Knížka Diana Gabaldon - cizinka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.4.25 16:21

Ahoj…četla jste už některá třetí díl Mořeplavec? Mě v knize 20 stránek chybí, některé tam jsou 2× nebo přehozené…naštěstí tam zrovna neřeší nic důležitého ;) :D ale i tak mě to štve. Tak se ptám jestli to má některá z vás v knize taky tak…?😁 Děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19329
6.4.25 16:38
@Lexopedia25 píše: Více

Ze kterého vydavatelství máš, Omega nebo ještě Plejáda? Já mám ještě tu starou od Plejády, kdy je na přebalu na obrázku loď a tam nikde nic nechybí. S filmovým přřebalem nevím, ale nikde jsem žádné stížnosti nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
6.4.25 21:12

@Lexopedia25 já mám vydání z KD, ale svůj výtisk jsem nečetla, měla jsem knihu nejprve půjčení z knihovny. Schválně se do ní mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.25 10:36

@Dixies Ahoj…Omega se seriálovym přebalem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
7.4.25 17:15

Filmové vydání ok, prolistovala jsem celou knihu. Jen čísla stránek byla v jiné výšce, ale to je kosmetický detail.

Kdy a od koho jsi knížku porizovala? Kdysi se mi toto stalo s antikvariátní knihou, bylo mi náct, nenašla jsem odvahu tam jít. Teď už bych chtěla výměnu nebo vrácení peněz, u knihy je toto zásadní vada :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19329
7.4.25 20:33

Ale vzpomněla jsem si, že když úplně v začátcích nešla nikde sehnat první kniha Cizinky tenkrát ještě bez filmového přebalu, hodně z nás si koupilo slovenskou verzi. No a tam chyběl konec :lol: Nakladatelství pak to dotisklo a kolovalo to na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19329
7.4.25 20:37

Ještě mě napadlo, že Mořeplavec vyšel už i jako audiokniha, čte Jitka Ježková. Kdyby v knize chyběly stánky, tam by si toho určitě všimli.
Asi máš jen jeden špatný výtisk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky