Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jitina No cestovku bych asi taky nechtěla prát od houna
Jinak jestli aspoň trochu ovládáš jehlu, nit a stroj, můžeš jí ušít nějakej nedobytnej model. Já zrovna budu dceři na noc šít bolerko s knoflíkama bez děr na ruce, protože si cucá palec a už z toho má docela předkus. Prostě zkoušim, co se dá ![]()
Prostrednimu jsem nekolik mesicu musela obtacet plinu izolepou.
Svlikaci byl hlavne treti a to neresim, dokud nerval ci pozdeji neprisel ledovej ke mne do postele, tak to byla jeho vec
Holky takže
,přelepila jsem lepky izolačkou. O půl 8 šla spát, v osum jsem dávala další dítě do postele a holka vyslečená, ale PLÍNA byla na svém místě
,tak uvidím ráno, jestli i tu izolepu přemůže, ale zatím to vypadá (ťuky ťuk),že vyhraji já
![]()
@Bibi239
Mě je taky jedno, jestli se vysleče, jí bude zima.Jen,ať je plína na svém místě a může si sundávat gaťata do aleluja ![]()
Řešila jsem to same. Svlékací období trvalo asi 3 měsíce. Vyřešil to overal na zip, kam jsem našila dva knoflíky ke krku (na každou stranu zipu jeden) a kousek gumy. Gumovým poutkem jsem chytla jezdce ke knoflíkům a bylo. Teď už spí v klasickém pyžamu, protože ji to přešlo.
@jitina píše:
Holky takže![]()
,přelepila jsem lepky izolačkou. O půl 8 šla spát, v osum jsem dávala další dítě do postele a holka vyslečená, ale PLÍNA byla na svém místě
![]()
![]()
![]()
![]()
,tak uvidím ráno, jestli i tu izolepu přemůže, ale zatím to vypadá (ťuky ťuk),že vyhraji já
![]()
![]()
![]()
Mame to uplne stejne jako pres kopirak. Jediné, co pomohlo, omotat plinu nekolikrat izolepou. a ty konce MUSÍ být na zádech!!!:-)
@greeney2013
Ano, u nás zatím izolepa drží a plína je na svém místě, ale bohužel kolem dokola. Nejdřív jsem zalepila jenom lepky, tak do pulky plínky, ale to dala taky dolů, takže jsem ji musela zalepit celou a ráno stříhám
.