Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová píše:
Aha, já jsem si nejdřív zahrála nez datadisků jenom klasické sims3 a to bylo na nic, chyběly mi tam vzpomínky a různé hackové interakce, co byly v sims 2. Ale teď jsem si stáhla Obludárium a jsem spokojená s upírama a čarodějnicemi. Ale chtěla bych mnohem víc od sociálních interakcí. No uvidím, co to udělá. Teď nemám čas moc hrát, diplomka a státnice nepočkají
Ja jsem na to dost podobne
…bakalarku odevzdavam za mecis a pul, statnice nastesti uz hotove. Ale ja mam tech datadisku vic…myslim Povolani, Mazlicci a jeste neco jako dovolena, nebo cestovani.
@Tanulkaa Potřebovala bych poradit s ukládáním hry. Když hraju s určitou konkrétní domácností a chci hrát s jinou, co mám udělat, aby se mi ta první konkrétní domácnost uložila a změny v ní? Protože když dám „upravit město“ a „změnit aktuální domácnost“, tak ta první, s kterou jsem hrála před tím, je naposto v původním stavu, beze změn, jak kdybych s ní nikdy nehrála. Nerozumím tomu. TO pokaždé, když budu chtít hrát s jinou domácností, tak ty ostatní domácnosti se objeví v původním herním stavu, jak byly nahrány EA Games?? ![]()
@PaníBovaryová To urcite ne, musi tam byt normalne moznost ulozit a az se to ulozi, tak prejit do mesta a vybrat jinou domacnost. Uz jsem to dlouho nehrala tak presne nevim, ale 100% je tam moznost ulozit.
@Tanulkaa píše:
@PaníBovaryová To urcite ne, musi tam byt normalne moznost ulozit a az se to ulozi, tak prejit do mesta a vybrat jinou domacnost. Uz jsem to dlouho nehrala tak presne nevim, ale 100% je tam moznost ulozit.
Jj, to tam je. Já dám normálně uložit, pak jdu zpátky do města, změním aktivní domácnost za jinou, ale ta první rodina, s kterou jsem hrála je neuložená. Jak kdybych s ní nikdy nehrála, prostě v původním stavu a nevím proč.
Ukládá se to přece stylem, že to přepisuji, ne?
@PaníBovaryová To je zvlastni, mi se to vzdycky ulozilo. A kdyz zkusis moznost ulozit a odejit (hra se vypne) a pak znovu zapnout, tak je to porad neulozene?
Jenom ta aktuální domácnost je uložená, ale když chci hrát s jiným domečkem, tak ta původní aktuální domácnost, s kterou jsem hrála před tím, je v původním stavu jak ji nastavili EA Games při prvním spuštění
jak kdybych s tou domácností nikdy nehrála - postavičky nezestárly, nezměnily vztahy, neměly děti, prostě všechno zmizí a nastaví se to do původního stavu. Jak kdybych si mohla vybrat jenom jednu domácnost, s kterou budu hrát
Ale mě to na tom torrentu nejde stáhnout..pise to tam ze je tam moc uzivatelu..kde to jinak stahnu a lip..pls
Na torrentech nejlíp, jinde to budeš stahovat moc dlouhu. Si najdi jiný torrent nebo vyčkej
Ahojte, chtěla bych pořídit hru SIMS 2. Koukala jsem ale, že existujou různá rozšíření. Takže jen cd se základní hrou nestačí? Nebo, co mám vše koupit, aby se to dalo hrát? Díky.
@zzuza Za chvíli vyjde TS4 a několik datadisků, tak už si počkej na čtyřku ![]()
@Baslerinda Díky za info
ale bojím se, že čtyřku by už můj počítač neutáhl.
@zzuza píše:
@Baslerinda Díky za infoale bojím se, že čtyřku by už můj počítač neutáhl.
Jasný
Tak zkus TS3, tam je taky hodně datadisků, určitě by sis něco vybrala. Pokud nemáš originál, tak stáhni třeba z uložto. cz, pak musíš zvládnout instalaci ISO a půjde to, držím palce ![]()
@Baslerinda Čtyřka!!! Nestačím si tu hru užívat a už chystají další? ![]()
@lazy_cat píše:
@Baslerinda Čtyřka!!! Nestačím si tu hru užívat a už chystají další?
@Baslerinda Já teda už ne!
Hraju od jedniček ale tohle je moc
Poctivě jsem si celý trojky kupovala ( chybí mi poslední tři datadisky ) takže jako neplánuju vrážet prachy do dalších ![]()