Dá se už počítat z 15+4tt z pohlavím miminka určeným gynekologem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
28.5.21 19:38

@Midaku no tak to v dobrém závidím, že už do třetice všeho dobrého se povedla holčička :-)
já jsem teď koupila 3 nové oblečky pro chlapečka, protože jednou mi doktorka v 11tt řekla, že to vypadá na chlapečka, takže v tescu měli slevy, tak jsem hned koupila krásné oblečky pro chlapečka :-D a pak se dozvím, že to je holčička :-D no do porodu se budu furt ujišťovat, protože tomu fakt nemůžu uvěřit a bojím se, že třebas kolem 30tt řeknou, že je to kluk a budu zklamaná, i když si víc přeji chlapečka, aby si měl s kým vyhrát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.5.21 19:48

@brouk12 jo, fakt.. Nohy křížem a nazdar :mrgreen: dr pořád váhal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
28.5.21 19:59

@brouk12 no tak jestli si budou hrát nebo ne spíš záleží na povaze než pohlaví. Jeden náš kluk je víc holka, než ta naše holka… ona je teda zatím malá, tak uvidíme, jak se to vyvine. A u nás to bylo tak, že u prvního jsme chtěli spíš kluka, ale bylo to víceméně jedno. U druhého jsem dost chtěla holku, ale už od 13 tt to byl jasnej kluk, zklamání bylo jen pár vteřin, pak už radost. U třetího jsem strašně moc chtěla holku, ale pak byly nějaké potíže, hrozil potrat či postižení plodu, takže mi to rázem bylo úplně jedno, hlavně, aby to bylo živý a zdravý. Nějak mě to vylecilo z té striktní touhy po jednom pohlaví, i když samozřejmě holku jsem pořád preferovala, ale stejně tak nadšená bych byla i z kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.5.21 20:01

Na prvním screeningu v Gennetu holka na 85%,ve čtvrtém měsíci u mého gyn taky holka a na druhém screeningu v 5 měsíci kluk ❤️.Fotky mám a je to fakt kluk 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
28.5.21 20:26

@brouk12 mě řekli na 1.screeningu, že je to holčička - doktorka si tím byla naprosto jistá, i když potom řekla, že ta pravděpodobnost je asi 70%. Kolem 16 týdne mi to potvrdila i moje doktorka a potom ještě na ultrazvuku kolem 20 týdne, dneska máme 2 letou holčičku. Před ní máme 4 kluky, takže jsem měla radost, ale dokud jsem ji neměla v náručí, tak jsem tomu úplně nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
28.5.21 20:44

@brouk12 Ne kdepak, uz nevim, kolik to stalo…3 tisice? Ale to je jen test na to pohlavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.21 21:09

Mně už 4 doktoři tipli holku (naposledy dnes při screeningu 23tt) a stejně se tomu „bojím“ věřit. Mám doma dva kluky a holčička byla náš sen od začátku :srdce: (anonym, nechceme říkat pohlaví)

• Citovat
  • Upravit
1866
28.5.21 21:39

Mně u obou holek tipla ta samá doktorka správně pohlaví hned na tom prvním screeningu, při druhém screeningu mi to pak v nemocnici pokaždé potvrdili. A nemýlili se, i když teda v druhém případě jsem pořád tak trochu doufala… no, ale hlavně že jsou zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
29.5.21 16:15

Zkus ještě počkat do toho 20tt na genetiku, jediná 100% jistota je fakt porod 🤷🏻‍♀️ Ale zase v tomto stadiu už by asi bimbula nenarostl. Obě děti mi řekli právě na druhé genetice a souhlasilo 🌻 Držím palce a přeji hlavně moc zdravíčka.

• Citovat
  • Upravit
14809
29.5.21 17:03

My čekali holčičku, na utz 2 krat potvrzena, jednou nebylo nic vidět. No a ve 38.tydnu jsem byla na měření jizvy, jestli můžu po sc rodit přirozeně a kluk jako buk. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí