Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím vás poradte, co to muže být
.všimla jsem se při koupaní, prý se nikde nebouchla, byla jen ve škole, a asi ji nikdo neubližil což přisahala.
Nějaký exkzem,,alergie nebo růže (nevim přesně název),modrinu mi to moc nepřipomíná, ale dívám se jen na mobilu.
Má to napuchlé jakoby tvrdší bouli pod tím? Naše takhle měla štípanec od mušek - můžou být i v listí na podzim
Má to hladký, nic tam necítím
,mám hruzu do rána než pujdem k dr…
Nedělali s holkama ve škole nějaké koniny? Jestli ji třeba při hře některá silněji nedržela za ruku, při nějakém tanecku nebo podobně.
S modřinou k doktorovi? dcera má potíže se srážlivostí krve nebo tak něco?
Zrovna dneska jsem si na své prvňačce všimla, kolik modřin má na předloktí. To byla jedna vedle druhé. Jediný, kdo ji mastí, je její mladší ségra, chodí na aerobic, v družině má sportovky, ve škole tělocvik, sem tam se majzne o dveře.
To nic nebude. Možná má trochu citlivější kůži. Mě se například na zádech objevovaly delší krvavé šrámy, jakoby mě někdo bičoval(vypadalo to fakt hrozně, měla jsem to několik dní a dodnes se mi to občas udělá) a bylo to od toho, že jsem se opřela o něco nepohodlného, tvrdá židle atd. Vůbec jsem nevěděla, že to tam mám, kdyby mi to neřekli, no a asi by nikdo neuvěřil, že se něco takového může udělat z tak nevinné příčiny
Takže ono to může vypadat děsivě, ale třeba ve škole jen dělali „ohníček“ ![]()
Moje 3 leta dcera porad skace a dela blbarnny a cele novy ma posete ruzne staryma modrinkama, tedka naposledy cele koleno, protoze zem byla lava.. (starsi bratranec…).. 2 lety ma zase odobane celo, dneska loket a predlokti, byly na zemi vlacky.. a nohy to stejne jako dcera… u deti je to normalni, kolikrat staci malo a je to.. ja mam taky vsude modriny a u vetsiny nevim proc…
vypada to hruzostrasne, ale my jsme takove trestiprdla vsichni.. ja odmalicka…
@Rakosnicek1983 Proč asi?.nikdy nic takového neměla, nejaky nemoce atd
.Bojim se aby to něco nebylo vážnýho.(má dcera i já mame neurofibramitozu).to snad k tomu nepatří, jen takové klasické znamenka.
@Vlkoška Né,je na nový škola nová, jen sedi zatím v lavici.