Modrá pro holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
14.6.19 20:13

Já kupovala pro holku bílou, béžovou, žlutou, zelenou, červenou, modrou… Co nejmíň růžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
14.6.19 20:28
@Mona95 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda taky plánujete vybaví ku pro holčičku v barvě mint? Není to až moc chlapecká barva? Nemluvím o oblečení, ale vybavicka jako hnízdecko, zavinovačka, prostě vybavení pokojíčku. Přijde mi, že je dáno růžová pro holčičku a modrá pro chlapečka. Děkuji.

Mint je zelená barva, ne modrá. Ale i kdyby, je to přeci jedno, modrá není pro holčičky zakázána… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
14.6.19 20:37

Miminku je to jedno, ale tak od roku a půl záleží i na střihu, co je pro kluky a co je pro holky. Mě se líbí holčičky v oblečení pro holky, vůbec to nemusí být nutně růžové. Holčičí móda se hodně mění a starší holky chtějí nosit to, co se aktuálně nosí.

Kočár vnímám tak, že musí být praktický a líbit se hlavně mamince. Ve finálovém nebo červeném kočáru bych vozila i kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.6.19 20:46

Nejde ani tak o barvu, jako o styl a střih toho oblečení. My máme kluka 19 měsíců a teď se nám narodí holčička. Pár kousků jsem koupila a pár ušila a mám pro ni holčičí výbavu. Ne růžovou, ale prostě holčičí. Pro malého jsme měla vyloženě oblečení v klučičím stylu, mám ráda košile, vestičky, takový malý elegán už od narození :D ale hodně mimi věcí mám unisex a jelikož nemám ráda přehnaně obrázků, tak s tím problém není. Jinak, mint barva je top pro obě pohlaví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.6.19 20:49

Super, jdu do toho. Máte pravdu, je to taková uni barva. Děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
14.6.19 22:17

Ahoj, dokud můžeš, vybírej barvy sama. Až začne vybírat holčička, tak nebudeš kupovat nic jiného než růžovou, max. fialovou. A to tu růžovou vážně nemám ráda. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
14.6.19 22:28
@Saffiraa píše:
Ahoj, dokud můžeš, vybírej barvy sama. Až začne vybírat holčička, tak nebudeš kupovat nic jiného než růžovou, max. fialovou. A to tu růžovou vážně nemám ráda. :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:. Já u si na růžovou asi zvykla a manžel co růžovou nesnáší se teď vyřádí při předělávání pokoje. Malá jediné barvy které se jí líbí- růžová jakákoliv, fialová a červená. Modrá je prý nejošklivější barva :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
14.6.19 22:33

@Markéta80 Jj, to znám. Modrá je klučičí! Takže u nás to je růžové peklo. :-D Jiná barva se toleruje jen pokud je na ní Minnie nebo Elsa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
14.6.19 23:02

@Saffiraa :mrgreen: a poníci :lol:. Jdeme venku a malá se zastaví, kouká a že by chtěla růžový svět :mrgreen: Myslím že pokojík bude mít dle svých představ a s růžovou začala blbnout hodně brzo :mrgreen:.Po kom to má netuším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
14.6.19 23:08

@Markéta80 To já taky netuším. :-D Ale naštěstí má pokojíček s bráchou dohromady, takže tam růžová neprojde, ale stejně tak ani modrá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
14.6.19 23:28

@Saffiraa :mrgreen: :mrgreen: je to prostě nějak v nich zakodované :mrgreen: Do modrého klučičího oblečení bych jí nenarvala ani za odměnu. U jak fakt malá jak někde viděla klučičí oblečení na židli okamžitě to vzala a házel do koše na odpadky :mrgreen: Asi se bála že jí to obleču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.6.19 00:33

@Mona95 Me vubec nezajimalo, co je dano a i kdyz mam ruzovou rada, mam ji rada jen v decentnim mnozstvi, nemam rada na holcickach, kdyz jsou oblecene komplet do ruznych odstinu ruzove a nemam ji rada na vybavicce. Pro dceru jsem specialni vybavicku nekupovala, uz pro kluky jsem porizovala vybavu s unisex vzory v barvach modra-seda-bila-zluta a ma ji i dcera. Mint bych klidne dala, me dceri treba velmi slusi obleceni v barve mint v kombinaci s tmave fialovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8619
15.6.19 00:47
@Mona95 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda taky plánujete vybaví ku pro holčičku v barvě mint? Není to až moc chlapecká barva? Nemluvím o oblečení, ale vybavicka jako hnízdecko, zavinovačka, prostě vybavení pokojíčku. Přijde mi, že je dáno růžová pro holčičku a modrá pro chlapečka. Děkuji.

tak předně mint je zelená a jinak si myslím, že je to úplně jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14581
15.6.19 02:16

Mint přece není modrá, ale zelená, to považuju za úplně neutrální barvu a kdyby se mi líbila, dám ji pro holku s klidem. Jinak souhlasím, že hodně je to i o střihu oblečení - já bych třeba syna ráda oblékla do fialového trika po dceři, ale nařasené rukávky vypadají na klukovi fakt blbě :lol: A modrá barva je u nás „Elsová“ a je ještě víc v oblibě, než růžová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
15.6.19 03:32

Mám dceru a syna a barvy jsem vůbec neřešila, kupovali jsme to, co se nám s manželem líbilo. :nevim: Z dcery jsem nikdy nedělala curkovou vatu a z kluka avatara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí