Mohlo se 6týdenní něco stát s nervy, fontanelou?

110
4.3.11 18:46

Mohlo se jí něco stát..?

Holky, prosím Vás,myslíte, že se mám nějak strachovat z dnešní nepříjemné události?
Malou (6.týdnů) jsem se chystala nakojit - dávám si ji na dva polštářky (cca 20 cm) a pak kojíme z boku, já vsedě. a když jsem si malou položila na polštář v zavinovačce a než jsem si sedla, tak se mi překulila na gauč :-((, rychle jsem ji čapla a brečela, nevím, jestli se lekla a plakala a nebo si něco udělala. Já zatměno před očima, už si v tom šoku ani nevybavuji jestli jsem ji čapla při překulení a nebo už ležela čumáčkem na gauči. Bojím se, jestli když nedrží hlavičku se jí něco mohlo stát s nervy a nebo něco s fontanelou..ach jo, nejraději bych si nafackovala. :-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
4.3.11 18:49

Buď v klidu. Miminka jsou ohebná vydrží hodně. A jak říká má pediatrička - „je to gumový panáček“ ! :-D

Pro svou jistotu samozřejmě můžeš zajet k dr., ale určitě to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.11 18:51

Pokud se ti překulila z opěrky na gauč, tak je to kousínek, ne, navíc do měkkého? Kdyby jí něco bylo akutního, tak bys to viděla hned a už byste byli dávno na pohotovosti. Obecně příznaky nějakého zranění jsou zvracení, nestejně velké zornice, extrémní spavost, neutišitelný dlouhotrvající pláč…Ale to spíš když se dítě doopravdy uhodí do hlavy. V takovém případě je potřeba jet s dítětem k dr. Pokud jí nic není, jí, nijak výrazně nepláče, nezvrací jak alik, tak bych ji jen průběžně kontrolovala, preventivně změřila teplotu a příště si dala bacha.
Nějaký takový karambolek se dřív nebo později stane snad každému :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 18:52

Já taky myslím,že bude v pohodě,jen se překulila a spadla kdyžtak na gauč :wink: Určitě máš monitor dechu.Dnes jí víc hlídej,ale uvidíš,že to bud v pohodě.Stalo se to každé z nás,že jí mimčo ať malé či větší odňekud spadlo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
4.3.11 19:02

neboj, z 20cm na měkkej gauč se ji nic nestalo, myslím že pláče že se lekla, jen ji pozoruj a uvidíš sama jestli se bude nějak vymykat z normalu

• Citovat
  • Upravit
10142
4.3.11 19:56

ahoj, určitě bude v pořádku, ale jestli máš strach, zrčitě zajdi k doktoru, prohlídne a ty budeš mít 100% jistotu.
Já se naší malé ze začátku bála dotknout v porodnici, abych jí něco neudělala, byla tak křehká. Doktor mi tenkrát řekl: když miminko prolezlo úzkou porodní cestou, tak se jen tak nerozpadne :wink:
Ale opravdu, jestli chceš kklidně spát a být si jistá, zajdi k doktoru, za to nic nedáš a hlavně, budeš v klidu.
Tak držím palce, ale určitě bude vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.3.11 20:11

Moc děkuji za uklidnění, malá se zdá v pořádku, nepláče ani žádné jiné projevy, ale sledovat ji budu. Snad se jí nic nestalo a bude v pořádku .-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí