Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hm, tak já práci, kterou jsem dělala před dítětem dělat určitě nebudu moct, tak jsem si vymyslela podnikání a začala ho dělat raději hned po porodu, abych si to rozjela a mohla v tom pokračovat jako na plnej úvazek po skončení rodičáku. No nedošlo mi, že si tak rodičák vůbec neužiju
a teď vlastně makám z domu na plný obrátky a k tomu se ještě starám o malý dítě. Takže já to spíš vidím tak, že bych uvítala ten skutečněj klid, kdy se doma v uklizeném bytě s navařejým oběděm čeká na živitele rodiny ![]()
Hele já nepodnikám a taky nestíhám, malá má pohybovky, tenis, školku, 3×týdně jezdím na cvičení, partner taky futsálek, tenis, prostě pořád někde v tahu a doma jsem ráda, že stihnu uklidit. Ale babička jde konečně do důchodu, tak doufám, že trošku zvolním tempo a hlavně, budu mít čas třeba se jen tak projít po městě, kde jsem nebyla ani nepamatuju. Vlastně byla, když jsme šli malej pro pas ![]()
Na materske jsem skoro 2 roky a zatim si to teda uzivam..Taky moc nestiham,plavani,posilovna,porad nekde litam,ale uzivam..Jen si nedokazu predstavit,ze tohle bych delala nastalo..Jako ze bych uz nemela jit do prace,zustat doma a opravdu varit,uklizet starat se o chod domacnosti a tecka.Takova mala Bree Van de Kamp ze zoufalek.. ![]()
tak to se máš. mě už to leze na mozek, teď zrovna se malej naučil chodit, takže pořád hodí, padá, pořád mě chytá za ruku, nesednu si celý den na zadek. ale aby si hrál chvilku sám, to nehrozí.
Necetla jsem celou diskuzi
, ale zajímalo by me jestli mate někdo rukavice na chytry telefon v cem a jak se muzou prat? dekuji