Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,prosím o radu.Dnes celý den mám dost velké bolesti v oblasti močového měchýře,vždy před,při a po vyprázdnění.Jsem 13tt,čekám dvojčata.Je to normální???Díky předem za odpovědi
Hermo není to normální já mám teď totéž a dneska jsem naklusala k doktorovi a vyfasovala antibiotika na silný zánět močového měchýře.
Pokud můžu radit na nic nečekej a zajdi s tím na gyndu. Já na zánět močáku trpím od dětství a vím jak dokáže potrápit a bolet a teď v těhu ho mám už podruhé
Měla jsem hrozné výčitky že musím brát antibiotika ale už jsou i které se můžou brát v těhotenství. Tak držím palce ať se toho rychle zbavíš ![]()
Příspěvek upraven 07.09.10 v 19:41
Může to být tím, že roste děloha, ale taky zánět, těžko říct.
Načůrala bych ráno do skleničky a skočila k dr (normální obvodní), ona do toho namočí papírek a bude jasno.
jojo můžeš i k obvodní lékařce, já dávám přednost v tomhle případě gynekologii, protože můžeš mít i nějaký s tím spojený výtok a je lepší když se to řeší dohromady. Já mám ale hroznou obvodní lékařku, která by mi byla schopná napsat v těhotenství penicilín tak proto to raději řeším takhle.
myslim, ze by to mohl byt zanet mocaku.
(mmch, ted jsem docetla v sekci porodnice zkusenost jedne maminky, co rodila u Apolinare, nekdy v dubnu, predcasne ve 26.tt a psala, ze predcasny porod spustil zanet mocaku, o kterem nevedela.
)
cicinko dr. mi řekl to samé, že silný zánět močového měchýře může vyvolat předčasný porod a je dobře že jsem přišla a právě se ptal jestli jsem neměla křeče do břicha a tak.
Díky,díky moc!!!Zítra si teda radši zajdu.Já jsem právě četla,že to může být ta děloha i zánět.