Mohla jsem být těhotná a potratit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mohlo "to" odejít?
Ahojte holky,
už asi týden mi něco vrtá hlavou a ráda bych slyšela váš názor. Třeba má některá z vás podobnou zkušenost. S přítelem jsem se nedávno začali snažit o mimčo. MC mi trvá většinou mezi 26 - 30 dni. Měla jsem tušení, že bych mohla být těhotná a nechtěla jsem si hned dělat test a skutečně počkat, jestli nedorazí menstruace. 30. den stále nic a já už koupila test, že počkám ještě max. 2 dny, kdyby nedorazila. Jenže 31. dorazila a mám pocit, že hned od začátku v krvi byly takové menší kousky (občas je mívám během menstruace až třeba 3. den). Myslíte, že jsem třeba těhotná mohla být a prostě jsem to odmenstuovala? Omlouvám se za špatné výrazy. Nevím, jak lépe to popsat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Snažíte se o miminko? Přečtěte si důležité rady eMimina
Zeptejte se odborníka na vše, co vás zajímá o snažení
Delší dobu se snažení nedaří? Poraďte se v centru asistované reprodukce
Reakce:
@Nino91 kusy sliznice někdy mám, někdy ne. Kvuli tomu bych na těhotenství nemyslela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nino91 určitě se nejednalo o žádné těhotenství, ale o normální menstuaci, malé kousky sliznice při MS jsou běžné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stinga @lachtanice86 Dobře,
děkuji. Někdy dříve jsem právě četla, že se může plod odmentruovat,
že se prostě neusadí. A vzhledem k tomu, že menstruace dorazila o den
později, než jindy, tak jsem si říkala, jestli by to nemohlo být ono. Teď
jsem jen smutná, že vůbec ta menstruace dorazila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano, mohlo to odejit. Je ti ten názor k něčemu? Kdyby sis udělala test, který vyjde 15 Kč /ks, nemusela jsi zakládat další deb. ilní diskuzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nino91 píše:
@stinga @lachtanice86 Dobře, děkuji. Někdy dříve jsem právě četla, že se může plod odmentruovat, že se prostě neusadí. A vzhledem k tomu, že menstruace dorazila o den později, než jindy, tak jsem si říkala, jestli by to nemohlo být ono. Teď jsem jen smutná, že vůbec ta menstruace dorazila
Ano, může odejít s ms. Ale opravdu embryo pouhým okem neuvidíš. Jinak den zpoždění je naprosto ok. Nic, z čeho dělat vědu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@terien Popravdě ano,
je. Test jsem koupený měla, jak jsem psala. Ale neptala jsem se, jestli jsem
těhotná, jen na možnost, že jsem to mohla odmenstruovat. I když bych si
test udělala, nic by to nezměnilo. A jen tak mimochodem, to je nálada takhle
před Vánocema Nikdo tě nenutí sem do diskuze
přidávat. Hezké svátky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nino91 píše:
@terien Popravdě ano, je. Test jsem koupený měla, jak jsem psala. Ale neptala jsem se, jestli jsem těhotná, jen na možnost, že jsem to mohla odmenstruovat. I když bych si test udělala, nic by to nezměnilo. A jen tak mimochodem, to je nálada takhle před VánocemaNikdo tě nenutí sem do diskuze přidávat. Hezké svátky!
Ta možnost je vždycky. Proto je fajn testovat až se zpožděním, protože je docela nanic, když před MS objevis druhou čárku, a potom přijde. Za mě lepší nevědět a nepátrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nino91 píše:
@terien Popravdě ano, je. Test jsem koupený měla, jak jsem psala. Ale neptala jsem se, jestli jsem těhotná, jen na možnost, že jsem to mohla odmenstruovat. I když bych si test udělala, nic by to nezměnilo. A jen tak mimochodem, to je nálada takhle před VánocemaNikdo tě nenutí sem do diskuze přidávat. Hezké svátky!
Takže ses neptala na to, jestli jsi těhotná, ale na to, jestli jsi mohla
být no nic, ať se ti ta nálada zlepší, když
jsou ty vánoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nino91 vzdyt jsi zpozdeni nemela, jestli mas az 30 dni cyklus, krvaceni 31.dc je prece 1. den nasledujiciho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nino91 píše:.
No, mě ale tak trochu přijde, že ty chceš slyšet, že jsi těhotná byla a odešlo to…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Milenka mého muže je těhotná
- Milenec - má mě jistou? Jak být nedostupná?
- Mám z toho vztahu odejít a být s jiným?
- Reklamace záloh v bytě
- Problém na kůži, co to může být?
- Prosím, co by to mohlo být? Fleky na nohou
- Syn 11 se cítí být dívkou
- Mužů byt těhotná i když mám silnou menstruaci