Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
dnes jsem byla na gynekologii jsem 15+4 a doktorka mi potvrdila, že je to holčička, i na prvním screeningu mi doktor řekl, že je to na 80% holčička, teď to je holčička na 100% ![]()
paní doktorka mi ukazovala, že i mezi nožičkami nic není, mí kluci už v tomto týdnu měli vidět mezi nožičky pindíka s pytlíkem.
stalo se Vám některé, že ještě po tomto týdnu dorostl holčičkám pidník? nebo můžu vážně počítat s tím, že po 4 synech čekám vytouženou holčičku?
děkuji za Vaše zkušenosti ![]()
Na 100% je to až po porodu
ale pokud ti to potvrdili dva doktoři, tak bych jim věřila.
Asi spíš ano, ale počítala bych s tím nejdřív po 2.screeningu. Ale na 100% to bude vždy až po porodu ![]()
@Kriss Tina fakt myslíš?
jeden doktor mi to řekl právě ve 13+0tt na screeningu a dnes mi to potvrdila doktorka a ukazovala mi, že mezi nožičky nic nemá
akorát fakt furt tomu nemůžu uvěřit a bojím se
![]()
snad s tím už fakticky počítat můžu ![]()
@Suelinda děkuji
mě právě u kluků řekli, že to jsou kluci hned na prvním screeningu a kluci se mi narodili
no to je fakt 100% je to až po porodu, ani to nemusí být 100% ![]()
co se stalo mé tetě? tak to, že má teta před 37 lety porodila syna, což tvrdila jak porodní asistentka, tak sám primář. mno a později jí řekli, že to je nakonec holčička
nevyměnili jí dítko, ale nakonec se přišlo na to, že sám primář a sestra byli bohužel opilí, když se malá Lucka narodila. ![]()
Já jsem měla pohlaví zjištěné z krve…už asi 10tt. To je taky skoro 100%.
@Dobrej_tym za těch 12 tisíc, že? to vím, že už je 100% akorát na tuto krev se posílá, když dopadne něco špatně na prvním screeningu, u nás je vše v pořádku, jen mám riziko růstové retardace 1:110
Když jsem byla těhotná, tak jsem několikrát slyšela, že na 100% se dá určit jen chlapec. Počkej ještě na druhý screening, máš ho za chvilku. ![]()
@martina.se no me by trefilo
jinak moje dcera, tou si nebyl jisty ani v 8.mesici, sice se vystavovala ale porad tam nic nevidel.Ted cekam kluka, pindik krasne pres pul obrazovky.Ony ty holky jdou poznat az za dyl.
Jak to děláte? Já jsem 18+2 a zmeťour má pořád nohy u sebe, takže se furt nic neví ![]()
Jestli to potvrdili dva doktoři, tak ta pravděpodobnost je veliká, ale 100% je u holek až u porodu ![]()
@Lingua to je pravda, do toho druhého screeningu to už uteče jako voda ![]()
@martina.se to fakt?
a to nebylo nic vidět mezi nožičky?
mí kluci vždy na UTZ krásně ukázali pindíka jako první a pak zbytek
![]()
@Andrise fakt jdou holky vidět později?
u kluků jsem věděla, že to jsou kluci v rozmezí 11+6-12+4 co jsem u nich byla na prvním screeningu
to jsem fakt nevěděla, že u holčiček to je takto
![]()
@Nickjmeno haha haha tak aby jsem fakt po porodu nebyla překvapená a nebyl to další chlapeček, to by mi asi pepka trefila, ale budeme milovat chlapečka stejně jako holčičku
asi bych jsem si i víc přála chlapečka, i když ta touha po holčičce je hodně velká
ale zase nevím jak by si holčička vyhrála z bráchy
proto bych jsem si asi víc přála chlapečka než holčičku
ale chápeš mě, ta touha po holčičce je velká po těch 4 klucích ![]()
Pořád říkám, že je mi to jedno, hlavně aby bylo zdravý ale v obchodech koukam po šatičkách
Tak uvidime ![]()
My máme holku jen po 2 klucich
na vsech utz vždy říkali, že asi holka, ale počkejte na další utz, teď to nejde moc vidět. No taky jsem tomu nemohla uvěřit, pořád jsem počítala s dalším klukem. Když jsem sla koupit nějaký oblečení, šla jsem automaticky do kluciciho… No holka to nakonec je. U kluků to bylo jasný v 16 a 13 týdnu.
@Nickjmeno no abych ti pravdu řekla, tak se mi teď žádné věcičky pro holčičky nelíbí
dokonce jsem si koupila i 3 nové oblečky pro chlapečka, i když mám 8 měsíčního chlapečka
a máš naprostou pravdu, nejhlavnější je zdravíčko, nic jiného ![]()