Koupání 4,5měsíčního miminka

478
3.3.11 15:35

koupání 4,5měsíčního miminka

Ahoj maminky :)
v čem koupete děti kolem 5měsíce? My malýho vždy ve velké vaně, ale buď tam někdo musím es ním, nebo ho držíme v ruce… máte osvědčený něco, na co ho dát, aby byl ponořenéj a bylo mu teplo, měl víc volnosti na „řádění“?
A ještě… jak vám spí? Maléj je na UM a spával od 21:30h do cca 5:60h, pak někde ještě na 1,5h usnul. Teď nechce usnout dřív, jak ve 22h a klidně ve 2h se zase budí na jídlo… a pak v 6h… Trvá to už asi 14dní a teda nevím, co s tím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
3.3.11 15:41

Ve velké vaně na lehátku…
Sice se taky musí hlídat, to je jasné, ale je to lepší než držet celou váhu.

Malá už je větší a byla kojená, tak se spaním neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
3.3.11 15:44

Já jsem dávala malou vaničku do vany. Ono ve velký vaně voda rychle stydla … a v malý mohl mít vodu po prsa :D (n ve 4,5měs už seděl)

• Citovat
  • Upravit
4515
3.3.11 15:45

Taky koupem na lehátku ve velký vaně.
S tim spanim neporadim,malá se mi asi dva měsíce budí na jídlo každý dvě hodiny asi to chce prostě přetrpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.3.11 16:20

ja sice koupu v male vane,protoze mame sprchovy kout.ve vanicce mam penove lehatko je super,pohodlne a nestudi ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.3.11 16:54

Ahoj,
máme koupací kýbl je tam ponořenej až po krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
3.3.11 17:05

Od včerejška ve velké vaně,já Rozárka a Baruška,taťka už se k nám nevejde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9079
3.3.11 18:34

Mi koupem ve velké vaně už od mala na lehátku. Nejsou vůbec drahý. A se spaním to máme fajn. Ve 20:30 poslední jídlo a šup do postele a vzbudí se ráno mezi 7 a půl 9. Když takhle pěkně spinká, tak zase zlobí přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
3.3.11 19:25

No malá je vzhůru každé dvě až tři hodiny ve dne v noci,usíná mezi 23 00-00 30h

• Citovat
  • Upravit
668
3.3.11 21:28

Koupeme ve velké vaně … napouštím jen trošku vody a pak sprchujeme. Sprchujeme od malička, Toni to miluje. To co připuštíme pomalu odpuštíme. Je trošku větší spotřeba vody, ale za ten její chlamec to stojí. Taťka asistuje a přidržuje jí, aby nepila vodu z vany.
Co se týče spaní od začátku páteho měsíce to jde z kopce. Někdy se budí co dvě hoďky na pití, jindy zas po pití nemůže usnout a i hodinu mrmlá, někdy řve a trvá na tom že bude spinkat jen na mamince … vždycky když už jsem vyřízená a říkám si, tak tuhle noc končím a nechám tě na pospas tatínkovi tak chrapušuje jak andílek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
3.3.11 21:31

Ahoj,
když má manžel odpolední, koupu malou ve vaničce. když má ranní bere si jí do vany a malá je nadšená - drží jí pod bradičkou a podpáždím a malá kope nožičkama a hází ručkama.
minule se ale manželovi do vany vykákla, tak z ní vystřelil jak střela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
takže te´d když si ji bere, ptá se: kakala už dneska? :lol:
Ale líbí se mi fotka od pipet - na lehátku ve velké vaně - takže zítra jdeme hned na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
7.3.11 09:15

lehátko je super. Položíš a můžeš dělat blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí