Kde stáhnout Sims 3 či 2?

18
4.1.12 12:11

Kde stahnout sims 3 ci 2?

Ahojky mamci, zkousela jsem stahnout Sims 2 podle navodu v jiz probehle diskusi a nejak mi to nejde :nevim: , jsem antitalent, ja vim :zed: . Pokud muzete a mate se mnou trpelivost, prosim o podrobny navod. Moc moc moc dekuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
4.1.12 12:16

A z netu to jde? Já myslím, že ne.
Já hraju Simíky na FB. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.1.12 12:21

Mám normálně instalační CD. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
4.1.12 12:23

Aha, no tak pokud máš originál a nemusí nic krekovat. Tak dej do cd roomky a dej buď INSTAL nebo SETUP. V některé části, monžá hned na začátku to bude chtít nějaké to registrační číslo, ale to bývá u CD.

Já mám doma SIM1, ale dlouho už jsem nehrála, je to žrout času. I na tom FB to žere čas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
4.1.12 12:24

Aha tak teď jsem to naspala blbě, origoš cédo má Emi. Tak na stažení neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.1.12 12:30

Na druhé straně je fakt, že i k tomu mýmu origoš CD prý lze stáhnout nějaké bonusy a jako jsem totálně mimo mísu kde a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 13:23

Radši anonymně :mavam:
A máš program na stahování torrentů?
 X.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.12 14:00

Taktéž anonymně. Odkazy ke stažení např. z rapidshare, uloz.to apod se dají najít na war fórech - např. warforum.cz a spousta dalších, jsou tam všechny díly i postup jak nainstalovat bez originálu. Další varianta jsou torrenty.

• Citovat
  • Upravit
18
4.1.12 22:58

Na uloz.to jsem to zkousela a neslo to :-/, tomu ostatnimu nerozumim, nejsem az tak velky kamarad s pc :-D. A ty dodatky k Sims 2 se taky daji nekde stahnout? Mozna bych to zakladni CD sehnala, ale pry jsou k tomu jeste nejake dodatky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 23:03
linda84 píše:
Na uloz.to jsem to zkousela a neslo to :-/, tomu ostatnimu nerozumim, nejsem az tak velky kamarad s pc :-D. A ty dodatky k Sims 2 se taky daji nekde stahnout? Mozna bych to zakladni CD sehnala, ale pry jsou k tomu jeste nejake dodatky???

A proč to nešlo z uloz.to? Co vám to psalo? Tyhle soubory bývají v raru rozdělené na několik částí, které se musí spojit.

• Citovat
  • Upravit
18
5.1.12 14:23

Tak v uz vim, kde je problem, pac nevim co spojovat :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 14:23

Základ The Sims ať už 2 nebo 3 se dá na uložto stáhnout pouze po částech. Na torrentu to stahnete v celku. Datadisky už bývají jako jeden soubor, jelikož jsou menší než základ.Je možné stáhnout zíklad z torrentu a datadisky jenom na uložto. A u té 3(hlavně) je taky důležité jaký máte PC, protože na těch starších to jet nemusí. A když ano, tak hodně pomalu a zasekaně.
Zde je odkaz na stáhnutí 3 na torrentu.Stránky jsou sice cizí, ale hra je v češtině. Mám to odzkoušené a vše funguje…Lze to stáhnout ještě zde , ovšem přes ty cizí je to obvykle o dost rychlejší.
Odkazy ke stažení 2: Zde

Lze stáhnout i se všemy datadisky zároveň
zde Taktéž ale z cz stránek
Na CZ stránkách jsou i návody na instalaci. Hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.12 14:26

Ještě doplním že na stažení torrentu je nutné mít jeden z proto určených programů jako třeba tenhle

• Citovat
  • Upravit
18
5.1.12 17:58

Aha, tak ted jsem z toho jelen, neco jsem stahla,ale kdyz jsem chtela stahnout dalsi, tak se me to ptalo jestli to chci nahradit a Sims 3 jsem tam nikde nenasla :-(, ach jo, jsem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.1.12 22:07
linda84 píše:
Aha, tak ted jsem z toho jelen, neco jsem stahla,ale kdyz jsem chtela stahnout dalsi, tak se me to ptalo jestli to chci nahradit a Sims 3 jsem tam nikde nenasla :-(, ach jo, jsem :zed:

Monžá že jsi :zed: ,a le snad tě uklidní, že nejsi sama :zed: páč tomu popisu výše taky za mák nerozumím :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí