Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, rádi hrajeme stolní hry, neznáte někdo nějakou zajímavou (pro dospělé)? Máme Aktivity, Fantom města pražského, Quarto. Na internetu je jich přehršel, proto raději zjišťuji co je dobré ať nekupujeme zajíce v pytli =)
Tak já nedám dopustit na Osadníky z Katanu a Carrcassone je tak fajn.
Ahoj, ve dvou (samozřejmě to jde hrát i ve více lidech) rádi hrajeme Citadelu, Peterburg, Carrcassone, Otázky Česko a když se nás sejde víc tak nejraději Bang!
Za mě určitě Carcassonne máme modrou s rozšířeními, zelenou (ale tu zatím hrajeme málo) a oranžovou dětskou - ta je velmi snadná i pro pididěti a současně ty větší už mohou taktizovat, přitom to je vcelku rychlovka.
Pak Doba ledová, Osadníci z Katanu (ale ti jsou docela na dlouho) - máme je i dětské, ty hrajeme víc, i dospělé. No a teď nám kamarádi ukázali prima hru - křížovka - a nejlepší je, že ji nemusíme kupovat, snadno se dá hrát i s písmenky ze scrabble. Her máme víc, ale teď mě nic nenapadá…
Dominion + Dominion Intriky - to se da hrat denne, pokazde se namicha jina kombinace karet, takze je hra uplne jina. Ale pozor, hrozi zavislost ![]()
Určitě Carcasone, Citadela, výborná karetní hra je Osel - ale je k sehnání jen na internetu a není jen pro 2, musí vás být víc.. Taky Ubongo je dobrý
Handulinka píše:
Dominion + Dominion Intriky - to se da hrat denne, pokazde se namicha jina kombinace karet, takze je hra uplne jina. Ale pozor, hrozi zavislost
Dominion vypadá hodně zajímavě =)
vertigo píše:
Určitě Carcasone, Citadela, výborná karetní hra je Osel - ale je k sehnání jen na internetu a není jen pro 2, musí vás být víc.. Taky Ubongo je dobrý
Nemůžu toho osla najít =(
Za mě Carrcassone, Citadela, Petersburg, karetní Bang! Teď jsem koupila Notre Dame, ale ještě jsem neměla čas si jí zahrát, ale měla dobré recenze.
Trolíci píše:vertigo píše:Nemůžu toho osla najít =(
http://www.svet-deskovych-her.cz/…l-p-557.html
Fakt je dobrá, všichni, co jí s náma hráli, si jí už koupili ![]()
Puerto Rico a Agricola - ty jsou skvělé, hodně strategické, minimum náhody. Cartagena - lehoučká oddychovka. Mykerinos, Alhambra, Shogun - ty nás taky nadchly.