Poslíčci nebo rovnou porod? Jak jste to měly vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
7.9.10 16:33

Ahoj,aha,já jsem taky po císaři,tak to bude ještě zajímavý :wink:

• Citovat
  • Upravit
1888
7.9.10 19:08

já když tady sleduju diskuze tak to je co doktor to jiný názor tak vůbec :nevim: Mám strach,že ta jizva bude bolet jak das.Uvidíme zítra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.9.10 21:44

AAlisku držim ti pěsti ať ti to zítra dobře dopadne :kytka: ,rychlý a pohodový porod a neboj,miminko ti tu bolest vynahradí :hug: :kytka: ,drž se :wink:

• Citovat
  • Upravit
1888
7.9.10 22:37

Děkuji moc až se vrátím domů z porodky napíšu ti co a jak jestli už taky neporodíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.9.10 22:40

já musim ještě chvilku vydržet :wink: počkám si na info jaký to bylo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1888
7.9.10 22:47

Vydrž pak dám info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
8.9.10 08:35

Ahojky,

tak se pořád ještě hlásím 2v1 a koukám, že ty se taky držíš :-) Doufám, že ti poslíčci už přestaly a že je vše fajn :-) Já doufám, že vydržíme ještě aspoň 6 dní, než mi vyndají steh, ale už teď jsem ze všeho zralá na psychinu. Třetí den mě bere bříško, hlavně horní půlka, jakoby se mi všechno všude šíleně pnulo a tlačilo mimíse dolů, takže dost nepříjemný. A k tomu mě dneska bolí podbříšek na obou stranách, taková řezavá bolest když si sednu nebo se přetočím, takže asi namoženej vaz či co… Tak doufám, že nerodíme, protože jsem včera zjistila, že můj gyndař je na nějakým školení a není tam a v porodce mi řekli, že pokud nešpiním či nekrvácím, tak nemám plašit. Noooo, ale oni celý břicho nemaj tak napnutý, že snad každou chvílí exploduje :-D Tak jen doufám, že ej to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.9.10 08:41

Luci: Nevím,komu jsi to psala, ale jestli AAliskovi, tak ta ráno mazala do porodky na vyvolání:)
A jestli Rozmary, tak se omlouvám, že do toho vůbec vstupuju :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.9.10 08:45

Jak to vlastně je s druhým porodem po císaři? Já myslela, že podruhé už má maminka na výběr, podle toho, jak se cítí. Podle mě v tomhle případě hodně záleží na subjektivních pocitech v těhotenství a působení tlaku a roztahování dělohy na jizvu.. Jako, když se na to maminka cítí,tak ok,ale jinak???Neffim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
8.9.10 10:16

Ahoj Tiff,k císaři musí být závažné důvody,je to operace a ta se neděla jen tak,mě teď gyndař říkal že jestli bude všechno v pořádku budu rodit spontálně,k císaři není žádný důvod,jenom kdyby náhodou nastali komplikace při porodu,tak by mě řízli,aby mi neprdla jizva po prvním císaři,ale že se budou snažit aby k němu nedošlo.

• Citovat
  • Upravit
rozmary
8.9.10 10:27

Luciasku ještě jsem celá,poslíčci mi tak úplně nepřešly,ale je to nepravidelně a berou mě spíš po večerech,no a to je teda síla,nejsem schopná slízt ze sedačky,jak to bolí,tak si neumím představit,jak s něčím takovým polezu ze schodů,to bude divadlo :lol: Už jenom 6 dní,to to uteklo,zdá se mi že to teď už strašně letí,tak hlavně lež,šest dní už se dá vydržet a nic ti neuteče.Máš teda pěkný bříško,no já teda taky 112cm přes břicho,do všeho bourám,malá chudák bude asi pěkně otřískaná :-)Tu řezavou bolest jsem měla asi tři noci před tím než mi začli ty bolavý poslové,jsem se nemohla ani otočit v posteli :roll: ,tak vim o čem je řeč :zed: , zatnem zuby a vydržíme ještě chvíli :wink:

• Citovat
  • Upravit
963
8.9.10 11:59

Rozmary, já už ani bříško radši neměřím, jelikož bych se vylekala :-D Bříško je strašně velký, asi čekám obříka nebo si někdy dělám srandu, že tam bude schovaný druhý. Pupíkem taky pořád někde narážím, no hrozná sranda, zvláš´t manžel je ze mě vždycky vysmátej když něco bříškem schodím nebo nevyberu nějakou zatáčku a podobně.
Mě berou bolesti nejvíc dopoledne, to mám bříško jak v lisu, cítím jak to malou tlačí dolů a ona se tam tomu ještě vzpírá. A nejhorší jsou ty pocity, že mi to extrémně napnutý břicho exploduje, hrozný. V noci mám naštěstí pokoj, večer to taky ujde, ale dopoledne co dopoledne protrpím. Ještě 6 dní, steh půjde ven a bude to dobrý. I když kdyby náhodou malá chtěla na svět teď, tak to bude už taky dobrý, jen bude menší, což by nevadilo :-D Tak se hlavně musíme držet, ono už to nějak dopadne. Jen je hrozný to čekání, kdy to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí