Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, v květnu jsem podstoupila revizi dělohy kvůli zamlklince, zjistila jsem to až ve 13 tt (plod odpovídal 9tt). Nyní jsem opět těhotná (proběhla jedna MS). Dnes začínám 10 tt, na poslední konrole v 9 tt bylo vše v pořádku, ale stejně mám pořád velký strach, že se to bude opakovat
na další kontrolu jdu až za měsíc (NT testy) a za týden na krev… Holky, jste tu některá, která po revizi takhle brzy otěhotněla a bylo vše v pořádku? Nevíte, jestli je třeba riziko, že se to bude opakovat nějak větší? Děkuju moc za Vaše zkušenosti ![]()
Ahoj, já byla na revizi na konci června 2008, pak jsem po MS v srpnu otěhotněla
Těhotenství proběhlo úplně v pohodě, od té doby jsem zvládla další dvě
Neboj, všechno bude v pořádku, sice se člověk bojí o to víc, když má ZT za sebou, ale věř, že to bude OK ![]()
Držím pěsti, ať je vše v pořádku i nadále ![]()
Ahojky ja byla na revizi v prosinci proběhla jedna Ms a druha už nedorazila hned jsem otěhotněla a ted za měsic už mě čeka porod…jinak mě těhotenství probiha uplně bezproblemově…nemusiš se ničeho bat všechno bude v pořadku sice vim že se to lehce řika,ale je to tak čim min budeš stresovat tim lepe se povede Tobě a miminku držim palečky
ahojky eneer, tak to jsme na tom dost podobně, u mě taky proběhla jedna ms po revizi a jsem znovu těhu, takže naprosto chápu tvé obavy…ale určitě to zvládneme ![]()
Taky to mám tak, po šestinedělí jedna MS a druhá už nepřišla. Držím palce ![]()
Holky, děkuju vám moooc za příspěvky!
Je pravda, že jsem teď mnohem klidnější
já si taky pořád říkám, že pokud to nebylo kvůli nějakému zdravotnímu problému, tak by to mělo být v pořádku, ale stejně mě to občas převálcuje ty špatný myšlenky, tak snad to bude opravdu dobré ![]()
já byla na revizi v květnu a v červnu už měla na testu //. Doma už mi skoro půl roku vříská naprosto zdravá holčička. Neboj pokud by tělo na těhu připravený nebylo tak neotěhotníš.
Gratuluji a přeji ať je vše jak má ![]()