Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tesco ma hezkou modu, furt samy avengeri, minecraft, trika s napisama “gamer”. Kik ma dobre rifle, stejne v tom pak lita po skole a znici to, osoupe, zaspini, tak jich ma vic na stridani a neni mi lito obmenovat. Obcas se da najit hezky kousek na brumlovi (online secondhand)
Haemko, Zara, Esprit a nějaký merch. To teď frčí u nas, syn bude mít zanedlouho 12. ![]()
Synovi je 12. Hodně nakupuji na Coccodrilo. Pak Tesco, HM atd.
@Markétka111 syn nelítá a neničí.
Avengers, Minecraft, gamer ho neláká.
Spíš NASA, vesmír, astronauti, Eiffelovka…
Do 14 jsem kupovala v Lindexu ( rifle, trika), HM ( trika, kosile, spolecenske obleceni ), Terranova ( maskacove kalhoty, trika, mikiny) Quiksilver ( trika, plavky )DC ( boty), Benetton (zimni bundy), Decathlon ( sport ), merch ( mikiny, trika, cepice).
@Billi píše:
@Markétka111 syn nelítá a neničí.
Avengers, Minecraft, gamer ho neláká.
Spíš NASA, vesmír, astronauti, Eiffelovka…
Nasa je hodně v tom Haemku, tam se koukni
taky máme ![]()
Hlavně mi jde o to, co je moderní. Jaky styl kalhot a tak. Zatím všude mají od každého něco.
@Billi Napis si do google “uk streetwear” a projdi s nim, jestli se mu to libi. Nosi to doslova kazdy, s kym se nas klucina bavi😄 bude mu 12
@alynch no já to ze zvědavosti zadala a nějak jsem nepochopila, co to má byt? Koukala jsem i na obrázky a stejně? Tím se mysli collage styl? Nebo co? ![]()
@Semtex píše:
@alynch no já to ze zvědavosti zadala a nějak jsem nepochopila, co to má byt? Koukala jsem i na obrázky a stejně? Tím se mysli collage styl? Nebo co?
Na mě vyjeli samí „členové gangu“.
Co teď nosí kluci v pubertě? Co je in? Jaké kalhoty, trika a mikiny?
Kde pro takto velké kluky nakupujete?
Na synovi to nenechám, protože odmítá cokoliv nového.
Doteď nosil hlavně hand made oblečení, ale už mi na to přijde velký.