Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luphen Najedeš si na tu záložku Moje nákupy, tam oblíbené a v tom je Kritérium pro vyhledávání, to rozklikneš a dáš přidat kritérium a pak si vypíšeš co chceš, musíš pak na konci zaškrtnout, že chceš dostávat upozornění. ![]()
@Turante píše:
@luphen Najedeš si na tu záložku Moje nákupy, tam oblíbené a v tom je Kritérium pro vyhledávání, to rozklikneš a dáš přidat kritérium a pak si vypíšeš co chceš, musíš pak na konci zaškrtnout, že chceš dostávat upozornění.
díky - už jsem si to nastavila kdyby náhodou nevyšlo to od tebe ![]()
@Turante ještě jednou děkuju za ochotu ale ruším to
kamarádka mi našla velkoobchod kde to ještě mají skladem - i mi to potvrdili telefonicky že to opravdu mají
a rovnou beru i Mořeplavce - za knížku chtějí 199,–
![]()
@luphen Páni, super a máš adresu? Nebo je to jen kamenná prodejna? ![]()
@Turante nene tady: http://www.knihynovotna.cz/…-jantaru/70/
Ahojky jen takove malé info: všechny knížky vyjdou znovu s lepším překladem a hlavně prej bez chyb
takže já bych raději počkala s nákupem na to lepší vydání ale bude to trošku trvat
první díl má vyjít v říjnu
taky jsem si ji měla v plánu koupit ale počkám zatím mi to stačí v pdf ![]()
@martiiinkajjj určitě jsou různá info - já jsem četla že první díl má vyjít v listopadu, a ten druhý zase bůhví kdy a rok na to čekat zase nechci ![]()
Dobrý den, neprodal by někdo knihu Cizinka od Diany Gabaldon? Děkuji za nabídky.
Už mám, děkuji a omlouvám se za nevhodnost příspěvku.
Příspěvek upraven 10.07.15 v 21:22
@Katka76842 píše:
Dobrý den, neprodal by někdo knihu Cizinka od Diany Gabaldon? Děkuji za nabídky.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat nemá některá navíc staré vydání Cizinky?? Vím že se dá koupit na stránce výše..ale chtěla bych jí trošku levnější nevadí mi že není nová
Moc děkuju ![]()
@martiiinkajjj Upřímně si myslím, že levněji asi neseženeš. Zkus třeba aukro, antikvariáty, databázi knih atd. ![]()
@martiiinkajjj píše:
Dobrý den,chtěla bych se zeptat nemá některá navíc staré vydání Cizinky?? Vím že se dá koupit na stránce výše..ale chtěla bych jí trošku levnější nevadí mi že není nováMoc děkuju
Těžko seženeš.
Možnost je stáhnout v pdf a vytisknout.
@Bersaba sehnala jsem na jine stránce a hned 2× a jednu za 140 kc. V pdf mám jen ji chci do knihovny knížka je knížka