Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zajed si do lékárny tam ti něco poradí. Měla jsem takový prášek rozpustny ve vode co se může.
Blokurima, volně prodejná. Může se po celé těhotenství a jako možná jediný produkt účinkuje na e-coli, která stojí za nejčastější příčinou zánětu močáku. Blokurima má svůj web, kde se vše dočteš a dobře tam komunikuje doktor z té firmy. Rozdělají se tři pytlíky ve vodě ve velké konvi a popíjí celý den. Jeden pytlík na noc. Blokurima má hodně recenzí. A určitě moč na kultivaci k doktorovi. Jinak se Blokurima pije i s antibiotiky, kdybys dostala. Hodně pij, proplachuj.
@JancaS84 píše:
Zajed si do lékárny tam ti něco poradí. Měla jsem takový prášek rozpustny ve vode co se může.
To byla určitě Blokurima.
@MartinaCV píše:
To byla určitě Blokurima.
Myslím, že ne. Nějaká novinka od Dr.Maxe. Ale já jsem to chytla opravdu hned na začátku. Zakladatelka to bude mít asi už rozjetejsi. Chodit 5× za noc není úplně normální takto ze začátku, ani vlastně ke konci bych řekla. Ještě mě napadlo nemáš náběh na cukrovku?
Urosept se může i v tehotenstvi, buď jsou to pytlicky co rozpustis ve vodě (ted v těhotenství mi to desne nechutná, ale rychle účinkuje) a nebo čaje. Já se s močakem už trapim nějakou dobu, ale hned jak to začnu cítit, tak si dám brusinky a prolivam se těmi čaji, ale naštěstí mi to vždycky ustoupí, kdyby nepomohlo, tak okamžitě k lékaři. A hlavně hodně pít a pít obyc neslazenou vodu.
Take mam dobrou zkusenost s blokurima. Ale pokud nepomaha nebo je obava z vetsi infekce, gynekolig ma moznost dat nejnovejsi generaci atb-je to pouze jednorazove podani a pusobi jenom v miste problemu, maximalne setrne a ihned ucinne. Nazev je Rapidnorm 3000.
@JancaS84 to netuším, ještě jsem na testech na cukrovku nebyla. U synů jsem cukrovka neměla, tak snad ani teď ne. Na záchod takhle často chodím od začátku tehu.
Zdravím. Už od začátku tehu chodím na záchod velmi často, přes den nepočítám, v noci i 5 krát. Jsem 20.tyden a teď v noci jsem začala pozorovat že toto nevyčůrám tolik a ke konci cítím lehce pálení. V pondělí budu hned v volat gynekologové, ovšem do té doby, mohu si nějak pomoci sama? Nebo prostě více pít do pondělí? Žádné uro čaje doma nemám a ani nevím zda se můžou