Vyslíká se :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
12.4.15 08:48

Plínku přilep izolepou, z toho by se dostat neměla. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 08:54

@dituleska
jo, to ona v noci taky nakadí, ale ráno. A já spím, kolikrát neslyším, že dělá čurbes v postýlce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 08:55

@lovesmile
to mě taky napadlo, dneska vyzkouším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
12.4.15 08:57
@jitina píše:
@lovesmile
to mě taky napadlo, dneska vyzkouším :D

A nejlépe kolem dokola. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
12.4.15 09:00

My taky máme malou striptérku :lol: Rozepne a sundá naprosto vše, ani ten spací pytel nepomohl. Dokonce rozepla i zip, co měla na boku :roll: :lol: Kdykoliv příjdeme do nějaké místnosti z venku (třeba i obchod), v nestřeženém okamžiku sedne na zem, sundá boty, čepici, vysvleče bundu - no prostě jako doma :pankac: Dělá to už asi od roku a zatím ji to nepřešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.4.15 09:02

@jitina já se slíkám dodneška. Nevim proč, ale jdu spát oblečená a ráno jsem nahá. Ty hadry mě úplně lezou krkem jak mě otravují. Zkoušela jsem všechno..trika..kalhoty..košile až na zem nepomohlo nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina321
12.4.15 09:04

@jitina Myslím že v CA jsem koupila overal s patenty na zádech. Nevím kolik je malé, já kupovala velikost 86/92 ale možná by měli i větší. Z toho by se třeba nedostala.

• Citovat
  • Upravit
416
12.4.15 09:12

@jitina Tak mně to dělali oba. Dcera naštěstí plínu ještě neumí, ale vždy přijdu a má holý nohy. Zato syn, ten uměl plínu :cert:, protože už byl přes den bez ní, tak nač jí mít ráno. Ale on není patlal. 2× se mu chtělo kadit, tak vystrčil zadek přes šprycle a hodil to na zeď a koberec(přece to nebude mít v posteli :mrgreen: ), takže si umíte představit mý nadšení :dance: Jinak u syna to samo přešlo, takže lepší radu nemám. Asi ji budeš fakt muset omotat izolepou, jak tu někdo psal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.4.15 09:39

Také máme doma striptérku, jak může, tak se svleče, ona tedy i přes den.
Overal na zip, přes to roláček, slabší, hůř se dostane k zipu a svetr-rolák přes hlavu si nepřetáhne - stačí jen bavlněný.
Legíny, přes to bodýčko na Supermana.
Když má svetřík na rozepínání, má ho se zipem vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.4.15 09:41

@Peťule1013 naše malá si tím vyzdobila postýlku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 10:10

@Martina321
má rok a půl, ale nosí 86,takže půjdu hodit očko tam :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 10:13

@Peťule1013
Tak u nás zatím naštěstí bez kakanců :D :D, vždycky jsem to chytla, ale on ten den přijde :twisted: :lol:.Jinak my jsme museli i klasickou postýlku dát pryč, jelikož do toho mlátila nohama, že měla samé modřiny, takže jsme ji dali do cestovky a toho se bojím nejvíc, že to bude všude a nepůjde to dolů :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
12.4.15 10:36

@kozisek
My máme doma strašný teplo, takže, kdybych vrstvila, tak se upotí :(.
Jinak leginy, přes to bodyno, též nefunguje :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.4.15 10:46

@jitina přišít na body podprsenkové háčky? nejlepší je tedy opravdu overálek na zip a přes to stačí třeba i lehká bavlněná vestička? prostě něco, co zabrání se dostat k zipu „hladce“. Naše se po spění vysvlékne z pytle, svlékne punčochy,..ale nejde primárně po pleně. Cokoliv přes hlavu - přetáhnout - jí dělá problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
12.4.15 14:25

@kozisek Myslim, že ve výsledku to vyjde nastejno. Stejně musíme vyprat a vyčistit úplně všechno, co bylo v dosahu :mrgreen: Doufám, že dcera se to nenaučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí