Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jasne,ale ja proste necouvnu,mela moznost se mi vyjadrit,ten dopis tam byl mesic,to me zere nejvic a byl slusne napsanej,fakt jsem to chtela resit a to mi tehdy rekla ze ji to neva a pak me pomlouva
ji vadi i kdyz za mnou prijdou maly netere a bezi pres chodbu,slusne ji pozdravi a ona neodpovi a krouti hlavou ![]()
a v te kocarkarne je fakt plno bordelu,jen vyslapana cesticka uprostred,preci to nebudu uklizet za vsechny??ani nemam jak to otamtud dostat a jsou to spolecne prostory,uz jednou si ji chtel soused pujcit,ze malovali,aby si tam dal veci a nikdo krome nas s tim nesouhlasil,protoze by ji museli vyklidit,to nechteli a pak se k nicemu nikdo nehlasil
A mate nejaky domovni schuze?? U mamky takhle resi spoustu problemu a mas moznost se osobne vyjadrit k problemu
![]()
Ještě mne napadlo - nejde ten kočárek zámkem a řetězem přidělat k „něčemu“ třeba zábradlí, aby s ním ta bába nemohla šoupat. Pak nemůže nikdo říct, že kočár stavíš do cesty.
Pájinka25 píše:
takovou paní je opravdu potřeba poslat někam. My jsme to měli podobně, než jsme se odstěhovali. Vedle nás bydlela moc „milá“ sousedka, která hlídala každý náš krok a stěžovala si, že nevytíráme chodbu. Ano, jednou jsem ji nevytřela, byli jsme 14 na dovolené v Tunisu a zrovna na mě vyšla služba, ale sousedka si zřejmě představovala, že přilétím do ČR umýt chodbu a zase se pak budu moct vrátit nebo já nevím co. Došlo to až tak daleko, že požadovala po domovníkovi, aby kdykoli když vytřu chodbu, abych zazvonila buď na ni, nebo na domovníka, aby se šli přesvědčit a zkontrolovat mi to, zda jsem to opravdu vytřela. Což jsem rázně odmítla, nemám potřebu někomu ukaovat, jak vytírám. A když mě pak jednou viděla na vlastní oči, tak se jí zase nelíbilo, že jsem to jen setřela a měla za 5 minut hotovo. Ona byla zvyklá klečet na schodech a každej vlášť mýt nejdřív mokrým hadrem, pak ještě jednou suchým a čekala, že snadbudu dělat totéž..............no díky bohu že jsme pryč z toho příšernýho baráku - taky plnýho důchodců
Jinak bych vyklidila kočárkárnu, nevyvážejí vám netradiční odpad?
girlie sage píše:
A mate nejaky domovni schuze?? U mamky takhle resi spoustu problemu a mas moznost se osobne vyjadrit k problemu![]()
Bingo
to mi nějak nedocvaklo…ideální řešení…domluvit se s domovníkem na mimořádnou schůzi a řešit to tam
Taky sme se letos nastehovali do baraku plnyho duchodcu az na jednu rodinu a nejprve sme tu delali rekonstrukci, tedy firma, na nastenku v baraku jsem napsala dopis, ze rekonstruujeme a tedy se omlouvame za pripadny hluk atd a ze kdyby mel nekdo s dotycnou firmou problemy, tak ze mi ma zavolat a co myslite, nikdo nezavolal a kdyz uz tu firma nebyla tak najednou hromada stiznosti, ze udelali tohle a tamto a ze by nekdo neco kvaknul, kdyz se to mohlo resit to ne, co ja s tim pak kdyz firma byla pryc ![]()
girlie sage píše:
A mate nejaky domovni schuze?? U mamky takhle resi spoustu problemu a mas moznost se osobne vyjadrit k problemu![]()
mame,ale tam se nikdo neozve a delaj mrtvy brouky
ten retez je dobrej napad ![]()
nezávidím, já bych se bála, že mi do kočáru naštvená bába minimálně plivne
Jedině ho fakt „přivázat“ aby s ním nikdo nešoupal. Já jsem ale taková, že bych radši denně skládala kočár do auta než se dohadovala s někým,kdo se evidentně vyžívá v „pruzení“ ![]()
kozisek píše:Pájinka25 píše:
takovou paní je opravdu potřeba poslat někam. My jsme to měli podobně, než jsme se odstěhovali. Vedle nás bydlela moc „milá“ sousedka, která hlídala každý náš krok a stěžovala si, že nevytíráme chodbu. Ano, jednou jsem ji nevytřela, byli jsme 14 na dovolené v Tunisu a zrovna na mě vyšla služba, ale sousedka si zřejmě představovala, že přilétím do ČR umýt chodbu a zase se pak budu moct vrátit nebo já nevím co. Došlo to až tak daleko, že požadovala po domovníkovi, aby kdykoli když vytřu chodbu, abych zazvonila buď na ni, nebo na domovníka, aby se šli přesvědčit a zkontrolovat mi to, zda jsem to opravdu vytřela. Což jsem rázně odmítla, nemám potřebu někomu ukaovat, jak vytírám. A když mě pak jednou viděla na vlastní oči, tak se jí zase nelíbilo, že jsem to jen setřela a měla za 5 minut hotovo. Ona byla zvyklá klečet na schodech a každej vlášť mýt nejdřív mokrým hadrem, pak ještě jednou suchým a čekala, že snadbudu dělat totéž..............no díky bohu že jsme pryč z toho příšernýho baráku - taky plnýho důchodců![]()
![]()
si byla u nás v baráku, ne? na nás si jednou soused stěžoval, že nevytíráme, svolali radu a nás si „předvolali“, my čuměli jak blbci. Vytíráme, ale soused vyžadoval v sobotu odpoledne, takže nakonec vyčinili jemu, že mrhá časem nás všech a vytřít můžu během toho týdne kdykoliv. Jo jsou to radosti.Jinak bych vyklidila kočárkárnu, nevyvážejí vám netradiční odpad?
ja bych k tomu potrebovala 10 chlapu nejmin,to si neumite predstavit tam
a to jsem chtela po domovnikovi a rekl ze nemuzu cizy majetek vyhazovat,i kdyz to vlastne nici neni
![]()
Brambůrka10 píše:girlie sage píše:mame,ale tam se nikdo neozve a delaj mrtvy brouky
ten retez je dobrej napad
ja bych jim rekla neozyvate se nici ty kramy nejsou tak vyklizim, zamykam, klic budu mit jen ja, mistnost je nase pro uzitecny veci a ne skladiste, chtelo by to ale asi ziskat domovnika na svou stranu a jestli s nim neni kloudna rec pak ti nezbyva nic jinyho nez ten retez
Tady je každá rada drahá
![]()
Bála bych se, že když bude kočárek připoutaný, tak ho schválně poškodí.
Verca182 píše:
nezávidím, já bych se bála, že mi do kočáru naštvená bába minimálně plivneJedině ho fakt „přivázat“ aby s ním nikdo nešoupal. Já jsem ale taková, že bych radši denně skládala kočár do auta než se dohadovala s někým,kdo se evidentně vyžívá v „pruzení“
ja prave taky,prej mam malou postavit k zabradli,je ji 13 mesicu a snest ho dolu
mala okamzite poleze za mnou a spadne mi ze schodu a ja se strham,uz to vidim
ono tyhle pani vadilo i to,ze jsem se sprchovala v jednu v noci kdyz jsem prisla z prace
girlie sage píše:Brambůrka10 píše:ja bych jim rekla neozyvate se nici ty kramy nejsou tak vyklizim, zamykam, klic budu mit jen ja, mistnost je nase pro uzitecny veci a ne skladiste, chtelo by to ale asi ziskat domovnika na svou stranu a jestli s nim neni kloudna rec pak ti nezbyva nic jinyho nez ten retezgirlie sage píše:mame,ale tam se nikdo neozve a delaj mrtvy brouky
ten retez je dobrej napad
on před tema babama utika i ze schuze
![]()
Brambůrka10 píše:Verca182 píše:ja prave taky,prej mam malou postavit k zabradli,je ji 13 mesicu a snest ho dolu
nezávidím, já bych se bála, že mi do kočáru naštvená bába minimálně plivneJedině ho fakt „přivázat“ aby s ním nikdo nešoupal. Já jsem ale taková, že bych radši denně skládala kočár do auta než se dohadovala s někým,kdo se evidentně vyžívá v „pruzení“
![]()
![]()
ono tyhle pani vadilo i to,ze jsem se sprchovala v jednu v noci kdyz jsem prisla z prace
baba neni normalni
![]()
girlie sage píše:Brambůrka10 píše:baba neni normalniVerca182 píše:ja prave taky,prej mam malou postavit k zabradli,je ji 13 mesicu a snest ho dolu
![]()
![]()
![]()
není no,stará zlá zapšklá ježibaba,ale koukám že je to skoro všude,doufám že taková nikdy nebudu,to at me radši někam šoupnou
díky za rady holky ![]()