Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky uz jsem si parkrat vsimla spis citila hlavne tedy rano u syna ze z plinky jde citit takovy divny smrad… Pripomona mi to nemocnicni dezinfekci a ted nevim jestli mam radsi zajit k dr. Nemeli to vase deti nekdy? A dneska to mel prave i citit i ted pred spanim…
Tak ho dej na nočník a čuchni k tomu tam, podle mě to spíš mate ta plínka
@JaneDoe jj tak on na nocnik nechce ted ho davam na wc ta se mi i vycura. A i jsem zkusila plynky menit predtim jsem mela ty obyc z alberta a ted jsem koupila pampersky a je to to same. ![]()
Tak mu dej látkovou plínku… Třeba jen čtverec do té jednorázovky, ať jde poznat, jestli není cítit prostě ta plína. Jednorázovky smrdí ![]()
Holky dekuju ja to zkusim. Prave ze jsem se stim jeste nesetkala. Dekuju ![]()
@Liddka. Ahoj, malé minulý týden taky zapachala moč. Tedy jinak než jindy.. No takže jsem odebrala vzorek a běžela k doktorce. A byl z toho akutní zánět dolních močových cest.. asi bych pro jistotu k doktorce zašla. I když to určitě není váš případ ![]()
Tak jsme byly dneska u dr a v moci mel malej trochu krve… Tak musime zitra donest ranni moc do laboratore aby nemel nejakou bakterii nebo zanet ledvim… ![]()
@Liddka píše:
Tak jsme byly dneska u dr a v moci mel malej trochu krve… Tak musime zitra donest ranni moc do laboratore aby nemel nejakou bakterii nebo zanet ledvim…
@Ester13 to jo jsem rada delam jen kvuli nemu
nevis nahodou kdyby to byl zanet ledvin jestli davaji atb nebo posilaji do nemocnice?
doufam ze daji jen leky
@Liddka píše:
@Ester13 to jo jsem rada delam jen kvuli nemunevis nahodou kdyby to byl zanet ledvin jestli davaji atb nebo posilaji do nemocnice?
doufam ze daji jen leky
Kdyby to byl zánět ledvin, hospitalizace by nejspíš byla nutná. Ale neděs se, zánět ledvin obvykle doprovází horečka, únava, zvracení. Neděs se předem, důležité je, žes na to přišla takhle rychle a že se to řeší. Bude to dobré ![]()
@Ester13 prave ze mel ve ctvrtek, patek mel skoro 38 teplotu ale ma i rymu a trochu kasle tak doufam ze to bylo z ty nemoci a jednou mi i zvracel asi ve ctvrtek. Tak se bojim ale doufam ze to bude"jen" nejaka prkotina. Vis jak to myslim aby to nebylo nic vazneho.
My měly horečku jen jeden večer. Poslali nás do nemocnice, kde jsme byly celý víkend, ale atb nám dali až v neděli a poslali domů. Měli také podezření na zánět ledviny, ale neměla žádné jiné příznaky. Neboj to bude dobrý. Hlavně ať hodně pije