Kde stáhnout Sims 3 či 2?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2502
12.12.12 10:01
@PaníBovaryová píše:
Aha, já jsem si nejdřív zahrála nez datadisků jenom klasické sims3 a to bylo na nic, chyběly mi tam vzpomínky a různé hackové interakce, co byly v sims 2. Ale teď jsem si stáhla Obludárium a jsem spokojená s upírama a čarodějnicemi. Ale chtěla bych mnohem víc od sociálních interakcí. No uvidím, co to udělá. Teď nemám čas moc hrát, diplomka a státnice nepočkají :mrgreen:

Ja jsem na to dost podobne :lol:…bakalarku odevzdavam za mecis a pul, statnice nastesti uz hotove. Ale ja mam tech datadisku vic…myslim Povolani, Mazlicci a jeste neco jako dovolena, nebo cestovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
14.12.12 17:03

@Tanulkaa Potřebovala bych poradit s ukládáním hry. Když hraju s určitou konkrétní domácností a chci hrát s jinou, co mám udělat, aby se mi ta první konkrétní domácnost uložila a změny v ní? Protože když dám „upravit město“ a „změnit aktuální domácnost“, tak ta první, s kterou jsem hrála před tím, je naposto v původním stavu, beze změn, jak kdybych s ní nikdy nehrála. Nerozumím tomu. TO pokaždé, když budu chtít hrát s jinou domácností, tak ty ostatní domácnosti se objeví v původním herním stavu, jak byly nahrány EA Games?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
14.12.12 17:10

@PaníBovaryová To urcite ne, musi tam byt normalne moznost ulozit a az se to ulozi, tak prejit do mesta a vybrat jinou domacnost. Uz jsem to dlouho nehrala tak presne nevim, ale 100% je tam moznost ulozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
15.12.12 11:45
@Tanulkaa píše:
@PaníBovaryová To urcite ne, musi tam byt normalne moznost ulozit a az se to ulozi, tak prejit do mesta a vybrat jinou domacnost. Uz jsem to dlouho nehrala tak presne nevim, ale 100% je tam moznost ulozit.

Jj, to tam je. Já dám normálně uložit, pak jdu zpátky do města, změním aktivní domácnost za jinou, ale ta první rodina, s kterou jsem hrála je neuložená. Jak kdybych s ní nikdy nehrála, prostě v původním stavu a nevím proč.
Ukládá se to přece stylem, že to přepisuji, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
15.12.12 12:03

@PaníBovaryová To je zvlastni, mi se to vzdycky ulozilo. A kdyz zkusis moznost ulozit a odejit (hra se vypne) a pak znovu zapnout, tak je to porad neulozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
15.12.12 14:53

Jenom ta aktuální domácnost je uložená, ale když chci hrát s jiným domečkem, tak ta původní aktuální domácnost, s kterou jsem hrála před tím, je v původním stavu jak ji nastavili EA Games při prvním spuštění :nevim: jak kdybych s tou domácností nikdy nehrála - postavičky nezestárly, nezměnily vztahy, neměly děti, prostě všechno zmizí a nastaví se to do původního stavu. Jak kdybych si mohla vybrat jenom jednu domácnost, s kterou budu hrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TayBar
7.1.13 16:19

Ale mě to na tom torrentu nejde stáhnout..pise to tam ze je tam moc uzivatelu..kde to jinak stahnu a lip..pls

• Citovat
  • Upravit
21409
7.1.13 16:20

Na torrentech nejlíp, jinde to budeš stahovat moc dlouhu. Si najdi jiný torrent nebo vyčkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
19.3.13 09:34

Ahojte, chtěla bych pořídit hru SIMS 2. Koukala jsem ale, že existujou různá rozšíření. Takže jen cd se základní hrou nestačí? Nebo, co mám vše koupit, aby se to dalo hrát? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
19.3.13 09:52

@zzuza Za chvíli vyjde TS4 a několik datadisků, tak už si počkej na čtyřku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
19.3.13 10:03

@Baslerinda Díky za info :-) ale bojím se, že čtyřku by už můj počítač neutáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
19.3.13 10:26
@zzuza píše:
@Baslerinda Díky za info :-) ale bojím se, že čtyřku by už můj počítač neutáhl.

Jasný :think: Tak zkus TS3, tam je taky hodně datadisků, určitě by sis něco vybrala. Pokud nemáš originál, tak stáhni třeba z uložto. cz, pak musíš zvládnout instalaci ISO a půjde to, držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
19.3.13 13:07

@Baslerinda Čtyřka!!! Nestačím si tu hru užívat a už chystají další? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
19.3.13 15:29
@lazy_cat píše:
@Baslerinda Čtyřka!!! Nestačím si tu hru užívat a už chystají další? :mrgreen:
;) V červnu by měla vyjít čtyřka, jsem na ní zvědavá..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
19.3.13 17:10

@Baslerinda Já teda už ne! :cert: Hraju od jedniček ale tohle je moc :D Poctivě jsem si celý trojky kupovala ( chybí mi poslední tři datadisky ) takže jako neplánuju vrážet prachy do dalších :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí