Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenoti s modřinama kolem pupíku. Jsem v 32. tt a občas se mi stává, že mám kolem pupíku velkej modrej flek.
ja mela a do ted mam (uz se to ale zmensuje) uplne skoro cernej flek v a kolem pupku…ale ne ze by se objevoval a mizel…mizi teprv ted
ale mam tam jizvu po laparoskopii tak si myslim ze te je tim.
ahoj a nestává se ti, že by jsi si třeba bříškem zavadila o kuchyńskou linku nebo tak něco? Mně se stalo, že jsem si to ani neuvědomila a škrtla jsem si o kliku a měla jsem kolem pupku pěkné jelito ![]()
to se mi stává celkem často, ale snažím se na to dávat pozor. Prostě jen tak z ničeho nic
Zítra jdu na kontrolu, tak se na to zeptám ![]()
Já měla na pupíku modřiny pořád, ani jsem si neuvědomovala, kde a kdy jsem zase „škrtla“…
Ale radši se zeptej, za to nic nedáš ![]()
Ahoj, dneska ráno jsem zjistila, že se mi udělala modřina okolo pupíku. Napadlo mě, že to můžu mít od piercingu, nahoře kolem dírky po naušnici je ale světlejší než dole pod pupíkem, vytváří takové nepravidelné neukončené kolo - dole tmavší. Včera jsem ho tam neměla, všimla bych si při mazání břicha. Ani si nejsem vědoma toho, že bych se někde praštila. Mohlo by to být od toho jak prcek kope? Nic jiného mě totiž nenapadá…díky za reakce
Ahoj těhulky, jen mě napadlo, jestli to nemůže být od miminka, které v bříšku kope? Je to sice z druhé strany bříška, ale proč by ne?:D
ahoj to jsem nemela, ale hned me napadla vtipna myslenka o blondakovi
promin
taky mám takové jakoby monokly kolem pupíku…myslím, že je to normál…prostě je to tam napnuté…zase nemám strie ![]()
careynka píše:
ahoj to jsem nemela, ale hned me napadla vtipna myslenka o blondakovipromin
no taky mě to napadlo, to prostě ten vtip evokuje,no…bohužel když se ti objeví modrák v těhu na břichu,tak ti to moc vtipné nepřijde ![]()
jo, taky mě napadlo, jestli je to od mimíse, dneska v noci docela řádil
Andrees píše:careynka píše:no taky mě to napadlo, to prostě ten vtip evokuje,no…bohužel když se ti objeví modrák v těhu na břichu,tak ti to moc vtipné nepřijde
ahoj to jsem nemela, ale hned me napadla vtipna myslenka o blondakovipromin
jo, taky mě napadlo, jestli je to od mimíse, dneska v noci docela řádil
to je jasny, ja cetla jen nazev diskuze a v tom me to napadlo
s briskem bohuzel nevim, co by to mohlo byt. Ale mozna kdyz ma nekdo jemnejsi kuzi, tak pri tom napinani muze prasknout mala zilka a z toho ta modrinka v miste, kde se kuze napina nejvic
Já nevím, ale taky jsem v 25tt a nevěřím, že by mělo mimčo takovou sílu, aby ti způsobilo modřinu
. Asi bych si zašla příští týden na gyndu, no, nevím, no… Ale od několika dekového tvorečka modřina
To se mi nezdá ![]()
Az budes ve 38.tydnu tak zjistis jake ma mimco silu =)ja jsem jeste v 25.tydnu mela v brisku maleho motylka, ted mam pocit ze tam mam maleho aliena =D ja bych tem modrakum od mimca klidne verila, uvnitr je urcite mam. jen si nejsem uplne jista ze by to mohlo byt videt i ven.
Ahojte holky jak tak tady čtu tak modřiny neboli flek okolo pupiku je normální??Ja už se tady plasim co to je…
Maminy mam to namodrale nad pupikem jak kdyz modrinku…je to normalni?,Vim ze kolem pupiku jo ale nad pupikem??To asne ne