Moč pro nefrologii

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.19 20:27

moč pro nefrologii

Dobrý den, jsem objednaná se synem na nefrologii kvůli nočnímu pomočování a mám vzít čtyři vzorky ranní moči, z níchž nějaká má být i sterilní. Pokud jsem dobře pochopila sestru, která byla tak trošku odměřená, tak začáteční moč normální - první zkumavka, pak umýt pohlaví a přetáhnout předkožku a vzít druhý vzorek moči, pak třetí vzorek a čtvrtý vzorek. Pochopila jsem to správně? Jsem z toho trošku jelen. Jdeme na dětskou nefrologii do fakultní nemocnice do Ostravy. děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
13.11.19 20:41

Ja ted brala vzorek moči synovi, ale ma jen necely 4 mesice, takže jsem byla rada, když načural přimo do zkumavky a trefil se :mrgreen: zadny odcuravani atp.

ale jo, jestli už je kluk velky na spolupraci, tak bych to asi udělala, jak ty popisuješ. sama si tak odebiram vzorky, když někam moč nesu. jen teda já odebírala vždy 1, takže jsem se osprchovala, odčůrala trochu, nabrala vzorek a zavíčkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.11.19 20:47

Hlavně střední proud, ne začátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.11.19 19:06

Ale říkala, že mám přinést 4 zkumavky - buď koupit nebo si vyžádat od dětské lékařky a říkala něco normální a sterilní - jsem z toho jelen. Tak vezmu asi všechno sterilní. Jo a budu pevně věřit, že se malý v noci nepočůrá a bude mít ráno, co čůrat. Jinak nevím, jak bych to udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí