Kam dát mimi - malý byt

10052
3.3.11 23:14

Kam dám mimi??

Ahoj zas jeden supr dotaz, dneska jsem tak přemýšlela že já vlastně to miminko co mi roste v břiše nemám kam dát:-) Bydlíme v bytovce, byt jsme dostaly jako svatební dar, takže jsme si ani nemohly vybrat:-) Nicméně máme byt 2+1, velký obývák + poměrně velkou ložnici, kde ted spíme s Klárkou, ale než se mimi narodí proběhne rekonstrukce, a to tak že místo ložnice bude dětský pokoj, obývák zůstane s tím že tam uděláme patro na spaní pro nás, a ted mě zajímá kam já to mimi dám, aby mělo někde kouska klidu, v pokoji bude řádit klárka, odtamtud jí nemůžu vyhazovat že mimi potřebuje klid, na noc dyštak bude andy spát s klárkou a já s miminem v obýváku ale přes den?? Jak je to u Vás.

Pardon za román a díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13335
3.3.11 23:34

Ahoj Zuz, omlouvám se, že ti lezu do diskuze, ale až teď mi došlo že jsi reagovala na přesnidávku :lol: A gratuluju k těhu :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
3.3.11 23:39

Jéé, moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.3.11 23:44

Taky koukám. Gratuluju a ať je vše OK.

NO asi bych přes den nechávala spát v místnosti, kde jsi. Katku jsem jako mimčo měla v košíku a ten v místnosti kde jsem a na noc v ložnici.
JAk z košíku odrostla, tak v křesle na kojícím polštáři nebo kde usnula, třeba na hrací dece nebo v křesílku :D a na noc v postýlce teda v ložnici.

Máme sice 3+1 ale nevím, jak bych mrně šoupla 13 leté pubošce, která by asi budila jak večer, tak ráno. Navíc je v pláni ještě jedno mrně a to pak stejně Kačka u Kity v pokoji skončí.

Na noc bych asi jako malilinkatou nechávala v obyváku a trošku větší pak v dětském.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hanule
3.3.11 23:45

Já bych asi mimčo nechala spát tam kde bude největší klid, taky malého nechávám spát v pokojíčku a starší tam po tu dobu nesmí. Však oblíbené hračky může mít i v obyváku po tu chvíli :) Záleží na tom, zda máte jen jednu postýlku, či zda jedna bude i v pokojíčku :) Však ono se to pak vyvrbí samo .)

Hanule

• Citovat
  • Upravit
10052
3.3.11 23:47

jedna postýlka ta klárky určitě zůstane v pokojíčku, a chci koupit takovej ten velkej jezdíci koš na spaní, i na odpočinek přes den, a zřejmě teda i na noční spánek na nějakou dobu

Příspěvek upraven 03.03.11 v 23:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.3.11 23:47

LAe to je taky fakt, prostě po dobu odpoledního spánku by byla Klárka v obyváku s tebou.

A nevím ale, jeslti je dobré oddělovat vás , partnery od sebe a každý spát s jedním dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.3.11 23:55

Aktuálně hrané hračky nastěhovat do obýváku a mladší nechat spát v pokojíčku.
Na noc klidně oddělené spaní každý s jedním dítětem, jak povyrostou, sestěhovat děti a vrátit se k chlapovi. U nás prošlo v pohodě a to neřešíme místo, jen to bylo praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
4.3.11 00:08

My máme v jednom pokoji děti a v druhém pokoji zbytek bytu :lol: Miminko spalo tam, kde zrovna usnulo… někdy v dětském pokoji, někdy u mne na posteli, dokud bylo malé, měla jsem ho koši na prádlo a přenášela. Starší sourozenec nevadil, ani prostřední holce, ani nejmladšímu klukovi… naopak, ten byl z mých dětí nejklidnější a nejraději usínal v tomtéž pokoji, kde si holky hrály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
4.3.11 07:05

My máme pidi 2+kk :pankac: Ze začátku jsem taky řešila, kam dám mimčo, starší je tak trochu poděs.
A jak to dopadlo? Malá klidně spí ve své postýlce, pod ní si jezdí starší s autíčkama, houká na půl města jako policajti/hasiči :roll: Stačí abych já v ložnici jen utírala prach, malá je vzhůru. Ale hlaholící brácha jí fakt nevadí :zed:
Pokud je vzhůru, kam ju položím, tam ju položím, hlavně aby měla přehled, co dělá brácha a nejlíp aby mu mohla okusovat jeho hračky.
Starší si rychle zvykl, že je někde mimčo, sem tam ju přeskočí, jindy zalehne, ale musím říct, že si dává dost bacha :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.3.11 08:23

Já si taky myslím, že starší dítko si zvykne, že musí ubrat, když je tam mimi a mladší si zase zvykne na hlahol. Aspoň v to doufám, protože u jednoho dítěte zůstat nechci a s prostorem si též nemůžeme vyskakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
4.3.11 08:47

Taky máme 2+1. Jedna místnost je pokojík naší 3-leté, druhá místnost obyváko-ložnice. Postýlku mám nachystanou v pokojíčku(termín mám za 14 dní), kde budu spát s miminkem a Lilinka zůstane v posteli s tátou. Teda aspoň takový je plán :lol: , ale je pravda, že i teď mě malá v noci nahání a chce spát se mnou tak uvidím, jak to nakonec bude. :nevim: Každopádně postýlku mám na kolečkách, abych ji mohla i se spícím mimčem převézt do obýváku, když si bude chtít Lilinka v pokoji hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.3.11 08:50

ahoj my máme 1+1 :) ......přes den a noc u vás tak do 1 roku a pak do pokojíčku s chůvičkama :)Prcek si zvykne na šrumec neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí