Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Oooo, děkuji! Já jsem na tohle amatér![]()
obecně jestli chceš něco s titulkama tak to bývá zadané pod originálním názvem ![]()
@luphen píše:
obecně jestli chceš něco s titulkama tak to bývá zadané pod originálním názvem
To mě mohlo napadnout, že
. Ale tak od čeho by potom bylo emimino
![]()
Já stahuju přes torrenty a na edně titulky, případně pokud se ti ještě nepodařilo stáhnout můžu ti ten díl poslat i s titulkama přes uschovnu mám ho v pc, vlastně celou první řadu ![]()
@smajlicek90 píše:
Já stahuju přes torrenty a na edně titulky, případně pokud se ti ještě nepodařilo stáhnout můžu ti ten díl poslat i s titulkama přes uschovnu mám ho v pc, vlastně celou první řadu
A to bys mi fakt poslala? I celou první řadu? ![]()
Já teď stahuji na uložto čtvrtý díl, a to jsem si nejdřív myslela, že budu koukat prostě každou sobotu na Primě. No, nejde to! Nejradši bych viděla vše v kuse ![]()
@KPKristy píše:
A to bys mi fakt poslala? I celou první řadu?
Já teď stahuji na uložto čtvrtý díl, a to jsem si nejdřív myslela, že budu koukat prostě každou sobotu na Primě. No, nejde to! Nejradši bych viděla vše v kuse
pošli mi do sz email ju
zkusim jestli to půjde najednou
@smajlicek90 Myslela jsem první řadu v kuse. Při premiéře na Starz bylo mezi osmým a devátým dílem víc než půl roku pauza.
@Bersaba píše:
@smajlicek90 Myslela jsem první řadu v kuse. Při premiéře na Starz bylo mezi osmým a devátým dílem víc než půl roku pauza.
aha tak to jsem nějak nepostřehla
já na to koukala zpětně seriál jsem objevila pozdě:-)
Jak je to s tím seriálem? První řada je podle knihy Cizinka a ta druhá podle Vážky? Nebo je to všechno jen ta první knížka.
Holky, viděla jsem osm dílů první série a přiznávám, že mě to úplně dostalo. Včera jsem dokonce nemohla usnout
![]()
Když jsem četla knížky (předloni to bylo), tak jsem od nich nemohla odtrhnout ruce a oči. Všude jsem ji nosila a četla doslova každou volnou chvilku.
U žádné jiné knížky se mi nikdy nestalo, že bych to i cítila a přesně tak to mám i u seriálu. Celou dobu skoro nedýchám ![]()
Když moje ségra sjížděla Hry o trůny, koulela jsem očima, jak může dospělý člověk něčemu takhle propadnout. A teď jsem na tom stejně
![]()
@KPKristy
Jj, marná sláva, Britové vědí, jak vyvolat závislost.
@Bersaba, ja byla hotova i z te knizky.
Sveho casu jsem prelouskala spoustu romanu Barbary Erskin. Libily se mi, pusobily na me, ale tohle bylo jine. A serial to teda dorazil uplne..
@vokishka píše:
Jak je to s tím seriálem? První řada je podle knihy Cizinka a ta druhá podle Vážky? Nebo je to všechno jen ta první knížka.
jj první řada je podle cizinky a končí tak, že claire a jamie odjíždí do francie, takže druhá je už ve francii - což je podle vážky, v druhé řadě se také objeví brianna s rodgerem
@smajlicek90, koukám, že titulky by mohly být už dneska v deset
. Ještě před chvílí byl avizovaný čas na zítra po poledni ![]()
@KPKristy píše:
@smajlicek90, koukám, že titulky by mohly být už dneska v deset. Ještě před chvílí byl avizovaný čas na zítra po poledni
A sakra tak to snad ne ja musim upéct dort na zítřejší oslavu
to musim nejak stihnout
@smajlicek90, tak buď v klidu, už to natáhli na půl jedenáctou, mají 80% ![]()