Šílená sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
16.9.11 00:21

Téééda,to máte fajnový zážitky s těma babkama,skoro až závidim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
16.9.11 07:18

Já si taky myslím, že se jí nezavděčíš ničím, prostě si tě vyhlédla jako oběť šikany a když vyřešíš kočár, najde si něco jiného. Znuděná důchodkyně no. Asi nezbývá, než ji ignorovat, pokud by se na její stranu ovšem nepostavili další s tím, že jim něco vadí,což jak jsem pochopila se dosud nestalo? To bych pak asi řešila, takhle bych si na ni maximálně došlápla slovně. Ať si najde jiný objekt zájmu, přestane mi po sousedech mejt prdel a znepříjemňovat mi život. A upozornila bych ji, aby se mého kočáru nedotýkala a obcházela jej velkým obloukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.9.11 07:47

Ještě k těm sousedským vztahům, když jsem bydlela v Praze, někomu (ani mi nebylo řečeno komu) vadilo, že se přes den moc nahlas smějeme :-) A co bydlíme teď tak máme taky vzrůšo. Pod náma bydlí takovej hašišák, na kterýho jsme volali 2× policajty kvůli rušení nočního klidu. Prvne jim rekl, že u hudby, která byla slyšet celým barákem, usnul a podruhý jsme zas do rana poslouchali jak tam se svýma kumpánama skanduje ‚holka nám nevadí, dítě nám nevadí, ale toho brejlatýho zmr.a zabijeme‘ :-D Pak na něj ráno chlap s jedním sousedem naběhli a hned bylo tahání po policajtech. S nim jsou prej problémy 15 let co tu bydlí. No aspoň že na patře máme sousedy celkem v pohodě. Rodinka jejichž tatinek nezná jiný slovo než vole a p.čo a druhej soused mě zas neustále leká vrtačkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
16.9.11 07:51

Tak my teda máme taky super sousedku. Celý týden cosi vrtají a začínají v 7 ráno a končí až tak kolem 11 v noci :cert: :cert: .
Sice jsme se pohádaly, ale nic mi to platné nebylo. Ještě že mám přez den azil u mamky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
16.9.11 07:58

brambůrko radši sama nic nevyhazuj ,nebo si vzpomene x důchodců ,že zrovna z tý kočárkárny něco nutně potřebovali a ono to zmizelo,ikdyž se k tomu nikdo nehlásil..tohle soužití starý ,mladý je fakt těžké..všude se aspon jeden prudič najde..zkus ale vážně zatlačit na toho domovníka,dyt máte právo užívat společné prostory,škoda ,že tam není jiná maminka ,že by vás bylo více..pevné nervy přeju

• Citovat
  • Upravit
20296
16.9.11 08:09

Já nevím jestli to někdo už nepsal ale na chodbě kočárek nemá co dělat, stejně jako botníky a květiny atd…z důvodu bezpečnosti (např. kvůli případnému požáru).

Chápu, že se sousedkou bude asi těžký pořízení, ale určitě to jde vždycky udělat tak, aby jste byli všichni spokojení.

Z vlastní zkušenosti - ostatní sousedi s tím mohou mít stejný problém jako ta držkující sousedka, jen nemají tu náturu na to se hádat a řešit to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
16.9.11 08:18
Brambůrka10 píše:
Ahoj všichni,dneska už jsem se tak vytočila,že si musim jit pro radu,nebo pro nazory.
Bydlim v panelaku,kde je to skoro samy duchodce,ale to mi nevadi,jen na jednu pani.
Loni v srpnu se nam narodila dcera,bydlime ve tretim patre,tudiz je nemozne tahat kocar domu.Kocarkarnu mame v bordelu a jsou tam mysi,lezou kocky,no hnus a pristup je k ni nelodicky po schodech,tudiz musim kocarek nechavat dole v chodbe,driv jsem stary davala aspon pod schody,ale tim sjizdenim jsem ho doslova rozlamala,davala jsem ho tam,protoze nase uzasna sousedka,jedina ze vchodu mela reci,ze se nedostane do sklepa s holema,podotykam ze jsme prevazne venku,ale ona prudila ze tam potrebuje vzdy kdyz jsme byli doma a meli tam kocarek.ale tam bylo mista ze by tam prosli dva lidi vedle sebe.
Koupili jsme si tedy novy a jelikoz nemame prebytek penez,tak ho nechavam v te chodbe,ale abych predesla problemum,napsala jsem dopis,ktery jsem dala na nastenku,aby se k tomu vyjadrili,komu to vadi atd,ze bych to pak resila s domovnikem treba udelanim najezdu,ale to odmitam platit a z fondu oprav to nejde,museli by souhlasit sousedi,coz pochybuji..ale dopis bez odezvy.
A dneska nasi drahou sousedku slysim na chodbe,jak rika druhe ze jsem nevychovana,nemam uctu,co jsem za fracka,achjo,ja uz nevim co delat,nikomu jinemu to neva,jen tyhle babce,nekolikrat mi dala kocar tesne pred dvere a nikdo nemohl projit a pak drzkovali na me.Jak by jste to resili??nebo mate zkusenosti??nechci problemy,ale asi uz mi dojde trpelivost a poslu pani nekam,kdyz to slusne nejde,,,dekuju

