Modrá dáseň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
DášaKap
14.7.12 15:18

To je možné, ahoj, že to studovat nemusíš, ale není potřeba alespoň :lol: 8o hloupě kvokat přeci, víš?

• Citovat
  • Upravit
789
14.7.12 18:48

A co jsem psala tak strašného, že to bylo označeno za hloupé kvokání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DášaKap
14.7.12 20:44

Lucko, proč to rozmazávat? 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
verulicek
28.7.15 19:10
@Žiža1 píše:
Taky to svišť měl - viz foto, jakmile se prořízl, zmizelo to. Jak dlouho už to má modré? U nás to byla záležitost asi týdne.

Ahoj děkuji moc za názorné foto..dnes jsem u malé našla na obou stranách obrovské boule (je tam sraženina, kolem bílé, celé nateklé, no dost mě to vyděsilo, ale je to zřejmě podobná věc jako jsi tehdy nafotila (obdivuji tvé pózující dítě, moje by to nedala :-D) zatím má naše malá vyrostlé jedničky nahoře i dole, dvojky nahoře tak napůl a jednu dvojku dole…no a dnes jsem objevila ty obří skvrny - asi to budou horní čtverky?…takže k zubařce ji objednat nebo ne? Ještě jsme tam nebyli, první zub se jí vyklubal až ve 13ti měsících.

• Citovat
  • Upravit
28.7.15 19:33

@verulicek ano, jsou to čtverky. Syn to měl stejně, konzultovala jsem to se zubařkou, protože na netu najdete, že to lékař může naříznout a krev vypustit. Ale zbytečně byste ho trápila anestezií a jak ho donutíte otevřít pusu? Takže mi říkala nechat to tak, on se zub sám prořízne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.7.15 19:51

@stara_carodejnice no to bych vůbec nechtěla aby jí tam někdo něčím řezal..to je tak na předčasné vytvoření traumatu ze zubaře :-D dřív to přežili jiní, přežije to taky..na noc jsem jí hodila do mrazáku kousátko a usnula s ním, tak zkusím alternativy…předevčírem noc na pytel, nespala, nebyla k utišení, v pět ráno jsem to zabalila a dala jí Nurofen, pak spala..nicméně včerejší noc pohoda, vzbudila ji jen bouřka ale jinak spala od sedmi do půl osmé, takže věřím, že to přestojí ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.