek…pokud to pro tebe vyjde kladne tak to hod na nastenku a babka urco sklapne,a jestli ne,tak ji bez milosti posly kam slunce nesviti,miluji tyhle babky,jako by sami nemely nikdy detiv jednom byte de jsem bydlela s ex,bydlela nad nami taky jedna takova,a poslala na me policajty,ze ji prej hazu psi hovna na balkon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()