Stolní hry - doporučte

4244
6.1.12 20:26

stolní hry - doporučte

Ahoj, rádi hrajeme stolní hry, neznáte někdo nějakou zajímavou (pro dospělé)? Máme Aktivity, Fantom města pražského, Quarto. Na internetu je jich přehršel, proto raději zjišťuji co je dobré ať nekupujeme zajíce v pytli =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7678
6.1.12 20:31

Carrcassone super hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
6.1.12 20:32

Máme rádi sázky a dostihy :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
6.1.12 20:33

Tak já nedám dopustit na Osadníky z Katanu a Carrcassone je tak fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.1.12 20:43

Ahoj, ve dvou (samozřejmě to jde hrát i ve více lidech) rádi hrajeme Citadelu, Peterburg, Carrcassone, Otázky Česko a když se nás sejde víc tak nejraději Bang!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.1.12 20:43

Za mě určitě Carcassonne máme modrou s rozšířeními, zelenou (ale tu zatím hrajeme málo) a oranžovou dětskou - ta je velmi snadná i pro pididěti a současně ty větší už mohou taktizovat, přitom to je vcelku rychlovka.

Pak Doba ledová, Osadníci z Katanu (ale ti jsou docela na dlouho) - máme je i dětské, ty hrajeme víc, i dospělé. No a teď nám kamarádi ukázali prima hru - křížovka - a nejlepší je, že ji nemusíme kupovat, snadno se dá hrát i s písmenky ze scrabble. Her máme víc, ale teď mě nic nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.1.12 20:45

Dominion + Dominion Intriky - to se da hrat denne, pokazde se namicha jina kombinace karet, takze je hra uplne jina. Ale pozor, hrozi zavislost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.1.12 20:46

jooo, Peterburg je taky vyborny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.1.12 20:49

Niagara :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
6.1.12 21:00

Určitě Carcasone, Citadela, výborná karetní hra je Osel - ale je k sehnání jen na internetu a není jen pro 2, musí vás být víc.. Taky Ubongo je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
6.1.12 21:06
Handulinka píše:
Dominion + Dominion Intriky - to se da hrat denne, pokazde se namicha jina kombinace karet, takze je hra uplne jina. Ale pozor, hrozi zavislost :lol:

Dominion vypadá hodně zajímavě =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
6.1.12 21:07
vertigo píše:
Určitě Carcasone, Citadela, výborná karetní hra je Osel - ale je k sehnání jen na internetu a není jen pro 2, musí vás být víc.. Taky Ubongo je dobrý

Nemůžu toho osla najít =(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.1.12 21:10

Za mě Carrcassone, Citadela, Petersburg, karetní Bang! Teď jsem koupila Notre Dame, ale ještě jsem neměla čas si jí zahrát, ale měla dobré recenze.

• Citovat
  • Upravit
3267
6.1.12 21:10
Trolíci píše:
vertigo píše:
Určitě Carcasone, Citadela, výborná karetní hra je Osel - ale je k sehnání jen na internetu a není jen pro 2, musí vás být víc.. Taky Ubongo je dobrý
Nemůžu toho osla najít =(

http://www.svet-deskovych-her.cz/…l-p-557.html

Fakt je dobrá, všichni, co jí s náma hráli, si jí už koupili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.1.12 21:17

Puerto Rico a Agricola - ty jsou skvělé, hodně strategické, minimum náhody. Cartagena - lehoučká oddychovka. Mykerinos, Alhambra, Shogun - ty nás taky nadchly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí