Knížka Diana Gabaldon - cizinka

4515
30.12.11 20:54

Diana Gabaldon - cizinka

Ahoj, četl jste někdo tuto knížku?Je to knížka,která má přes 600 stránek.Ráda bych se do ní začetla,ale nějak mi to nejde.Je to divně psaný nebo jsem divná já? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6975
30.12.11 22:05

Ahojky, tuto knihu miluji, koupila jsem si ji náhodně, moc se mi líbila, četla se jedním dechem, ale pozor je to jen první díl zatím s 8. Sága se jmenuje Outlander a zatím má u nás vydané další dva díly. Letos přibyla Vážka v jantaru a před Vánoci Mořeplavec.Mám je, ale ještě jsem na ně neměla čas, mají také přes 600 stran.
Sága má i doprovodnou ságu Lord John a má tuším 6 dílů u nás vyšel zatím pouze jeden…ale jak píšu cizinka super, další dva díly zatím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
31.12.11 06:45

Z tejto série mám v angličtine len prvé štyri časti. Kúpila som si ich kedysi pred cca trinástimi rokmi a môžem povedať, že sa mi čítali veľmi dobre… Aj keď to malo toľko stránok, mne to nevadilo, začala som ich čítať a tak som sa do deja vžila, že som nevedela, kedy prestať :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
31.12.11 08:13

Holky díky moc,četla jsem dlouho do noci a chytla mě :dance: Druhý díl mi přinesl ježíšek právě proto jsem se pustila do toho prvního :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sosa
28.1.12 13:10

Sága Cizinka

Já jsem přečetla všechny díly, co byly přeloženy (Cizinka, Vážka v jantaru, Mořeplavec) a musím říct, že jsem přečetla se jedním dechem :) Je to opravdu nádherný příběh..... :) :srdce: doufám, že další díly budou přeloženy co nejdřív :)

• Citovat
  • Upravit
7240
1.2.12 03:07

JJ, tu jsem četla a z mého pohledu, co se týče knížek - čím tlustší, tím lepší! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kruppzu
6.2.12 19:41

krásne knihy

Dobrý večer, neviete ako sa volajú ďalšie knihy od Diany Gabaldon? Čítala som cidzinku, vážku v jantaru, moreplavec a aj lorda johna (ten ma moc nenadchol)… marne hladám ďalšie knihy. Ďakujem Vám pekne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
poleanka
22.11.12 17:02

úžasná!!

Tato kniha je naprosto úžasná!!! Je v ní spoustu vášně, napětí, krutosti i přátelství, rozumu, historie… čte se jedním hltem. Vřele doporučuji!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
7240
22.11.12 17:17

Ta knížka je supr, čte se moc dobře, možná ses jen do toho ještě nevžila. Další díly už ale bohužel na kvalitě značně ztrácejí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimma1
18.7.13 23:07

sága Cizinka

… nemůžu jinak než reagovat, právě čtu třetí díl „Mořeplavec“ a můžu říci, že po dlouhé době čtivá a poutavá četba, jsem nadšená, všechny tři díly jsou čtivé a propracované, zatím jsem moc spokojená, mám už i čtvrtý díl „Bubny podzimu“. Můžu jen doporučit, trochu sci-fiction, trochu historie… celkově čtivé a na léto super četba.

• Citovat
  • Upravit
clarinka
27.10.13 22:26

Mořeplavec

Zdravím, nemáte někdo v e-book Mořeplavce? Děkuji za odpovědi…

• Citovat
  • Upravit
19.8.14 12:37

Prosím nemáte někdo a neposlal byste mi v pdf v češtině další navazující knihy (Mořeplavec, Bubny podzimu, Hořící kříž)? Nebo neporadíte, kde sehnat, klidně i placené, ale hlavně v pdf nebo prostě jako e-book.
Cizinku a Vážku v jantaru mám.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.8.14 21:17

Ahojky můžu jen pro jistotu…jak jdou za sebou díly této ságy? Cizinka, Vážka v Jantaru, Mořeplavec, bubny podzimu, Hořící kříž a pak? četla jsem že má být osm dílů a lord john grey je příběh mimo? nebo se nějak prolíná děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 18:50
@smajlicek90 píše:
Ahojky můžu jen pro jistotu…jak jdou za sebou díly této ságy? Cizinka, Vážka v Jantaru, Mořeplavec, bubny podzimu, Hořící kříž a pak? četla jsem že má být osm dílů a lord john grey je příběh mimo? nebo se nějak prolíná děkuju :hug:

Další díl Ledový dech, ale nikde nejde sehnat…nebo aspoň jsem neviděla a další ještě asi nejsou ani přeložený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.14 14:44

Hořící kříž je rozdělen na 2.části a ta druhá by měla vyjít tento rok v říjnu. Poté má následovat ten zmiňovaný Ledový Dech, ale ten ještě není přeložen. Dále jsou (ještě nemají české překlady): An Echo in the Bone, Written in My Own Heart´s Blood a chystá poslední devátou knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí