pohyby miminka

115
12.4.10 11:58

pohyby miminka

Ahojky,chci se zeptat dnes jsem začala 33tt a zajímá mě jestli je normální že mimíska třeba celý den moc necítím jen mírné pohyby a pak druhý den večer ho cítím až moc a ještě mám jedno otázku:někdy mě pobolívá na straně kde mám placentu,je možné že by mě ona bolela?Děkuji za odpověd Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
12.4.10 12:06

S temi pohyby je to naprosto normalni, taky jsem to tak melaa mam dve zdravy holky.-) a ta bolest, to nevim, me bolelo a pichalo kazdou chvili nekde :mrgreen: nejlip, kdyz se zeptas u dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
12.4.10 12:07

moniko, s těmi pohyby to je úplně normální. mimčo je už dost velké a tak se mu už nechce tak moc hýbat ;-) s placentou neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
12.4.10 12:12

Ahoj,ja jsem skoro ukonceny 36 tyden a mam to presne,jako ty. Mimco,uz tam nema moc mista a tak se jen tak sotva hybne,nekdy si najde lepsi polohu a tak s sebou zacne mlit vice.Staci pokud zaregistrujes sebemensi pohyb.Idealni je,kdyz si lehnes a odpocivas,pak uvidis,ze za chvili aspon maly pohyb ucitis.Takhle mi to vysvetlila doktroka a prestala jsem se stresovat.Kazdopadne,kdyby se ti neco jen trochu nezdalo vzdy je lepsi zajet do porodnice.Ja ted byla na kontrole a malou jsem skoro necitila,jako vzdy,ale na utz sebou mrskala,jako blazen a ja nic necitila.To je tak,jak je natocena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.4.10 12:37

S placentou neporadím, ale ty pohyby - zdá se mi to normální. Přes den, když jsem byla v pohybu, tak malý skoro nekopal. Můj pohyb ho uhoupával k spánku. Probouzel se k aktivitě zejména večer, když jsem se uvelebila na pohovku a kopal a kopal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
115
12.4.10 12:40

Chci se ještě zeptat jestli se ještě můžu v tomhle týdnu koupat nebo musím jen sprchovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.4.10 12:56

Ahoj, koupat se určitě můžeš, ale mě byl doporučen intimní gel, abych se nevávela ve vodě se sprcháčema, který nejsou vhodný zrovna na int. hygienu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
12.4.10 13:55

ahoj mě mimi divočila vždy večer, no a hodně po skleničce kofoly :-) je toneormální, některá miminka jsou prostě línější a po narození hodnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
12.4.10 14:33

já jsem se koupala pořád,hlavně posledních 14 dní před porodem a to už jsem byla na 2 cm otevřená a žadný problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.4.10 15:29

Tak to je super… sem myslela že by to mohlo malému nějak uškodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie