Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přesně, taky bych teda nemohla být taková ta uťáplice a čekat, co mi dovolí manžel. Jestli si můžu koupit to či ono. I když ono to zase v těch 50.letech nemuselo být všude stejné, rozhodně si myslím, že ne všude byly uťáplé, úslužné a věrné ženy,že?
![]()
Asi stejně, jako teď nejsou zdaleka všechny ženy rovnoprávné a ve vyrovnaném vztahu
Když se člověk koukne na diskuse tady, tak se občas až děsím. Teď týrání a podobně brání legislativa, tenkrát třeba příbuzenstvo, sousedi (prostě si lidi víc viděli navzájem do talíře), úsilí o dobrou pověst…
Halt tenkrát byl muž hlava rodiny a žena krk, co tou hlavou hýbe ![]()
Jen s tou věrností bych řekla, že jí bylo víc, protože tresty zvlášť pro ženy byly fakt drsné - ztráta pověsti, domova, při rozvodu/rozluce ztráta dětí (páč nedělala, tak by je neuživila) - fakt bych řekla, že to málokdy stálo za to riziko.
Ovšem zase záleží na společenské vrstvě, žejo, někde to prostě přešli.
Hele, mám to teď pořád na talíři, dnes zase po příchodu z práce naznačoval:-)Ale už vítám s nápojem teplým, tedy kávou a tlumím děti.
@Nelluška píše:
Hele, mám to teď pořád na talíři, dnes zase po příchodu z práce naznačoval:-)Ale už vítám s nápojem teplým, tedy kávou a tlumím děti.
Holky i když jsou teda chlapi zvláštní odrůda, jsou někdy roztomilí. Jak některý věci dělají po svém. Prostě chlapsky. Ale nejvíc jsem teď zamilovaná do svýho syna.
a říkám si, že jednou bude stejnej truhlík jako táta.
Je to me pobavilo
.Samozrejme vsechno z toho delam doma aby tu vladla prijemna a klidna atmosfera a hlavne aby tu muj nejdrazsi mohl nacerpat potrebne sily a energii.. ![]()
Markét, konečně někdo!!!!!a určitě vám to super klape a manžel je moc a moc spokojený chlap, protože kdybys mu to všechno dělala, byla bys nejžádanější ženská ve střední evropě
![]()
@Nelluška píše:
Markét, konečně někdo!!!!!a určitě vám to super klape a manžel je moc a moc spokojený chlap, protože kdybys mu to všechno dělala, byla bys nejžádanější ženská ve střední evropě![]()
Mimochodem krásný chlapeček, jak andílek. doufám, že ho manžel zasvětí do tajů šťastného manželství
![]()
Diky.Jako andilek jen vypada.
Mu samozrejme budem vybirat nevestu sami..Hlava rodiny to vsechno vymysli a rozhodne,ja se mezitim prepudruji a budu se krasne usmivat a podporovat jakekoli rozhodnuti sveho muze.Mezitim natrepu ten polstarek.
![]()
Počkej, až si nějakou přivede, budeš jen zírat
Tak si to radši užívám teď, malá má čtyři a už tak držkuje, že to nemá obdoby, ten věk do dvou a půl let je asi nejhezčí. ![]()
Ahoj Nellinko,no zirat asi budu,uz se na to psychicky pripravuju..Zacinam s meditaci..
Jen at drzkuje,alespon se neztrati..
U nas vypuklo obdobi vzdoru,tak si to uzivam.. ![]()
já si jen nedovedu představit, že se celý život staraly o děti, byly doma a prostě tím to haslo, já už se tak strašně těším do práce
![]()
Taky tak.Hlavne predstava te nerovnopravnosti me ubiji.Ja bych asi neumela byt zenou v domacnosti.
Rodicak si sice uzivam ale chybi mi ten pracovni sum,nebo jak to nazvat. ![]()
mě chybí někam vypadnout, jsem na mateřské čtyři roky, z toho už rok fakt trpím, i když malý je zlatíčko milovaný, prostě sedět doma, mít třeba děti ve školce, škole a čekat a s poklizenou domácností, navařeným obědem na manžela, by mě zničilo. I když někdy teda bych to uvítala:-)většinou spíš nic nestíhám ![]()