Vyslíká se :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
12.4.15 14:32

@jitina No cestovku bych asi taky nechtěla prát od houna :dance: Jinak jestli aspoň trochu ovládáš jehlu, nit a stroj, můžeš jí ušít nějakej nedobytnej model. Já zrovna budu dceři na noc šít bolerko s knoflíkama bez děr na ruce, protože si cucá palec a už z toho má docela předkus. Prostě zkoušim, co se dá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
12.4.15 14:35

Prostrednimu jsem nekolik mesicu musela obtacet plinu izolepou.
Svlikaci byl hlavne treti a to neresim, dokud nerval ci pozdeji neprisel ledovej ke mne do postele, tak to byla jeho vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 20:28

Holky takže :lol: :lol:,přelepila jsem lepky izolačkou. O půl 8 šla spát, v osum jsem dávala další dítě do postele a holka vyslečená, ale PLÍNA byla na svém místě :D :dance: :dance: :dance: :twisted:,tak uvidím ráno, jestli i tu izolepu přemůže, ale zatím to vypadá (ťuky ťuk),že vyhraji já :D :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 20:28

@Bibi239
Mě je taky jedno, jestli se vysleče, jí bude zima.Jen,ať je plína na svém místě a může si sundávat gaťata do aleluja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.4.15 22:50

Řešila jsem to same. Svlékací období trvalo asi 3 měsíce. Vyřešil to overal na zip, kam jsem našila dva knoflíky ke krku (na každou stranu zipu jeden) a kousek gumy. Gumovým poutkem jsem chytla jezdce ke knoflíkům a bylo. Teď už spí v klasickém pyžamu, protože ji to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
12.4.15 23:08
@jitina píše:
Holky takže :lol: :lol:,přelepila jsem lepky izolačkou. O půl 8 šla spát, v osum jsem dávala další dítě do postele a holka vyslečená, ale PLÍNA byla na svém místě :D :dance: :dance: :dance: :twisted:,tak uvidím ráno, jestli i tu izolepu přemůže, ale zatím to vypadá (ťuky ťuk),že vyhraji já :D :dance: :dance: :pankac:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
15.4.15 23:29

Mame to uplne stejne jako pres kopirak. Jediné, co pomohlo, omotat plinu nekolikrat izolepou. a ty konce MUSÍ být na zádech!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
16.4.15 09:25

@greeney2013
Ano, u nás zatím izolepa drží a plína je na svém místě, ale bohužel kolem dokola. Nejdřív jsem zalepila jenom lepky, tak do pulky plínky, ale to dala taky dolů, takže jsem ji musela zalepit celou a ráno stříhám :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí