Modřiny kolem pupíku

243
12.4.10 13:01

Modřiny kolem pupíku

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenoti s modřinama kolem pupíku. Jsem v 32. tt a občas se mi stává, že mám kolem pupíku velkej modrej flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
12.4.10 13:05

ja mela a do ted mam (uz se to ale zmensuje) uplne skoro cernej flek v a kolem pupku…ale ne ze by se objevoval a mizel…mizi teprv ted
ale mam tam jizvu po laparoskopii tak si myslim ze te je tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
12.4.10 13:54

ahoj a nestává se ti, že by jsi si třeba bříškem zavadila o kuchyńskou linku nebo tak něco? Mně se stalo, že jsem si to ani neuvědomila a škrtla jsem si o kliku a měla jsem kolem pupku pěkné jelito :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.4.10 14:15

to se mi stává celkem často, ale snažím se na to dávat pozor. Prostě jen tak z ničeho nic :lol: Zítra jdu na kontrolu, tak se na to zeptám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22201
12.4.10 14:24

Já měla na pupíku modřiny pořád, ani jsem si neuvědomovala, kde a kdy jsem zase „škrtla“…
Ale radši se zeptej, za to nic nedáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
5.6.11 10:27

Ahoj, dneska ráno jsem zjistila, že se mi udělala modřina okolo pupíku. Napadlo mě, že to můžu mít od piercingu, nahoře kolem dírky po naušnici je ale světlejší než dole pod pupíkem, vytváří takové nepravidelné neukončené kolo - dole tmavší. Včera jsem ho tam neměla, všimla bych si při mazání břicha. Ani si nejsem vědoma toho, že bych se někde praštila. Mohlo by to být od toho jak prcek kope? Nic jiného mě totiž nenapadá…díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
5.6.11 10:36

Ahoj těhulky, jen mě napadlo, jestli to nemůže být od miminka, které v bříšku kope? Je to sice z druhé strany bříška, ale proč by ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.6.11 10:41

ahoj to jsem nemela, ale hned me napadla vtipna myslenka o blondakovi :-D promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.6.11 10:44

taky mám takové jakoby monokly kolem pupíku…myslím, že je to normál…prostě je to tam napnuté…zase nemám strie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
5.6.11 10:48
careynka píše:
ahoj to jsem nemela, ale hned me napadla vtipna myslenka o blondakovi :-D promin

no taky mě to napadlo, to prostě ten vtip evokuje,no…bohužel když se ti objeví modrák v těhu na břichu,tak ti to moc vtipné nepřijde :think:
jo, taky mě napadlo, jestli je to od mimíse, dneska v noci docela řádil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.6.11 10:52
Andrees píše:
careynka píše:
ahoj to jsem nemela, ale hned me napadla vtipna myslenka o blondakovi :-D promin
no taky mě to napadlo, to prostě ten vtip evokuje,no…bohužel když se ti objeví modrák v těhu na břichu,tak ti to moc vtipné nepřijde :think:
jo, taky mě napadlo, jestli je to od mimíse, dneska v noci docela řádil

to je jasny, ja cetla jen nazev diskuze a v tom me to napadlo :-) s briskem bohuzel nevim, co by to mohlo byt. Ale mozna kdyz ma nekdo jemnejsi kuzi, tak pri tom napinani muze prasknout mala zilka a z toho ta modrinka v miste, kde se kuze napina nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.6.11 11:45

Já nevím, ale taky jsem v 25tt a nevěřím, že by mělo mimčo takovou sílu, aby ti způsobilo modřinu :roll: . Asi bych si zašla příští týden na gyndu, no, nevím, no… Ale od několika dekového tvorečka modřina :roll: To se mi nezdá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klara123456789
21.9.13 22:27

modriny

Az budes ve 38.tydnu tak zjistis jake ma mimco silu =)ja jsem jeste v 25.tydnu mela v brisku maleho motylka, ted mam pocit ze tam mam maleho aliena =D ja bych tem modrakum od mimca klidne verila, uvnitr je urcite mam. jen si nejsem uplne jista ze by to mohlo byt videt i ven.

• Citovat
  • Upravit
196
25.8.15 19:57

Ahojte holky jak tak tady čtu tak modřiny neboli flek okolo pupiku je normální??Ja už se tady plasim co to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.9.15 20:47

Maminy mam to namodrale nad pupikem jak kdyz modrinku…je to normalni?,Vim ze kolem pupiku jo ale nad pupikem??To asne ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí