Koupání v těhotenství

29
6.9.10 19:54

Koupání v těhotenství

chtěla jsem se zeptat,zda je koupání ve vaně nebezpečné a jestli je lepší sprcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
6.9.10 19:56

Koupání je bezpečné, hlavně Ti uvolní svaly - to oceníš hlavně později, když Tě bude bolet břicho, zase já už si moc vanu nedávám, protože se mi s břichem pak špatně vstává i myje hlava :-) Voda by neměla mít víc než 38 stupňů, hodně teplá/horká voda můžu uvolňovat ty děložní svaly až moc a taky jsem četla že mimi můžeš přehřát.. Takže klidně se koupej, jen ne v horký vodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.9.10 19:59

tak aspoň můžu přítele uklidnit.Pořád plaší,že se koupat nesmím,jen do sprchy.ale není nad vanu plnou vody :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.9.10 20:00

Určitě. Koupej se klidně tak často jak je ti to příjemný. Já chodila v těhu hodn plavat i do veřejnýho bazénu páč s rostoucím pupkem to byl postupně jedinej způsob jak se udržovat fit. :wink:
Nikdy jsem neměla jedinej problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
6.9.10 20:01
Kris.88 píše:
tak aspoň můžu přítele uklidnit.Pořád plaší,že se koupat nesmím,jen do sprchy.ale není nad vanu plnou vody :-)

Jasně, určo se toho neboj, já jsem si vodu i měřila, protože za prvý - přítel to samý, vyšiloval, abych to neměla moc horký a za druhý tu teplotu jsem nedokázala odhadnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.9.10 20:02

Já si v těhu dělala srandu že je to nejlepší úspora vody protože stačilo si napustit trochu vody a jak jsem se tam zanořila s pupkem hned jsem měla plnou vanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.9.10 20:03

Kris já se normálně koupu. Vždycky se ve vaně uvolním. Jen dávej pozor a nedávej si horkou vodu. Jinak by to mělo být v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.9.10 20:05

to je jasný,že nevlezu do horký vody.je to pěknej relax s časopisem.nemám ráda sprchování. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.9.10 20:07

Já už jsem teĎ tak obrovskej hrochmut, že je fakt potíž se z té vany potom dostat :lol: Ale rozhodně super záležitost!!! Hlavně ne horká jak říkaj holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.9.10 20:33

Jé já mám ráda vanu i mimo těhotenství, ale jako těhulka to bylo tak 3× týdně s knihou na hodinu i víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.9.10 20:34

Ahoj, tak já se v těhu ve vaně raději sprchovala, protože pak s roustoucim břichem pro mě bylo hrozný se do tý vany vůbec dostat natož se normálně vykoupat. Ještě k tomu jsem mrňavá a přítelovi rodiče měli vanu ještě o schod vyšší, protože jsou vysocí (bydleli jsme v těhu u nich). Teď už bydlíme ve svym a máme sprchu a tak si budu ve druhym těhu libovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.9.10 21:11

KDyž byly ty horka v červenci, chodila jsem se koupat i na venkovní koupaliště - voda byla čistá, ne přírodní…a to jsem byla měsíc před porodem…
Dneska je malej venku a evidentně mu to nevadilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 14:48

Přidám se jsem taky těhu a začala jsem milovat koupele…tak jsem si včera vzala do vody teploměr ať vím na čem jsem. A zjistila jsem, že nic moc :-? prý voda né víc jak 38stupňů??? Mám ještě nízký tlak, takže ve směs je mi pořád zima,ve vodě 38 stupňů mi byla kláda…i se sprchuji očividně podstatě teplejší, viděla bych to na těch 40 - 42. Nehledě na to, že když jsem dosáhla ve vaně teploty 38stupňů bez dopouštění teplejší, měla voda za 5 min jen 37 ,5 a pak 37 a klesala…strašně rychle ztrácela teplotu. Tak nevím :cry: jak s tím koupáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.9.10 17:34

Ahoj holky, tak já si život bez horké vany teda neumím představit. Pak jsem někde četla, že aby byla nebezpečná pro mimi, tak by prý maminka ve vaně nevydržela, takže jsem to pustila z hlavy. Od úplnýho začátku se koupu v horké vaně, nevím teda kolik má, neměřila jsem to, ale když asi po hodině vylezu, tak jsem červená v místech kde mi voda dosahovala a když jsem zkoušela vodu ve které se koupe přítel, tak ji má stejně teplou když leze do vany jako já po té hodině, takže si myslím, že určitě má ta moje vana mnohem víc než doporučovaných 38°C. Od počátku nemám ani já ani mimi sebemenší problém a to jsem teď ve 37. týdnu. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrule
30.12.10 12:02

Ahojte holky, taky by mě zajímalo zda se můžeš v těhotenství koupat. Jsem cca ve 11tt a vanu mám ráda. Nedávám si ji pořád, ale občas jo. Tak doufám, že to nějak nemůže uškodit. Slyšela jsem hodně názorů, někdo říká jo někdo ne, tak nevím..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky