Mohla se doktorka splést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
8.12.13 12:08

@Jája1986 angina se pozna spoehlive, vysokanske horecky nemoznost polykani, proste celkove je to silene, takze tezko anezko ma anginu, kdyz pises co pises, zachovala bych se stejne…

• Citovat
  • Upravit
41882
8.12.13 12:19

Náš Matěj měl chvilku po prvním roce pár dní horečky. Naše dr. neudělala ani CRP, ani výtěr, nic..Rovnou nasadila Ospen. A já mu ho samo dávala, vykulená, vyděšená z teplot :roll: Taky tvrdila, že angína. Ale v krku na pohled neměl nic, normálně jedl, pil. No a pak se osypal. Takže za mě to bylo šestá, kterou jsem já kráva léčila na,,dobrou radu,, dr. ATB :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.12.13 12:20
@lyrica píše:
Náš Matěj měl chvilku po prvním roce pár dní horečky. Naše dr. neudělala ani CRP, ani výtěr, nic..Rovnou nasadila Ospen. A já mu ho samo dávala, vykulená, vyděšená z teplot :roll: Taky tvrdila, že angína. Ale v krku na pohled neměl nic, normálně jedl, pil. No a pak se osypal. Takže za mě to bylo šestá, kterou jsem já kráva léčila na,,dobrou radu,, dr. ATB :cert: :cert: :cert:
:cert: :cert: :cert: od takovych lekaru ruce pryc..
  • Citovat
  • Upravit
41882
8.12.13 12:21

@KackaDoup to se díkybohu vyřešilo samo, když ukončila praxi a nastoupila za ní jiná lékařka. Jsem za to fakt ráda. A doteď, to jsou Matesovi dva, když se někdo zeptá, zda měl ATB, tak mě to úplně vynervuje. Že jsem nedala na vlastní rozum :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.12.13 14:33

Se zubama příště k zubaři a máš klid :) ATB bych na základě jednoho kouknutí do krku nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.12.13 15:29

Dík holky, zítra uvidím co a jak bude v tom výtěru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.12.13 09:10

@zuzeca ja ano, pokud bych videla jasnou anginu…a ta vetsinou je zcela jasna…je to velky nalez…

• Citovat
  • Upravit
219
9.12.13 09:55

Holky, tak ve výtěru nic není, takže je jasný, že antibiotika jsou pro nás k ničemu..řekla mi že má běžnou angínu a nashledanou..po novém roce si najdu jinou dr..tohle se mi vůbec nelíbí..jestli má teda běžnou angínu a výtěr ok, tak je to asi virové a na to mu dala antibiotika..smutné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219

Holky, tak ve výtěru nic není, takže je jasný, že antibiotika jsou pro nás k ničemu..řekla mi že má běžnou angínu a nashledanou..po novém roce si najdu jinou dr..tohle se mi vůbec nelíbí..jestli má teda běžnou angínu a výtěr ok, tak je to asi virové a na to mu dala antibiotika..smutné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219

Omlouvám se za to vložení, dítě mě tady terorizuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.12.13 10:06

@Jája1986 ta pani by mela si dovezdat diplom..
angina je vetsinou bakterialniho puvodu, prot se na ni predepisuje penicilin..pokud je jineho puvodu, antibiotika nemohou ucinkovat…cituji:Tonzilitida čili angína je akutní zánět krčních mandlí způsobený bakteriální infekcí, přibližně u 10 procent případů bývá však původce i virového či mykotického původu. K jejímu šíření dochází pomocí kapénkové infekce v období větších klimatických změn.
ja silne pochybuji ze byl maly tech deset procent…navic ve vyteru by to bylo ne?
dle me mu nebylo vubec nic a trapily ho zuby…holka kdyby mel anginu tak jste uplne out…

• Citovat
  • Upravit
219
9.12.13 10:13

Jsem z toho úplně rozhozená..vyjede na mě, že tam bakterii nemá, ale má běžnou angínu, tak co to jako je běžná angína bez přítomnosti bakterie.to že měl červenej krk, tak to je asi běžná angína..ve čt. tam máme přijít..ten ospen jsem mu nedala, tak pak napíšu, jaký bude mít kluk ve čtvrtek nález v krku..jestli tam nic mít nebude, mám to prásknout, že jsem mu ty antib. nedala nebo z toho můžu mít nějakej průser..přece se u ročního mimina-kojeného nemůže jen tak hazardovat s antibiotiky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.12.13 10:32

@Jája1986 bud budes odvazna a reknes ji to na rovinu ze mu nic nebylo, a ze by se stejne melo cekat az na vyter a ze mela skontrolovat CRP. Anebo, jestlize chces od ni odejit, tak bych ji nerikala nic a poslechla bych si pohadku jak se uzdravil po tech ATB co mu dala…a vicekrat by me tam nevidela ;)

• Citovat
  • Upravit
8041
10.12.13 11:55
@KackaDoup píše:
@Jája1986 ta pani by mela si dovezdat diplom..
angina je vetsinou bakterialniho puvodu, prot se na ni predepisuje penicilin..pokud je jineho puvodu, antibiotika nemohou ucinkovat…cituji:Tonzilitida čili angína je akutní zánět krčních mandlí způsobený bakteriální infekcí, přibližně u 10 procent případů bývá však původce i virového či mykotického původu. K jejímu šíření dochází pomocí kapénkové infekce v období větších klimatických změn.
ja silne pochybuji ze byl maly tech deset procent…navic ve vyteru by to bylo ne?
dle me mu nebylo vubec nic a trapily ho zuby…holka kdyby mel anginu tak jste uplne out…

ve vyteru by byly jen bakterie, viry ne. Takze klidne tech 10% byt muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí