Vyslíká se :D

2789
12.4.15 08:30

Vyslíká se :D

Ahoj, mám tak trošku usměvné téma, ale já už jsem z toho mírně zoufalá. Potřebuji nějaké vychytávky, jak na ni :D. Dcera se neustále vyslíka z oblečení, přes den je to ještě dobrý, ale večer vysleče úplně všechno včetně plíny a já s hrouzou vždycky oblékám, jestli není někde něco počůrané, posranděné :pocitac: :zed: :lol:.Když dala overal na patentky dolů, tak jsem ji dala bodyno s bavněnýma legínama, ale i to dá všechno dolů. Už asi 4 noc, ve 2 hodiny chodím ji oblíkat, plína je vyhozená z postýlky a ona si vesele chrápe dál :D, takže ve spánku, jak jejím, tak mojím oblíkám. A už mě to nebaví, je to pořád dokola.Ani tak nejde o to oblečení(jí bude zima),ale o plínku, jak ji to tam přikurtovat, aby to nesundala?? :nevim: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12691
12.4.15 08:33

Co zkusit spaci pytel na zip? Nebo klasické knofliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
12.4.15 08:34

Mě se teda osvědčilo jen vydržet. jakýkoliv pokus o změnu dcera bojkotovala. Svlékala se okolo 4té ráno, komplet a pak měla strašnoubsrandubzbtoho jak koukám jak puk. kolikrát byla skoro modrá jak jí byla zima. svlékala se mi. na veřejnosti, v restauraci, u kamamrádky. Vždy to pobavilo(ostatní) a pak to přešlo. Ale na vyprávění je to úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.4.15 08:34

Plínu omotat izolepou. Jinak ať se tuží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
12.4.15 08:35

Nepromokave prosteradlo a nechat ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 08:35

@Tůmička
Pytel už nemám a myslím, že to by se nevyspal celý barák :mrgreen: jak by křičela, že to nechce, jinak se zipem taky nemá problém :twisted:.A knoflíky? To je ještě dělá? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 08:37

@Khalesi
Jo, oni z toho mají taky všichni srandu, mě to přišlo vtipný asi první noc, teď už mě humor s každým dnem přechází. Jinak kluci to nedělali, ona je expertka na všechno :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 08:37

@Run
já jsem taky říkala, že ji na noc zasádruju :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.4.15 08:39

Jinak pyžamko na klasický knoflíky určitě seženeš. Nebo si nech ušít někde na Fleru. Nejlépe aby je měla vzadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 08:40

@dituleska
No, asi to tak nejspíš dopadne, nic jinýho mi nezbývá, počůrané je v pohodě, ale postranděné-ona to rozmatle všude :mrgreen:,jak ji znám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 08:41

@Run
jj, měla jsem sametový overálek se zapínáním vzadu a to bylo super, to dolů nedala.Ale je to moc teplý, takže budu muset sehnat něco v bavlně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
12.4.15 08:42

:-D mas vtipne ditko… Ten sibalsky pohled :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
12.4.15 08:44

Nakonec se tomu za pár let zasměješ. Ze své zkušenosti fakt jen vydržet. pokaždé jsem jí opět zopakovala že tohle nepůjde, nastydne atd atd a přestala. sice po dlouhé době ale přestala. hlavně z toho nedělej tragédii, je to malá holka která objevuje svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 08:44

@Linve
dík, to bude tím vtipným početím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
12.4.15 08:46

Moje dcera třeba v noci po pul roce už nekakala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí