Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj…četla jste už některá třetí díl Mořeplavec? Mě v knize 20 stránek chybí, některé tam jsou 2× nebo přehozené…naštěstí tam zrovna neřeší nic důležitého
ale i tak mě to štve. Tak se ptám jestli to má některá z vás v knize taky tak…?😁 Děkuju za odpověď.
@Lexopedia25 píše: Více
Ze kterého vydavatelství máš, Omega nebo ještě Plejáda? Já mám ještě tu starou od Plejády, kdy je na přebalu na obrázku loď a tam nikde nic nechybí. S filmovým přřebalem nevím, ale nikde jsem žádné stížnosti nečetla.
@Lexopedia25 já mám vydání z KD, ale svůj výtisk jsem nečetla, měla jsem knihu nejprve půjčení z knihovny. Schválně se do ní mrknu.
Filmové vydání ok, prolistovala jsem celou knihu. Jen čísla stránek byla v jiné výšce, ale to je kosmetický detail.
Kdy a od koho jsi knížku porizovala? Kdysi se mi toto stalo s antikvariátní knihou, bylo mi náct, nenašla jsem odvahu tam jít. Teď už bych chtěla výměnu nebo vrácení peněz, u knihy je toto zásadní vada
.
Ale vzpomněla jsem si, že když úplně v začátcích nešla nikde sehnat první kniha Cizinky tenkrát ještě bez filmového přebalu, hodně z nás si koupilo slovenskou verzi. No a tam chyběl konec
Nakladatelství pak to dotisklo a kolovalo to na fb.
Ještě mě napadlo, že Mořeplavec vyšel už i jako audiokniha, čte Jitka Ježková. Kdyby v knize chyběly stánky, tam by si toho určitě všimli.
Asi máš jen jeden špatný výtisk.