Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, četl jste někdo tuto knížku?Je to knížka,která má přes 600 stránek.Ráda bych se do ní začetla,ale nějak mi to nejde.Je to divně psaný nebo jsem divná já? ![]()
Ahojky, tuto knihu miluji, koupila jsem si ji náhodně, moc se mi líbila, četla se jedním dechem, ale pozor je to jen první díl zatím s 8. Sága se jmenuje Outlander a zatím má u nás vydané další dva díly. Letos přibyla Vážka v jantaru a před Vánoci Mořeplavec.Mám je, ale ještě jsem na ně neměla čas, mají také přes 600 stran.
Sága má i doprovodnou ságu Lord John a má tuším 6 dílů u nás vyšel zatím pouze jeden…ale jak píšu cizinka super, další dva díly zatím nevím.
Z tejto série mám v angličtine len prvé štyri časti. Kúpila som si ich kedysi pred cca trinástimi rokmi a môžem povedať, že sa mi čítali veľmi dobre… Aj keď to malo toľko stránok, mne to nevadilo, začala som ich čítať a tak som sa do deja vžila, že som nevedela, kedy prestať ![]()
Holky díky moc,četla jsem dlouho do noci a chytla mě
Druhý díl mi přinesl ježíšek právě proto jsem se pustila do toho prvního ![]()
Já jsem přečetla všechny díly, co byly přeloženy (Cizinka, Vážka v jantaru, Mořeplavec) a musím říct, že jsem přečetla se jedním dechem
Je to opravdu nádherný příběh.....
doufám, že další díly budou přeloženy co nejdřív ![]()
JJ, tu jsem četla a z mého pohledu, co se týče knížek - čím tlustší, tím lepší!
![]()
Dobrý večer, neviete ako sa volajú ďalšie knihy od Diany Gabaldon? Čítala som cidzinku, vážku v jantaru, moreplavec a aj lorda johna (ten ma moc nenadchol)… marne hladám ďalšie knihy. Ďakujem Vám pekne ![]()
Tato kniha je naprosto úžasná!!! Je v ní spoustu vášně, napětí, krutosti i přátelství, rozumu, historie… čte se jedním hltem. Vřele doporučuji!! ![]()
Ta knížka je supr, čte se moc dobře, možná ses jen do toho ještě nevžila. Další díly už ale bohužel na kvalitě značně ztrácejí..
… nemůžu jinak než reagovat, právě čtu třetí díl „Mořeplavec“ a můžu říci, že po dlouhé době čtivá a poutavá četba, jsem nadšená, všechny tři díly jsou čtivé a propracované, zatím jsem moc spokojená, mám už i čtvrtý díl „Bubny podzimu“. Můžu jen doporučit, trochu sci-fiction, trochu historie… celkově čtivé a na léto super četba.
Zdravím, nemáte někdo v e-book Mořeplavce? Děkuji za odpovědi…
Prosím nemáte někdo a neposlal byste mi v pdf v češtině další navazující knihy (Mořeplavec, Bubny podzimu, Hořící kříž)? Nebo neporadíte, kde sehnat, klidně i placené, ale hlavně v pdf nebo prostě jako e-book.
Cizinku a Vážku v jantaru mám.
Díky moc.
Ahojky můžu jen pro jistotu…jak jdou za sebou díly této ságy? Cizinka, Vážka v Jantaru, Mořeplavec, bubny podzimu, Hořící kříž a pak? četla jsem že má být osm dílů a lord john grey je příběh mimo? nebo se nějak prolíná děkuju ![]()
@smajlicek90 píše:
Ahojky můžu jen pro jistotu…jak jdou za sebou díly této ságy? Cizinka, Vážka v Jantaru, Mořeplavec, bubny podzimu, Hořící kříž a pak? četla jsem že má být osm dílů a lord john grey je příběh mimo? nebo se nějak prolíná děkuju
Další díl Ledový dech, ale nikde nejde sehnat…nebo aspoň jsem neviděla a další ještě asi nejsou ani přeložený…
Hořící kříž je rozdělen na 2.části a ta druhá by měla vyjít tento rok v říjnu. Poté má následovat ten zmiňovaný Ledový Dech, ale ten ještě není přeložen. Dále jsou (ještě nemají české překlady): An Echo in the Bone, Written in My Own Heart´s Blood a chystá poslední devátou knihu.