Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
no právě jsem si stáhla do nového notebooku SIms 3 a musím říct, že mě teda zklamalo. čekala jsem víc možností sociálních interakcí - mnohem víc, sice je tam třeba „bývalý přítel“ nebo „přát si chlapečka/holčičku“ ale jinak je ta hra propracovaná hlavně co se týče nabrhování objektů, což je zrdžující a k ničemu pro mě. Navíc těch objektů, co mám navrhovat, je málo.
Takže Sims 2 s datasiky, přehlednější a pestřejší grafikou a pěknějšími postavami je mnohem lepší.
No právě jsem si stáhla dle návodu tady The sims 2 a nic. Takže jsem asi taky marná:) Ale co už, ale jak moc ráda bych si zahrála. Tak moc jsem to měla ráda…
Mi teda trojka s datadisky prijde nesrovnatelne lepsi. Vse stahovane pres torenty
.
A jak a kde se to dá stáhnout, kdysi jsem měla tu úplně první verzi a strašně mě ta hra nadchla ![]()
@ikyki Nejprve si stahnu program, pres ktery se bude stahovat soubor s hrou.
zde: http://www.slunecnice.cz/sw/bittorrent/
Pak si na techto strankach vyhledas co chces stahnout (anglicky nazev hry, pripadne pak i datadisky). Ulozis si ten dany soubor s spustis ve vyse zminenem programu.
zde odkaz na hry: http://isohunt.com/torrents/?…
Predem upozornuju, ze to zabere celkem dost casu. Zaprve stahovani a pak porozumeni navodu, jak to spravne nainstalovat aby to jelo jak ma
…chce to trpelivost a nekdy se nepodari stahnout hned napoprve spravny soubor a je treba jich vyzkouset vic. Kdybys mela nejake dotazy, tak mi klidne napis
.
No tak stahuji, ale je to na 3 hodiny, takže vůbec netuším jak to dopadne a mám to z ulozto.cz.
@ikyki omlouvam se…ten prvni odkaz ne, stahni si tento program
teno: http://www.bitcomet.com/ (podle toho jestli mas 32 nebo 64 bitovy operacni system)
@Tanulkaa Tak teda nevím jestli na to mám nervy…k tomu jsem jaksi počítačový antitalent
nechám to na manžela ale moc děkuju za radu
@Susan23 dulezite je aby v tom co stahujes bylo vsechno co ma byt + navod…a taky aby to byla dobra verze
@Susan23 píše:
No tak stahuji, ale je to na 3 hodiny, takže vůbec netuším jak to dopadne a mám to z ulozto.cz.
stáhni to přes torrenty, nemusíš sedět u pc 3h a pak zjistit, že to nejede ![]()
@ikyki Neni zac…ono to zas tak jednoduche neni bohuzel. Mi s tim nikdo nepomohl, tak jsem musela precist spoustu clanku a navodu jak na to, stahnout x ruznych verzi, zkouset. A nasledne asi 3 dny (fakt nekecam…tri!!!
) instalovani, nez mi to jelo se vsema pridavkama
.
@Tanulkaa Možná to ani hrát nechci
ne zkusím jestli by mi to podle těch odkazů co si mi napsala nezkusil manžel stáhnout
Dneska už ta hra nestojí tolik, takže…nebylo by lepší si jí koupit? Když už člověk má tolik času na to aby hodiny strávil nad studováním návodů na internetu, tak má asi i hodně peněz, na to si tu hru koupit ![]()
Hru jsem si koupila a jsem nad míru spokojená, ono taky s registrací přijdou další výhody ![]()
@Tanulkaa píše:
Mi teda trojka s datadisky prijde nesrovnatelne lepsi. Vse stahovane pres torenty![]()
.
Aha, já jsem si nejdřív zahrála nez datadisků jenom klasické sims3 a to bylo na nic, chyběly mi tam vzpomínky a různé hackové interakce, co byly v sims 2. Ale teď jsem si stáhla Obludárium a jsem spokojená s upírama a čarodějnicemi. Ale chtěla bych mnohem víc od sociálních interakcí. No uvidím, co to udělá. Teď nemám čas moc hrát, diplomka a státnice nepočkají ![]()
Kde si na internetu stahnu sims 3?