Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mám tak trošku usměvné téma, ale já už jsem z toho mírně zoufalá. Potřebuji nějaké vychytávky, jak na ni
. Dcera se neustále vyslíka z oblečení, přes den je to ještě dobrý, ale večer vysleče úplně všechno včetně plíny a já s hrouzou vždycky oblékám, jestli není někde něco počůrané, posranděné
.Když dala overal na patentky dolů, tak jsem ji dala bodyno s bavněnýma legínama, ale i to dá všechno dolů. Už asi 4 noc, ve 2 hodiny chodím ji oblíkat, plína je vyhozená z postýlky a ona si vesele chrápe dál
, takže ve spánku, jak jejím, tak mojím oblíkám. A už mě to nebaví, je to pořád dokola.Ani tak nejde o to oblečení(jí bude zima),ale o plínku, jak ji to tam přikurtovat, aby to nesundala??
.
Mě se teda osvědčilo jen vydržet. jakýkoliv pokus o změnu dcera bojkotovala. Svlékala se okolo 4té ráno, komplet a pak měla strašnoubsrandubzbtoho jak koukám jak puk. kolikrát byla skoro modrá jak jí byla zima. svlékala se mi. na veřejnosti, v restauraci, u kamamrádky. Vždy to pobavilo(ostatní) a pak to přešlo. Ale na vyprávění je to úspěch.
@Tůmička
Pytel už nemám a myslím, že to by se nevyspal celý barák
jak by křičela, že to nechce, jinak se zipem taky nemá problém
.A knoflíky? To je ještě dělá?
![]()
@Khalesi
Jo, oni z toho mají taky všichni srandu, mě to přišlo vtipný asi první noc, teď už mě humor s každým dnem přechází. Jinak kluci to nedělali, ona je expertka na všechno
.
Jinak pyžamko na klasický knoflíky určitě seženeš. Nebo si nech ušít někde na Fleru. Nejlépe aby je měla vzadu ![]()
@dituleska
No, asi to tak nejspíš dopadne, nic jinýho mi nezbývá, počůrané je v pohodě, ale postranděné-ona to rozmatle všude
,jak ji znám ![]()
@Run
jj, měla jsem sametový overálek se zapínáním vzadu a to bylo super, to dolů nedala.Ale je to moc teplý, takže budu muset sehnat něco v bavlně
.
Nakonec se tomu za pár let zasměješ. Ze své zkušenosti fakt jen vydržet. pokaždé jsem jí opět zopakovala že tohle nepůjde, nastydne atd atd a přestala. sice po dlouhé době ale přestala. hlavně z toho nedělej tragédii, je to malá holka která objevuje svět.