Pocit tlačení v bříšku ve 36.tt

963
7.9.10 09:14

pocit tlačení v bříšku ve 36.tt

Ahojda těhulky,

už od večera mě trápí takový pocit tlašení v bříšku.
Je to jak když Vám někdo prcka tlačí ve všech směrech dolů na stydkou kost. Navíc mám každou chvilku pocit, jak když mi unikne trošku moči nebo možná výtoku, těžko se to dá rozpoznat. A malá řádí jak ďáblík, docela dost ty její rány bolí. Tak nevím, jestli mám nebo nemám plašit. K doktorovi jdu až příští týden ve 37.tt. Tyhle pocity tlaku jsou v těhu normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
522
7.9.10 09:19

Ahoj, s tlakama ti moc neporadim-ale mě když se zdálo že každou chvilku si učurnu, tak mi pomalu odtékala plodová voda. Každopádně bych si vzala vložku nebo slimku a kdyby se ti to nezdálo(vložka byla třeba narůžovělá,ale nemusí!) vždycky ji můžeš vzít a jet s ní do porodnice, aby ti udělali test na plodovku. Radši tam jet zbytečně než pozdě, že. :kytka: přeju hodně štěstí!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.9.10 09:31

Zajdi si k doktorovi nebo vem tu vložku a zjisti jestli ti neodtíka plodovka.. ja něco podobného měla jak ty a bohužel mi odtíkala plodovka a malá sebou mrskala proto tak že měla malo plodovky…udělej si ten test. V lekárně normáně koupíš ty vložky na ten test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
7.9.10 09:34

Nooo, doktora mám v poradně dnes až odpolko, tak kdyžtak zajdu. Docela se doma děsím, aby malá byla v poho nebo aby se jí nechtělo na svět. Sice už ven může a bude v pořádku, ale stejně bych radši, kdyby tak týden, dva ještě vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.9.10 09:36

Tak si zajdi ono předse je vždy lepší být v klidu než s ezbytečně stresovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.9.10 09:47

Ahoj!

Úplně si to dokážu živě představit ještě teď (skoro dva roky po třetím porodu). :-)

U mě ty tlaky byly normální, když kluci řádili, ale byla to teda síla!
Tlačilo a píchalo mě to dole při každém kroku.

Není možné, že se tam prcek třeba otočil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
7.9.10 10:03

Já jsem taky umírala malej měl 4,5 kg a taky jsem myslela že už to bude a nakonec jsem ještě 11dní přenášela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
7.9.10 10:17

Tak jsem ráda, že ty tlaky jsou ok. Malá se snad nepřetočila, byla už několik týdnů PPH, tak jen doufám, že jí to zůstalo :-D Jinak s tím výtokem, je to většinou když pak stejně musím běžet na toaletu, tak si říkám, že to bude asi lehčí inkontinence, ale ruku do ohně bych za to samo sebou nedala. Uvidíme, co a jak bude. Jen doufám, že tam to naše zlato vydrží aspoň týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí