Mohla se doktorka splést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
12.12.13 10:15

Takže holky, hlásím se, že jsme byli na kontrole a krk je čistýýýý!!!doktorka hned ale antibiotika doberte až do neděle..já mu žádné nenasadila..tak jsem jen řekla jo a šli jsme domů, před námi bylo v čekárně 5 dětí, šlo to jako na běžícím pásu a přísahám, že všechny dostaly antibiotika, slyšela jsem jí přes dveře jak každé mamince říká, jak má dávkovat..ty děti měly klasické školkové virozy a všechny odešly s antibiotiky..nechápu..jestli z toho ta dr. něco má, že všem dává antibiotika..nebo co se to děje..dřív ta naše dr. taková nebyla..hold budu hledat jiného pediatra..tohle už nechci, aby začervenalý krk byl hned angína a nazdar bazar ber atb. jak lentilky a celej život budeš mít zdraví v prdel..i…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.12.13 11:03
@Jája1986 píše:
Takže holky, hlásím se, že jsme byli na kontrole a krk je čistýýýý!!!doktorka hned ale antibiotika doberte až do neděle..já mu žádné nenasadila..tak jsem jen řekla jo a šli jsme domů, před námi bylo v čekárně 5 dětí, šlo to jako na běžícím pásu a přísahám, že všechny dostaly antibiotika, slyšela jsem jí přes dveře jak každé mamince říká, jak má dávkovat..ty děti měly klasické školkové virozy a všechny odešly s antibiotiky..nechápu..jestli z toho ta dr. něco má, že všem dává antibiotika..nebo co se to děje..dřív ta naše dr. taková nebyla..hold budu hledat jiného pediatra..tohle už nechci, aby začervenalý krk byl hned angína a nazdar bazar ber atb. jak lentilky a celej život budeš mít zdraví v prdel..i…

je videt ze jsi skvela a chytra zenska a udelala si vse spravne! rozhodne bych si hledala noveho lekare, udelala bych si ale pruzkum a zvolila takoveho. ktery dava antibiotika jen kdyz je duvod cili je prokazana bakterialni infekce, pomoci CRP ;)

• Citovat
  • Upravit
2480
12.12.13 11:15

Ahoj!

Já bych jí teda potom rozhodně přiznala, že antibiotika jsem nedala. Aby si nemyslela, že jsou všechny matky husy, co nemají vlastní rozum… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.12.13 14:52
@Zizalka píše:
Ahoj!Já bych jí teda potom rozhodně přiznala, že antibiotika jsem nedala. Aby si nemyslela, že jsou všechny matky husy, co nemají vlastní rozum… :mrgreen:
:potlesk: :palec: presne tak!!
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí