Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pekne odpoledne. chtela bych se zeptat, jestli jste se nekdo setkaly s opravdu tmave modrym vytokem? urcite nemohlo byt od niceho obarvene-mela jsem svetle obleceni. dekuju
Nebereš nové léky? Řada léků způsobuje modrou barvu moči, např. amitriptylin (antidepresivum), cimetidin (lék na žaludeční vředy).
@lokidottir dekuji za odpoved. neberu nic - kojim. uzivam pouze nejake vitaminy a probiotika.. napadly me jeste poblaznene hormony treba.. ale proste nikde nic jsem nenasla ![]()
Ja som mavala nafialovely vytok z cerveneho vina. Nepila si nieco take? Alebo s nejakym barvivom?
@Basha3 akorat jsme s manzelem meli vecer svarak… jenze tohle bylo fakt inkoustove modre.. fakt divne. barviva nepouzivam. ale i tak dekuju.
@JayLee no tam jsem byla min. tyden.. ale asi budu tedy muset znova no…
@JayLee aha.. ja byla na takove te klasicke kontrole 1/rok.. vysledky si mam volat az v utery. ale asi tam driv zajdu. ale aby na me nekoukal jak na blazna…
Měla jsem to jednou, byla to taková modrá až do zelena, bohužel to bylo v těhotenství a skončilo to porodem v 33tt, pro infekci porodních cest a plodové, začalo se mi to dělat po globulích Macmiroru, které mi gynekoložka dala po propuštění z nemocice, kde můj problém neřešili, povedlo se tím oddálit prasknutí vody cca o 10 dní.
@Samantha9 píše:
Napadá mě jen..jestli nejsi nějakého urozené původu..?
promin zakladatelko, to me uzemnilo.
odpoved bohuzel nemam, snad to prejde samo