necetla jsem celou diskuzi,ale pokud tam ma mista dost a ostatnim to nevadi,tak bych ji rejkla,ze pokud na ten kocar vztahne svoje pracky jeste jednou tak ji je urazim
asi to s ni bohuzel jinak nepujde
a zaroven bych si stezovala u toho,kdo vede tu bytovku,jak to vypada v kocarkarne,s tim by mel neco delat cely barak a ne jenom vy

• Citovat
  • Upravit
3478
16.9.11 11:05
mmonica píše:
Brambůrka10 píše:
Ahoj všichni,dneska už jsem se tak vytočila,že si musim jit pro radu,nebo pro nazory.
Bydlim v panelaku,kde je to skoro samy duchodce,ale to mi nevadi,jen na jednu pani.
Loni v srpnu se nam narodila dcera,bydlime ve tretim patre,tudiz je nemozne tahat kocar domu.Kocarkarnu mame v bordelu a jsou tam mysi,lezou kocky,no hnus a pristup je k ni nelodicky po schodech,tudiz musim kocarek nechavat dole v chodbe,driv jsem stary davala aspon pod schody,ale tim sjizdenim jsem ho doslova rozlamala,davala jsem ho tam,protoze nase uzasna sousedka,jedina ze vchodu mela reci,ze se nedostane do sklepa s holema,podotykam ze jsme prevazne venku,ale ona prudila ze tam potrebuje vzdy kdyz jsme byli doma a meli tam kocarek.ale tam bylo mista ze by tam prosli dva lidi vedle sebe.
Koupili jsme si tedy novy a jelikoz nemame prebytek penez,tak ho nechavam v te chodbe,ale abych predesla problemum,napsala jsem dopis,ktery jsem dala na nastenku,aby se k tomu vyjadrili,komu to vadi atd,ze bych to pak resila s domovnikem treba udelanim najezdu,ale to odmitam platit a z fondu oprav to nejde,museli by souhlasit sousedi,coz pochybuji..ale dopis bez odezvy.
A dneska nasi drahou sousedku slysim na chodbe,jak rika druhe ze jsem nevychovana,nemam uctu,co jsem za fracka,achjo,ja uz nevim co delat,nikomu jinemu to neva,jen tyhle babce,nekolikrat mi dala kocar tesne pred dvere a nikdo nemohl projit a pak drzkovali na me.Jak by jste to resili??nebo mate zkusenosti??nechci problemy,ale asi uz mi dojde trpelivost a poslu pani nekam,kdyz to slusne nejde,,,dekuju
necetla jsem celou diskuzi,ale pokud tam ma mista dost a ostatnim to nevadi,tak bych ji rejkla,ze pokud na ten kocar vztahne svoje pracky jeste jednou tak ji je urazim
asi to s ni bohuzel jinak nepujde
a zaroven bych si stezovala u toho,kdo vede tu bytovku,jak to vytak jsem se tady nakonec zasmalapada v kocarkarne,s tim by mel neco delat cely barak a ne jenom vy

tak jsem se tady nakonec i zasmala,to sileny bydlet s debilama :cert: ona prave nikdy deti nemela,vadi ji ze za mnou jezdi holky s detma,no proste zamindrakovana stara rasple :nevim: driv tady byly najezdy na kocar,ale kvuli tomu,ze tu nikdo nemel deti se nekam daly a nikdo nevi kam,ty totiz ty babce taky vadily :zed: jeste to vadi postacce,to je to same v bledemodrym,ke schrankam ma pristup uplne bez problemu,ten kocar tam nicemu nevadi,ale uz tady o me prohlasovala,ze se o nej prastila a mela zanet zil :roll: me osobne to ale rict neprisla a vzdycky se nan nas usmiva,jak by nic :cert: vzkazala mi to po sousedce,tyhlety protivny :mrgreen: tak jsem ji vzkazala,ze nemuzu za to,ze je strevo :oops: ale porad je na nas mila,tak si to urco ta baba vymyslela :pocitac: jinak tu jsou lidi chapavy a mily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
16.9.11 12:09

Brambůrko,a co tvůj muž? Nemůže na ni trochu bafnout aby dala pokoj? 8-o Chlapa se možná trochu zalekne a zklapne papulu ne? :nevim: No já abych pravdu řekla,já bych jí neustoupila,když je to jediná votrapa který to vadí,a nakonec by si mohla vymyslet že chce mít barák pro sebe a všichni by se mohli třeba odstěhovat nee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
16.9.11 16:17
RyBANA píše:
Já nevím jestli to někdo už nepsal ale na chodbě kočárek nemá co dělat, stejně jako botníky a květiny atd…z důvodu bezpečnosti (např. kvůli případnému požáru).

Chápu, že se sousedkou bude asi těžký pořízení, ale určitě to jde vždycky udělat tak, aby jste byli všichni spokojení.

Z vlastní zkušenosti - ostatní sousedi s tím mohou mít stejný problém jako ta držkující sousedka, jen nemají tu náturu na to se hádat a řešit to…

Brambůrko, je to přesně tak, jak psala Rybana. Jako, zní to blbě, ale ta vaše sousedka má bohužel pravdu, i když to nejspíš ani sama neví. Z hlediska bezpečnosti nemá na chodbě kočárek co dělat a proto by měly být v paneláku kočárkárny, ale většinou tomu tak není, což je vážně špatné. Píšeš, že malá má 13 měsíců, takže já bych to řešila golfkami z druhé ruky, které seženeš za pár korun, páč si opravdu tím ušetříš nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
18.9.11 21:21

Tak já bych se s tou kočárkárnou klidně vyklízela. Obešla bych všechny v baráku a zeptala se jich jestli tam něco nemají, určitě min. 80% tam nebude mít nic, ten zbytek, na který by ukázali prstem bych nevyhazovala nechala bych to tam a kočár zamykala i s tím co tam zbylo. Já bych si zas nenechávala kočár někde na chodbě, byť by měl být zamčený. Taky bych se bála, že mi do něj někdo naplive :mrgreen: No spíš, že mi ho baba nebo někdo jiný vzteky zničí… Ale udivila mně jedna věc a sice: Jak může babka o berlích šoupat kočárem? :mrgreen: 8-o :lol:

• Citovat
  • Upravit
3478
12.10.11 21:28

babka je dokonalá :palec: :palec: :palec: :palec: tak jsem si vyprosila najezdy,pan domaci mi je vyrobil a je to tak na rozbití huby ,strašně křivý,tak vám už nevim co mám d :cert: :cert: :cert: :cert: ělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
14.10.11 10:51

To je fakt děs :cert: …to je tak si ty nájezdy nechat vyrobit jinde a pořádně.
No…pokud se Ti nechce nic vyklízet a řešit…zkus vydržet přes zimu a pak třeba na jaře ještě popřemýšlej nad těma golfkama, malá co nevidět bude stejně chodit sama a budete potřebovat jenom přesunovadlo na delší vzdálenosti (náš kluk v roce začal chodit a po měsíci lítá jak čert, do jara tu chůzi na tolik vypilujem, že k rodičům už ty golfky myslím ani nebudeme potřebovat)… ty golfky by sis mohla vzít do bytu a bude klid.Za sebe doporučuji Jané energy - jsou lehounké (dá se odnést malej na jedné ruce a golfky v druhé), polohovací, dobře se skládají…jen nejsou do sněhu a neuvezeš v nich nákup (ale na to nejsou stavěné žádné golfky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová