Poslíčci nebo rovnou porod? Jak jste to měly vy?

rozmary
6.9.10 21:28

poslíčci

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,je tu nějaká maminka,která neměla poslíčky,ale hned porod?Je pravda,že poslíčci usnadňují porod,že se na něj tělo připravuje a je rychlejší,než když poslíčky mít nebudu? 8-o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
6.9.10 21:34

Od nějakého 16tt mi tvrdlo břicho, ale bezbolestně, jedla jsem kvanta hořčíku…
A až to začalo bolet, tak to nepřešlo až do porodu :lol: První zabolení v jednu v noci, Majda se narodila o půl šesté večer. Voda praskla ve dvě odpol. A cca do půl páté byly bolesti v pohodě, pak už trochu méně, no, ale celkově hodnotím můj porod jako krásný=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 21:46

Rozmary

Kdy máš termín?Já mám dnes a cítím se skvěle.Posli už ani nevím co to je.ve středu nástup na vyvolání porodu :zed: Tak by mě to taky zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
6.9.10 21:47

ja som mala „poslíčkov“ od 18-20tt až do pôrodu a nebyť vyvolávačky, tak som tehotná dodnes :roll:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
6.9.10 21:52

termín mám 7.10.ale dr.tvrdí že to bude určitě dřív,dnes mi říkal,ať vydržím ještě 10 dní,ale jak se ve mě pohrabal,tak si to teď užívám a doufám že se mi to nerozjede :roll: AAlisku třeba to do středy zvládneš i bez vyvolání :wink: Držím palečky ať jste v oba v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1888
6.9.10 21:55

tak hodně odpočívej a bud v klidu at vydrží a držím palečky :palec: :palec: a kdyby to na tebe přišlo pohodový porod a hlavně tobě a mimískoj hodně zdravíčka.jo a na mě to určo nepřijde břicho nahoře,prcek taky,zátka neodešla,zavřená co víc si přát :zed: mě to musí vyvolat jelikož mě nechtějí nechat přenášet,protože první porod byl císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
6.9.10 21:59
AAlisek píše:
tak hodně odpočívej a bud v klidu at vydrží a držím palečky :palec: :palec: a kdyby to na tebe přišlo pohodový porod a hlavně tobě a mimískoj hodně zdravíčka.jo a na mě to určo nepřijde břicho nahoře,prcek taky,zátka neodešla,zavřená co víc si přát :zed: mě to musí vyvolat jelikož mě nechtějí nechat přenášet,protože první porod byl císařem.

neboj sa, bola som na tom podobne… v deň termínu zatvorená na sto zámkov, pôrodu nič nenasvedčovalo… v sobotu o pol ôsmej večer si ma lekár zobral do parády, o deviatej večer pichnutá infúzia a o 0.45 bol malý na svete :palec:

• Citovat
  • Upravit
1888
6.9.10 22:02
Já tyhle příběhy o tak rychlích porodech nemůžu ani číst jak vám závidím :oops: Já si užila první porod tak mám z druhýho hrozný strach :nevim: Mě ten oxytocin dát nemůžou jen tu tabletu
flamenga píše:
AAlisek píše:
neboj sa, bola som na tom podobne… v deň termínu zatvorená na sto zámkov, pôrodu nič nenasvedčovalo… v sobotu o pol ôsmej večer si ma lekár zobral do parády, o deviatej večer pichnutá infúzia a o 0.45 bol malý na svete :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
6.9.10 22:25

Proč nemůžeš mít oxytocin?

• Citovat
  • Upravit
5679
6.9.10 23:38

Ahoj Rozmary :mavam:
Tak já poslíčky nezažila vůbec, až do porodu jsem si připadala jak kdybych tam berušku neměla…
Jak už jsem psala, porod mi přišel asi o 14 dní dříve bolesti v zádech celý večer, ještě že mi praskla voda, jinak bych ani nevěděla že rodím…
ty bolestivé kontrakce přišli až kolem 9 hodiny a porodila jsem po 11hodině, takže docela rychlovka… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
7.9.10 07:51

Měla jsem poslíčky poslední měsíc, ke konci jsem 3krát myslela že pojedem rodit ale přešlo to - prostě ukázkové. A porod nepostupující nakonec ukončen akutním císařem…takže bych na to nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.9.10 08:18

Já neměla poslíčky, rovnou kontrakce k porodu, ale trvaly 2 dny. Když jsem přijela druhý den do porodky, už si mne tam nechali, že rodím a že to ale bude za dlouho. Tak na tom asi něco bude :wink: Ale zase dlouhý porod neznamená bolestivý. Kdyby mi ho pak ke konci nezačali pošupovat, tak možná rodím ještě další 2 hoďky ale pěkně v klídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
7.9.10 08:30

Asi blbá otázka (ne asi, ale určitě), ale poslíčci se projevují přesně jak? Já mám za týden termín a cítím se skvěle. Dobrá, občas mi ztvrdne břicho (obvykle při nějaké činnosti), sem tam v něm píchne a tím tak hasnu. Vůbec netuším, co kde mám cítit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
7.9.10 10:13

taky mám termín 7.10 a doktorka říká že to bude dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 12:40
Prý když si po císaři tak ti to dát nemůžou pač ti může prasknout děloha,protože to vyvolává hodně silný kontrakce
rozmary píše:
Proč nemůžeš mít oxytocin?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí