Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všichni ![]()
Mám prosbu,zamilovala jsem se do pořadu „Modré z neba“ na TV Markíza.Na to,že tento pořad existuje,jsem přišla teprve nedávno.Vyhledala jsem si archiv TV Markízy,bohužel je tam jen pár dílů,zdaleka ne všechny.Hledám,hledám,ale ty starší díly nemůžu nikde najít
Pokud někdo víte odkaz na stránky,kde jsou všechny díly ke shlédnutí a hodíte mi sem odkaz,budu moc moc ráda
Předem díky za každou rekci ![]()
Ahoj Marti, tak jsem na to koukala a těch dílů jsem na Markíze našla docela hodně
Jsou tam díly z 2008,2009,2010…nevim teda jestli to jsou všechny.
http://www.markiza.sk/hladaj?…
Stačí jenom dole nebo nahoře klikat na další…
Tak máš pravdu, těch videí je tam fakt málo…Ale jinde je najít taky nemůžu
ciniminisek píše:
Něco podobnýho má myslím i Barandov![]()
No ale to má k Modrému z nebe opravdu hodně daleko.
Mišela1 píše:ciniminisek píše:No ale to má k Modrému z nebe opravdu hodně daleko.
Něco podobnýho má myslím i Barandov![]()
Taky jsem na tom jeden čas byla závislá. Z archívu už jsem všechno viděla a jinde jsem nenašla ![]()
Stensa píše:
Tak máš pravdu, těch videí je tam fakt málo…Ale jinde je najít taky nemůžu
Nooo koukala jsem na spoustu dílů, ale upravili stránky a nechali jich jen pár - to mě dosti naštvalo, protože jsem nestihla ty starší díly dokoukat - mohli je tam nechat - velká škoda - tyto už znám
super pořad na který je radost koukat - i když je to povětšinou o smutných příbězích, ale ta radost na konci stojí za to!!!
Dobrý den,
tento pořad miluji, zkuste :
ahoj taky tento pořad miluju ale voyo.sk těd spoplatnily a archiv mi už nejede aspon 2 měsíce ale na tv barandov je podobný pořad jmenuje se splněné sny a vysílají ho každý pátek od 8 večer
Katulo,to mi ani neříkej,že archiv zpoplatnili,od sedmýho března mají bát nový díly,ale vzhledem k tomu,že mám novorozenou holčičku,tak se nechytám sledovat ho ve vysílacím čase,spolíhala jsem na to,že pak zpětně zkouknu na netu
Splněné sny,viděla jsem všechny díly,je jich zatím pouze 8 a momentálně je opakují,nevím,jestli točí nové ![]()
ano bohužel je to tak taky nestíhám modré z nebe ve visílacím čase protože sleduju poštu pro tebe a tak jsem dřív koukala taky v archivu splněné sny budou nové od 2Března