Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chci se zeptat, jestli se může va vaně koupat i na začátku těhotenství, tak ten 9 týden, a jestli se může i plést svetry a tak, někdo říká že ne, že je to na srdíčko
Ja jsem v 6tt muzu se koupat ve vane? zatim se jen sprchuji vzdy rychle
, o tech svetrech jsem neslysela. Ale tuhle si ze me delali pribuzni srandu, at nesedim s prekrizenyma nohama, ze si decko omota pupecni snuru okolo krku
. Prijde mi to ze stejnyho soudku.
Ja jsem se koupala od zacatku dal, kdyz se mi chce, nic nemerim, zkusim loktem, jestli ta voda neni moc horka. Mam taky nizkej tlak (jako fakt nizkej, 90-60), tak se nekoupu, kdyz jsem doma sama, kdyby se mi udelalo blbe, tak aby mi z ty vany nekdo pomohl. Ale nikdy mi spatne nebylo, spis se mi parkrat udelalo blbe v horky sprse. Samozrejme jsem slysela, ze koupele se nemaji, ale uzavrela jsem si to pro sebe tak, ze se nesmi sauna, para (hamam), varici voda pres 40, ale ze zbytku ze se nestrili, to zase pridali nejaci chytraci jako „co kdyby nahodou, radeji to zakazeme vsechno“, to je jako se vsim, s kafem, s cajem, proste se to nesmi prehanet…
Ahoj
. Holky, nedelejte to! Taky miluji teplé koupele, ale v tehotenství ne. Vždyt kazdý ví, že když chce potratit, tak si dá vanu a sklenku vína. Teda před porodem to neplatí ![]()
Já se koupu ráda, koupala jsem se v prvním těhotenství, koupu se i teď. samo se mi z vody nekouří, ale dávám si prostě vodu příjemně teplou jak to mám ráda..levandulovou pěnu a relax je na světě ![]()
Zrovna dneska mám náladu lehnout si do vany, ale tady po těch příspěvcích, mě to zase přešlo
Ikdyz zkusím poměřit teplotu a pokud mi tam nebude v 38 zima, tak to zkusím ![]()
Me to teda doktor prisne zakazal:) tak nevim ale lehnu si do vany a sprchuju se:) vody teda protece kupa, protozemi dela dobre tak jsem tam. dlouho…