Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To ti nikdo neřekne, udělej si test. Jinak ano, možné to je, někdo má MS v těhotenství, ale nikdo ti tady neřekne zda jsi nebo nejsi těhotná.
Udělej si test, kvůli devíti dnům zpoždění se k lékaři neleze. U nás by fakt měla být zadarmo jen základní léčba.
@Janli Jsem po operaci chlopně a cokoliv mě ohrožuje na životě, tak nevím no jestli je to zbytečné ![]()
@Anonymní píše:
@Janli Jsem po operaci chlopně a cokoliv mě ohrožuje na životě, tak nevím no jestli je to zbytečné
Tak to bys měla být zodpovědnější ke svému zdraví zejména ty sama.
@hanka.br. To jsem, brala jsem teď antidepresiva tak nevím zda to není k tomu. Ptala jsem se na to zda je možné byt těhotná i přes to ze minuly měsíc jsem měla silnou menstruaci nic víc jsem vědět nechtěla
jen zkušenosti..
To ze někdo moralizuje a nepíše na to na co se ptám je dost smutné ![]()
Ahoj mám dotaz s přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk ( neudělal se do mě) avšak během pohlavního styku mi začala menstruace a to mi měla začít až za 3 dny. Čtvrtý den jsem si brala tabletku na potrat. Mám mírné bolesti v podbřišku a nafouklé břicho mohu být těhotná?
@Sylva81 píše:
Ahoj mám dotaz s přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk ( neudělal se do mě) avšak během pohlavního styku mi začala menstruace a to mi měla začít až za 3 dny. Čtvrtý den jsem si brala tabletku na potrat. Mám mírné bolesti v podbřišku a nafouklé břicho mohu být těhotná?
@JancaS84 fakt ne? Jen že mě ten podbrisek bolí už tak týden.
@Sylva81 píše:
@JancaS84 fakt ne? Jen že mě ten podbrisek bolí už tak týden.
To bude nejspíš z té tabletky. Můžeš si cca za 14 dní od toho styku udělat těhotenský test.
Když by tě to pořád hodně bolelo tak kontrola na gynekologii.
Ahoj mám takový hloupý dotaz. S partnerem jsme spolu spali naposled 22.12 po té se klasicky dostavila menstruace celkem dost silná. Nyní mám devět dni zpoždění, menstruaci mívám vždy pravidelnou pac beru léky na ředění krve a je vždy silná. Je možné že bych mohla být od prosince těhotná? Nějaké zkušenosti? Test jsem ještě nedělala mám v plánu v pondělí jít k lékaři pac takhle nikdy zpoždění jsem neměla. Mám k tomu bolesti břicha jak kdybych ms měla dostat, občasné pichani v podbrisku a neustálý pocit na zvracení. Děkuji předem za zkušenosti