Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem špinila 4 dny, myslela jsem si, že je to ms ale slabá. Pak až mně začly ty prsa bolet (mám to vše zapsané
) po týdnu a něco jsem si udělala test a byl pozitivní
ale taky mám poznačeno že mně bolelo v podbřišku. Já ale měla dost nepravidelné cykly. jednou 33 dní jindy 40.
@sppo co treba shoda nahod? To ti nic nerika? Nechapu rejpalky ze vas to bavi
@sppo jj protoze jsem ji napsala at se nekde zepta az po tom co ja vlozila a to co napsala je zkopirovany proto ty stejny slova to vadi tak moc?:-(
@sppo a kdyz vam to tak vadi tak nekomentujte nikdo vam neprikazal ze to musite komentovat a hlavne resite uplne neco jinyho nez naco byla otazka ![]()
@vevunka2208 kašli na ně, některé jen sbírají příspěvky aby byly extra třídy v diskuzích. To jsou tak zbytečné kecy
tak uvidíte no..tyhle příznaky co máš, tak u mě to bylo těhu ![]()
@Mantinell jj zbytecny zabivat se takovovima lidma nechapu proc jsou v takovych dyskuzich kdyz resi jine
fakt??no kez by se ukazalo stesti to cekani zabiji ja bych to neresila ale zaskocilo me to spineni bily vytok a to pobolivavani a pichani ![]()
Ahoj holky, sem tu nová a potřebuju radu! Vysadila sem antikoncepci po 4 práškách menstruace byla 14,15,16,17.10 a ted 1,2,3,4.11 a 14dní na to sem měla pohl.styk asi 2krát denně přítel do mě ejakuloval. Myslíte že je nějaká šance? Prosím poradte ![]()
Holky pomoooc ms mam pravidelnou +/- 1den 1 a 2.2. Jsme mely nechraneny sex a 3.2. Jsem mela dostat ms ale nedostala a mam uz 6dni spozdeni tehu test ale negativni myslite ze jsem tehu nebo spise nejaka porucha diky ![]()
@Veverkaterka píše:
Holky pomoooc ms mam pravidelnou +/- 1den 1 a 2.2. Jsme mely nechraneny sex a 3.2. Jsem mela dostat ms ale nedostala a mam uz 6dni spozdeni tehu test ale negativni myslite ze jsem tehu nebo spise nejaka porucha diky
@Veverkaterka Pokud máš zpožděnou MS a negativní test, znamená to, že se MS zpozdila kvůli jinému důvodu než je těhotenství. Den před očekávanou menstruací žena plodná už nebývá, nicméně pokud došlo ke zpoždění ovulace a ta proběhla o těch cca 14 dní později než obvykle, pak k oplodnění dojít mohlo. Počkej ještě pár dní, klidně týden, pak testuj znovu.
Vcera jsem psala prispevek aniz bych si uvedomila ze jsme meli sex i 14 dni pred MS a pak vladtne 2 dny pred MS ale i tak je test negativni. Myslite zebi po tech 14 dnech muze by negativni vysledek testu. Zkusim tedy jeste za tyden jak mi poradila pani ale stale mi to vrta hlavou
![]()
@Veverkaterka asi opráším věšteckou kouli. Nebo myslíš, že my myšlením tady víme, jestli jsi, nebo nejsi?
![]()
@berry4 tak ja nerikam ze to musite vedet
ja spis jen jesli je moze ze po 14 dnech muze byt negativni a pak treba pozityvni
no asi jednodussi bude zajit na gyndu
Ahoj chci se zeptat mám takový problém měla sem 10 dni spozdeni dnes sem to dostala minuly měsíc sem měla ovulaci 17.4 s přítelem sme to podpořili dnes jsem ráno dostala menstrulaci nikdy se mi to nestalo ze bych měla spozdeni
Mate stim někdo prosím zkušenosti? Děkuji ![]()