Moc vás prosím o názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7643
23.4.19 09:03

Jdi do toho. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.5.19 21:12

Chápu tě…měla jsem to taky tak…jsem sama a pracuju už od doby co malé byly 4 měsíce. Dva dny v týdnu od rána do večera. Ze začátku peklo i slzy, ale už jsme si zvykly a je to v pohodě. Máme se dobře a nějak se to na nikom nepodepsalo. Takže jdi do toho nejsi v tom sama…je nás víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.19 21:48

Děkuji za podporu. Dnes první problém. Malá dostala večer horečky (39) a já mám jít zítra do práce. Vůbec nevím co mám dělat, je mi strašně hloupý zůstat doma (byla jsem tam zatím 4×),ale malá je pro mě přednější a v horeckach ji nechat na hlídání babicce nejde. Volala jsem do práce, jaká je situace a prý mám zavolat ještě ráno. Je mi strašně hloupě a mám strach, že tam na mě budou koukat blbě, protože jsem to dala vědět par hodin před začátkem smeny.. nevím co mám dělat.. zakl.

• Citovat
  • Upravit
2
1.5.19 22:04

Jo to taky pořád řeším…malá mi totiž trpí i na febrilni křeče…takže už mě střídala mamka na hlídání i v nemocnici…byla jsem v práci nepoužitelná, ale prostě někdy musí člověk zatnout zuby…následuj instinkt poprvé je to všechno těžký pak už se to lepší…uvidíš hlavně si nic nevyčítej…ti prckové ví, že je miluješ i když s nima nejsi sto pro furt a ber to tak, že má změnu a malé vždycky babča nalije takovou jinou energii…Neboj ono to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí